Mamusie wrzesień-październik 2011 *8*

Zapraszam do nowego wątku :)

Poprzednie wątki:
http://forum.trojmiasto.pl/Mamusie-wrzesien-pazdziernik-2011-t213989,1,130.html
http://forum.trojmiasto.pl/Mamusie-wrzesien-pazdziernik-2011-2-t216934,1,16.html
http://forum.trojmiasto.pl/Mamusie-wrzesien-pazdziernik-2011-3-t220353,1,130.html
http://forum.trojmiasto.pl/Mamusie-wrzesien-pazdziernik-2011-4-t222599,1,130.html
http://forum.trojmiasto.pl/Mamusie-wrzesien-pazdziernik-2011-5-t224564,1,130.html
http://forum.trojmiasto.pl/Mamusie-wrzesien-pazdziernik-2011-6-t228805,1,130.html
http://forum.trojmiasto.pl/Mamusie-wrzesien-pazdziernik-2011-7-t234948,1,130.html

1. gosiunia1108 - 7 wrzesień
2. natalnik - 7 wrzesień
3. sałatka - 7 wrzesień - SYN Pawełek
4. aga_6663 - 8 wrzesień
5. czarna84 - 8 wrzesień - SYN - Dominik
6. bladykot - 9 września (nie chcę znać płci przed narodzeniem)
7. Kamczik - 9 wrzesień
8. mamasandry - 9 wrzesień - SYN - Wiktor
9. Fabiankowa - 9 wrzesień- CÓRKA
10. ligia - 10 wrzesień - CÓRKA
11. Leokadia2101 - 17 wrzesień - SYN
12. Dżina - 23 września
13. Jumelka - 24 września - SYN
14. Ru.mink@ - 25 września
15. Ewciuś - 26 września - CÓRKA
16. pieczenienatalia - 27 wrzesień - CÓRKA - ZOFIA
17. @IzZzka@ - 28 września
18. cheeringup - 29 września
19. alicja_82 - 30 września
20. marta29 - 1 października - SYN
21.rybcia6 - 3 pazdziernik
22. Monia Er - 4 październik - SYN - CYPRIAN
23. gwiazdeczka - październik
24. polapola- 7 października - SYN
25. malinowa mandarynka - 7 październik- CÓRKA - MARTA
26. sowka - 9 październik - SYN
27. izulucha - 10 październik - CORKA - NELL
28. misiabela - 14 październik - SYN
29. Mangolia - 14 październik
30. ewaaa42 - 17 październik
31. Patunga - 20 październik
32. lilo - 22 październik - SYN
33. nusia85 - 24październik
34. lucek - 26 październik
35. Basieniak - 26 październik
36. Brzoskwinka84 - 28 październik
37. gosiaczek.k - 28 październik
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Mamusie wrzesień-październik 2011 *8*

A my dziś pojechaliśmy nad morze i zrobiłam strasznie dużo kilometrów... Jestem normalnie wykończona... a jutro do pracy :( Zmykam, dobranoc :) Jutro mam wizytę... zobaczymy jak tam nasza rozbrykana córcia się ma :)))

hejka
ja wczoraj miałam gorszy dzień, normalnie cały czas jakiś taki smutek mnie dopadł, no ale wieczorem było już nie najgorzej.
Dziś cały dzień w ogrodzie, piękna słoneczna pogoda i od razu człowiek ma inne nastawienie do życia :)

witam dziewczyny!

wczoraj po południu pogoda dopisała i tak pojechaliśmy do Brzeźna z chrzestnymi naszego Mateusza i ich synkiem a przy okazji naszym chrześniakiem. A jak dojechaliśmy do domku to zrobiliśy grilla.. mniam :)
A dziś uf... do południa do kościółka, a po kościele mieliśmy gości na obiedzie. Kleryków którzy odwiedzili naszą parafię. Fajne chłopaki ;)
Potem zaczęliśmy odwiedzać rodzinkę i informować o naszym-moim błogosławionym stanie :) teraz to już wiedzą wszyscy którzy powinni.

Jutro do pracy :)

Miłego wieczoru i dobrej nocy!!

Dzieki dziewczyny za zyczenia:) na szczescie sie rozpogodzilo i grill sie udal siedzielismy do 12 w nocy:) tylko cos troszke za duzo sie nabiegalam bo w nocy skurczy dostalam i przejsc nie chcialy wkoncu wzielam nospe forte i jakos przeszly:) a juz sie balam ze do szpitala bede jechac:(
oj brzuszek to mam ogromny hehe:)
Witam nowa mamuske:)
a pogoda dzisiaj piekna caly dzien prawie siedzialam na balkonie pozniej spacerek i teraz widze ze czerwona jak rak jestem:) cosik mnie zlapalo:)

właśnie wróciliśmy znad morza, dziewczyny padam na pyszczek, chyba zrobiliśmy za dużo kilometrów:)

o super i lista powiększa się o kolejną mamusię:)

my właśnie wróciliśmy z parku oliwskiego, a zaraz wyruszamy nad morze:)

