Mamusie wrzesień-październik 2011 *7*

Zapraszam do nowego wątku :)

Poprzednie wątki:
http://forum.trojmiasto.pl/Mamusie-wrzesien-pazdziernik-2011-t213989,1,130.html
http://forum.trojmiasto.pl/Mamusie-wrzesien-pazdziernik-2011-2-t216934,1,16.html
http://forum.trojmiasto.pl/Mamusie-wrzesien-pazdziernik-2011-3-t220353,1,130.html
http://forum.trojmiasto.pl/Mamusie-wrzesien-pazdziernik-2011-4-t222599,1,130.html
http://forum.trojmiasto.pl/Mamusie-wrzesien-pazdziernik-2011-5-t224564,1,130.html
http://forum.trojmiasto.pl/Mamusie-wrzesien-pazdziernik-2011-6-t228805,1,130.html

1. gosiunia1108 - 7 wrzesień
2. natalnik - 7 wrzesień
3. sałatka - 7 wrzesień - SYN Pawełek
4. aga_6663 - 8 wrzesień
5. czarna84 - 8 wrzesień - SYN - Dominik
6. Kamczik - 9 wrzesień
7. mamasandry - 9 wrzesień - SYN
8. ligia - 10 wrzesień - CÓRKA
9. Leokadia2101 - 17 wrzesień - SYN
10. Dżina - 23 września
11. Jumelka - 24 września - CÓRKA
12. Ru.mink@ - 25 września
13. Ewciuś - 26 września - CÓRKA
14. pieczenienatalia - 27 wrzesień
15. @IzZzka@ - 28 września
16. cheeringup - 29 września
17. alicja_82 - 30 września
18. marta29 - 1 października
19. Monia Er - 4 październik
20. gwiazdeczka - październik
21. malinowa mandarynka - 7 październik- CÓRKA - MARTA
22. sowka - 9 październik - SYN
23. izulucha - 10 październik
24. rybcia6 - 10 październik
25. misiabela - 14 październik
26. ewaaa42 - 17 październik
27. Patunga - 20 październik
28. lilo - 22 październik
29. nusia85 - 24październik
30. lucek - 26 październik
31. Basieniak - 26 październik
32. Brzoskwinka84 - 28 październik
33. gosiaczek.k - 28 październik
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Mamusie wrzesień-październik 2011 *7*

a ja witam się już z Gdańska, jak zawsze czas na wolnym tak szybko mija...:( byle do następnego wolnego

w centrum Polski zdecydowanie bardziej zielono nawet kasztany już porządnie zakwitły, no ale nie ma się co dziwic jutro matura:)

brzusio mi już "wystaje" zwłaszcza wieczorami, a jutro idę na badania krew i mocz trzeba zrobic bo po niedzieli kolejna wizyta u ginki

pozdrowiam dziewczynki

hej dziewczyny ja mam juz też dobre 4kilo na plusie przez moje obżarstwo :( i też mam mega chandrę chyba od tej pogody

hello

taki jakiś słaby dzisiejszy dzień, mam jakąś taką chandrę i zastanawiam się czy z dzidzią na pewno wszystko ok...
Super weekend majowy - mega zimny, w sumie od niedzieli nie ruszam się z domu, wczoraj byliśmy wieczorem u znajomych i dziś też się wybieramy. ehhh nuda na maxa....

Witajcie,

jak tu spokojnie i cicho. My ostanie popołudnie i wieczór wolnego spędzimy u znajomych. Szkoda że tak szybko minęło. Ale w sumie jeszcze 3 dni i znów weekend :)
Ja też zrobiłam porządek w mini-ubrankach i został tylko mały kartniki.. :/ także ubranka będę kupowć. Nie wiem tylko w jakich kolorach.. eh.. tak bardzo chciałabym różowe...
Ja idę do lekarza jutro ale chyba bez USG..

A tak wogóle to muszę sie pochwalić że nasza dzidzia w niedziele dała o sobie znać. :) wczoraj i dziś też więc bardzo się cieszę :)

Pozdrawiam!

Witam :)

Wczoraj wieczorkiem wróciliśmy w Przywidza, strasznie zimno, ale fajnie było spędzić czas na świeżym powietrzu, przy ognisku i takich tam ;)

Kiełbaskowanie się udało i przybyło mi 1,5 kg, hehe. Muszę bardziej uważać, na szczęście w najbliższym czasie nie planuję już takich wyjazdów.

my niestety już jutro wracamy do Gdańska (niestety bo po 10 dniach nie chce się wracać, ale trudno), kończy nam się urlop i pogoda się zepsuła:( ja w chwili obecnej przytyłam około 2 kg

a w niedzielę jedziemy do Gdyni na Komunię św. bratanka

po niedzieli komunijnej idziemy do ginki więc może już się okaże kogo noszę pod serduchem i czy moje przeczucia się sprawdzę ( bo myślę, że to facecik:))

no moj apetyt na szczescie zmalal od jakiegos czasu ale wczesniej to byla katastrofa ciagle cos zulam ale o dziwo nie przytylam:)
ja tez zaraz w sobote po usg wzielam sie za selekcje ubran i mam 3 wielkie wory ubranek dla dziewczynki i musze pokombinowac co z tym zrobic pewnie poprzebieram i te najladniejsze posprzedaje ale sandra wiekszosc miala po kims wiec wszystkie na sprzedaz tez sie nie nadaja:(
a ja jestem strasznie podekscytowana tym ze bedzie chlopak i ciagle bym tylko przebierala ubranka po kuzynach mojego malego szkraba hehe:) za tydzien pewnie sie wybiore na jakies zakupy bo kilka rzeczy mi brakuje:) juz sie ciesze na sama mysl szukania ubranek dla mlodego hehe:)

