weronikaz - jeśli chodzi p x landera xa to użytkowałam go prawie 3 lata i nic mi sie w nim nie popsuło, raz jeden jedyny przebiła mi sie dętka bo ja mam ten z pompowanymi kołami. osobiscie jestem zniego super zadowolona, córkę urodziłam pod koniec sierpnia, a w gondoli jeździła do marca, nie było problemu ze była mała tylko moja córa była bardzo ciekawa i nie lubiła jeździć w gondoli tam bardzo mało widziała dlatego przesadziłam ją do spacerówki, która co najważniejsze rozkłada sie do pozycji leżącej.
co do wózków ja swojego czasu oglądałam i zastanawiałam sie nad takim
http://allegro.pl/espiro-2w1-atlantic-2013-gratisy-nowe-kolory-i4158134572.html ale szczerze już nie pamietam co w mi w nim nie pasowało
jeśli chodzi o jedo fyn to w tych początkowych wersjach spacerówka była dość dziwnie wyprofilowana , ze maluch miał problem z siedzeniem, ale byc moze w tych nowszych jest lepiej.
Nie wiem czy wiecie, ale nie dawno otworzyli bobo wózki w gdańsku, na łostowickiej , zaraz przy stacji benzynowej shell
a ja dzisiaj juz padam, od 12 byłam z młoda na dworzu, a to na boisku na rowerze, potem plac zabaw, a jak wróciliśmy do domu to jeszcze musiała na naszym ogródku pobiegać, ja nie wiem skąd ta moja córa ma tyle siły, normalnie jej zazdroszczę.