Ja mam już synka, a teraz bedzie córcia:)
Także bardzo bym prosiła o wpisanie data porodu 06 październik. nad imieniem jeszcze myślimy:)

aaa i do poslychania
http://www.snegdansk.pl/matemblewoaudio.html

http://www.snegdansk.pl/program.html

Dziewczyny moze Was zainteresuje :) Spotkanie z Ks. Rufusem Pereira.
W zeszlym roku bylo podobne z o. Antonello i Enrique w Matemblewie. Mocno zachecam :)

My dziś wybieramy się do oceanarium a potem na obiad do rodziców :)

Miłego dnia :)

my już po śniadaniu, zaraz się zbieramy do Kościoła, potem przyjdziemy to ciacho, obiadek no i nieoczekiwana wizyta znajomych, więc dzionek powinien fajnie zleciec:)

ja upiekłam murzynka, ale jeszce nie próbuje bo gorący

Mamosandry Ty już pewnie masz "pokaźny" brzuszek, mój rano nie jest aż tak widoczny więc pewnie ludzie się jeszcze zastanawiają jest w ciązy czy nie jest??:)

To chyba lepiej oddac komus niz wyrzucić...

Mamosandry, wszytskiego naj! :)

Pogoda się nam zrobiła piekniutka, a ja własnie wróciłam z moją Stokrotka z basenu. Pod woda fikała tyle przewrotów, że myslałam, że oddycha pod wodą. Świetny nurek z tej mojej Stokrotki. No i musze podzielić się moim spostrzerzeniem - byłam w stroju 2-częściowym i dosłownie każdy kto koło mnie przechodził to się patrzył na brzuszek a póxniej miło usmiechał :) Uwielbiam ten stan, kiedy otoczenie traktuje Cie jako szególnie ważną osobę :)))

Witajcie drogie przyszłe mamy :) Ja urodzilam dziewczynke rok temu w pazdzierniku. Wlasnie jestem w trakcie przeprowadzki do innego miasta. W zwiazku z tym mam do oddania 2 rozowe kombinezony zimowe jeden z wojcika a drugi hm nie pamietam w kazdym badz razie jeden taki na 56 troche cienszy a drugi na 62 chyba taki wiekszy nieco i grubszy na zime beda jak znalazl dla Waszych coreczek. Jesli ktoras z Was bylaby zainteresowana to napiszcie do mnie maila a_n_k_a@o2.pl, kto pierwszy ten lepszy :) Odbior w Gdyni (konkretnie Cisowa) oferta wazna jeszcze tydzien, jak nikt sie nie zglosi to wyrzucam a naprawde szkoda bo sa w fajnym stanie! Moze sie komus przydadza nam fajnie sluzyly :)

Mamosandry wszystkiego najlepszego :):):)!!!!

mamosandry wszyskiego naj...naj...najlepszego i naj...naj...najpięniejszego:)

ja już w domku, prowadzący nam skrócił zajęcia więc się cieszę:)

mąż w pracy będzie późnym wieczorem, a ja sobie poleniuchuję, pogoda nie za ciekawa więc nie chce mi się wychodzic na spacer zwłaszcza sama

wieczorem planuję upiec jakieś ciasto tylko nie wiem jescze jakie może murzynka

mamosandry wszystkiego najlepszego!

Witajcie,

mamosandry sto lat! Pogoda nie nastraja pozytywnie za to i jak od rana mam bzika na punkcie sprzątania :) mój małż dokańcza podłogę w naszym mini korytarzyku i już planuje że pomalować trzeba :) więc nie narzekam. Synek śpi bo coś go pogoda znurzyła. A jak nie będzie padać to jedziemy na spacer nad morze.

Miłego dnia :*

~mamasandry
Sto lat i wszystkiego najlepszego :)
Ja też jestem majowa:)

Mnie dziś chyba opętało. Nie należę do pedantów absolutnie, w zasadzie to jestem bałaganiarą i jestem w stanie zrobić wiele, żeby się wykręcić ze sprzątania. Ale dziś od momentu otworzenia oczu już miałam plan na sprzątanie. Na razie jedna szafka, kosmetyki, książki i pierdoły. Zimowe płaszcze się już piorą. Zaraz się zabieram za ciuchy i biżuterię (a tej to mam na tony).

Mój Z. zrobił śniadanko i uciekł do pracy - to nawet lepiej, nie rozprasza mnie w tej jakże rzadkiej przypadłości. Chociaż on jest z gatunku pedantów i sam ma świra na punkcie czystości, to jednak dzisiaj wolę sama. Jemu pozwolę poodkurzać, bo ja mam awersję do odkurzacza.

Wpadłam na moment, żeby Was poczytać, wracam do roboty, póki jeszcze mi się chce :)

mamasandry
wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :) 3mam kciuki zeby już nie padało :)