Nooo, witamy nową Mamusię :)

Mamosandty - gratuluję chłopca. Jak na rzie płeć męska dominuje na naszym wątku. Oh, będą się chopaki bili o dziewczyny w przyszłości..;)

Ja przyjechałam do Ustki na majówke, ale nawet tutajk jest strasznie zimno. Jest jedno takie miejsce za wydmą, gdzie ludzie chodzą się opalać normalnie w strojach kąpielowych, ale jeszcze tam nie doszłam. A miałam zamiar na majówkę się troszkę przyrumienić... :/

Dziewczęta, sprzedaję ubrana po mojej córci, bo synek w drodze. Ubrana sa w super stanie, bo bardzo o nie dbałam, aby dla drugiego dzieciątka starczyły. Tutaj link: http://allegro.pl/ogromna-wyprawka-dla-kwiatuszka-r-50-68-102-szt-i1586490981.html

Powiem szczerze - nie chce mi sie ogromnie kompletowac nowej wyprawki dla synka. Tym bardziej, że dla dziewczynki jest tyle pięknych ubranek, a dla chłopców jakieś same szaro-bure ;)

brrrr, jest tak zimno, że poszłam tylko do sklepu po bułki :)
po truskawki to bym musiała już samochód z garażu wystawić a mi się nie chce :) jak tylko uda mi sie ich skosztować po podzielę się doznaniami hehe

też ostatnio się na nie gapiłam.. kup i napisz czy smaczne ;D
u mnie w zamrażalce są truskawki.. ale kurcze nim się odmrożą ...

Czas zabrać się za obiad... siedzę nadal w piżamie... a zaraz ukochany wróci i będzie skrzeczał ;)

ja mam opiekę medyczną zapewnioną przez swoją firmę w Lux Medzie, więc tam chodzę do lekarza :)
Chyba zadzwonię dziś i umówię się na badanie w 4D, no ale to już prywatnie u Doeringa

za mną najbardziej chodzą owoce, chyba pójdę po truskawki, na Świętokrzyskiej koło Łódzkiej stoją, ,to chyba szklarniowe są...

A gdzie chodzisz do lekarza?? :)

też po jakieś zakupy trzeba się wybrać... chce ni się loda wodnego, coś kwaśnego.. ogórka kiszonego bym sobie pochrupała ;)

Fabiankowa,
ja to cały czas coś bym jadła, muszę się aż jakoś tak ogarniać :P

pogoda paskudna, z tego tytułu wstałam o 11.30 dałam czadu hehe
też muszę się wybrać po jakieś pieczywo itp, bo przecież jutro wszystko zamknięta a jeść trzeba :)
odliczam dni do piątkowej wizyty, mam nadzieję, że uda się zajrzeć do środka :P

Ru.mink@, Tak to właśnie to ;)

Dziewczyny a też nacie taki apetyt?
Ja ciągle bym coś pożerała że tak brzydko powiem ... cholerka ;]

A spacerować to też ni się za bardzo nie chce... więc chyba wymyślę inną rozrywkę ;]

Ja falowanie czulam kilka tyg.temu,ale zawsze myslalamn ,ze mi sie wydaje ;p taki balonik w brzuszku ;p Teraz czasem pukniecia leciutkie,ale sama nie wiem czy to to :P

A brzuszek juz mam taki,ze nie da sie go raczej z niczym innym pomylic :P

No u mnie maly tez szaleje chwili spokoju nie mam:) ostatnio sobie upodobal srodek nocy na skakanie i bicie mamy:)
kurcze trzeba by bylo wyjsc na spacerek z Mysza ale nie chce nam sie w taka pogode...:( a sklep i tak trzeba odwiedzic:(

No pogoda okropna..
Właśnie chłopaki wrócili z zakupów i zimni strasznie..
dobrze żen nigdzie się nie wybraliśmy. ;)

u mnie tez spory brzuszek ;) ale córcia nieźle się wierci w brzuszyszku :)

hej dziewczyny ale pogoda nam sie zepsula co??
ja od poczatku ciazy jestem na + niecaly kilogram ale schudlam na samym poczatku ze 2 kilo teraz ide 10 na wizyte i ciekawe ile mi przybylo bo brzuch mam duzy jak bym w 8 miesiacu byla hehe:)

Fabiana rodziłam na Zaspie i teraz tez chcę rodzić na Zaspie :)

Inne tematy z forum

tabletki antykoncepcyjne- jakie polecacie?? (71 odpowiedzi)

chciałabym zacząć brac tabletki antykoncepcyjne, wiem że lekarz powinien je dobrać. Ale jestem...

Gdzie najlepiej kupić dziecku okulary? (11 odpowiedzi)

Wiem, ze było już trochę wątków na tt., ale za wiele nie wyczytałam...Muszę zrobić okulary dla...

Mój pies ugryzł moje dziecko (32 odpowiedzi)

Witam, mam problem z moim 9 letnim psem. Mamy go od szczeniaka, wzięliśmy go z Ciapkowa, jest...