Mamusie wrześniowe i październikowe 2014 (6)

Nowy;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Mamusie wrześniowe i październikowe 2014 (6)

Ja chodze do Polmedu w Manhattanie:)

w gdyni na ul. Filipkowskiego 20 na Wiczlinie. Kiedys przyjmowała w klif-medzie w gdyni tam gdzie boćkowski.

mi połówkowe wypadnie w 20tc

Kaska a gdzie przyjmuje ta pani doktor? Czytałam o niej dobre opinie w internecie :-)

Nie wytrzymałam i wzięłam w końcu proszek na ból głowy i czuje sie od razu jakbym góry mogła przenosić :) Wrzesień, fajnie, ze wszystko ok :) a tak w ogóle dziewczyny, to do jakich lekarzy chodzicie? chodzi któraś z Was może do Leszczyńskiej do gdyni? bo może spotykam tam kogoś z forum a nawet nie wiem ;)

Heh no ja tez jeszcze nie dowierzam,ale powoli ,powoli:))
A polowkowe mam za 3 tygodnie:) To bedzie 21 tydzien ciazy:)

Re: MAMUSIE WRZEŚNIOWE I PAŹDZIERNIKOWE 2014 (6)

He he Aga moj maz wie od dawna ,ze bedzie syn,a tak mu sie podobal pajacyk rozowy w kwiatki ,ze kupil dla syna :)
Mam nadzieje tylko,ze syn nas nie zabije jak dorosnie i zobaczy na jakims zdjeciu w co go tatus ubral:))))

wrzesien bardzo sie ciesze, że wszystko ok z Twoim maluchem ! dzidzia widać rośnie jak na drożdzach i ma sie dobrze. I dobrze, że dalej chłop :)

ja na połówkowe gdzieś za 2 tyg ide, mają dzwonić do mnie z medicover, jak ustalą dokładnie kiedy ma to być, już nie moge sie doczekać, bo to zawsze kolejne spotkanie z moim maleństwem :)

jacie kręcę będę mamą z małym różowiutkim pachnącym bobasem, jeszcze nie moge w to uwierzyć :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja dzisiaj zaliczyłam wycieczke do zoo z chrześniakiem, więc dzień bardzo udany :)

jedo fyn wcale nie ma takich małych kółek, właśnie kółka ma dość spore, idealne na osowkie lasy :) koleżanka ma i chwali bardzo

byłam z mama i ja ale jak dla mnie np. kosmetyki, butelki - ceny są niestety dość wysokie. Przykład. Ja kupiłam butelkę avent natural za 15 zł a w mama i ja są za 35 zł .. troche przeginka. Nivea 200 ml baby płyn z 19 zł ;/ podkłady poporodowe 5 zł, allegro 3 zł .. no jest różnica.
Porozmawiałam za to z panem o fotelikach maxi cosi i dopasowaniu do mojego auta i jestem już "ciut" mądrzejsza

ciuszki niemowlęce były śliczne, ale ceny też mnie powaliły, poza tym nie wiem w jakich kolorach kupować :) coś mnie ciągnie na różowe, ale lekarz wspominała, że raczej niebieskie, choć pewności nie ma.

Mój M najlepszy jak zawsze, Po wizycie u gina "co to za chłop, co może sie okazać że ma pipe". Biedny stracił nadzieje na syna, bo lekarz nie była pewna :)

byłam dzisiaj w Mama i Ja i nawet nie wiedziałam, że mają tam dział ciążowy :) legginsy po 49 zł, spodnie tańsze niż w H&M, różne bluzki, tuniki, sporo bielizny. Figi można kupić już za 9,99 zł.

ja też mam ubrania ciążowe po pierwszej ciąży, tylko problem polega na tym, że z największym brzuchem chodziłam zimą, a teraz przypadnie mi na ten czas lato... więc ciuchy kompletnie z dwóch różnych bajek :)

Wrzesien- super, że wszystko ok na wizycie

Mileczka-jak chcesz obrotowe kółka, to w większości modeli są one raczej mniejsze, niż te z tyłu, ale w przypadku Jedo zdecydowanie w niczym to nie przeszkadza- nasza pierwsza zima była długa i śnieżna i pomimo mniejszych kółek wózek doskonale sprawował się na nieodśnieżonych chodnikach, nawet na plaży jakoś dał radę latem ;) Te kółka wbrew pozorom wcale nie są takie małe :)

Juz po wizycie:)
Maly sobie spal:)
Wazy 213 g :) ma 15 cm. Wszystko inne ok takze sie ciesze bardzo:)

sen pewnie by i pomógł ale niestety przy dwójce dzieci jest raczej mało wykonalny w dzień :)

Czekam juz u lekarza:))
Jestem ciekawa czy wszystko dobrze.
Bylam w h&m . Wiec tak. Te krotkie spodenki ciazowe sa po 79 zl :// niektore po 59zl
Porazka te ceny. Znalazlam za to fajne ogrodniczki krotkie po 129 zl.

Pogoda super:)
Milego dnia kobitki zycze i napisze po wizycie:)
Kasia mnie tez ostatnio glowa boli ,ale jak wychodze na powietrze to przechodzi,no i jeszcze sen duzo daje:))

Ja musze czekac aż do 8, jakoś ten czas strasznie się dłuży od wizyty do wizyty... ja wiekszośc ciuchów mam z poprzednich ciąż, ale faktycznie jakieś cienkie spodnie by się przydały. Pogoda piękna a mnie boli od rana głowa i nie mam ochoty ani siły na nic :(

Hej dziewczyny ;)

Faktycznie pogoda świetna aż się w domu nie chce siedzieć ;)
Wrzesien po wizycie pisz co i jak. Ja do lekarza idę 5 maja zobaczyć co słychać u córci .

Miłego dnia laski;)

hej dziewczyny.
Ja też wybrałam jedo fyn i uważam,że to wybór idealny, w praktyce niestety dopiero przyjdzie Nam go sprawdzić po porodzie :-)

Miłego dnia dziewczyny, zresztą dzień piękny. . . . :-)

Dzięki -Nika- :) właśnie raz tak zrobiliśmy i Pani zdążyła nam pokazać jeden wózek, po czym podeszli do niej już zdecydowani państwo i poszli składać zamówienie. Po 10 minutach czekania pani dalej była zajęta, a nikt inny do nas nie podszedł i wyszliśmy :( może w Bobowózkach więcej się dowiem :P chociaż do Mama i Ja i tak pewnie wrócę, może na kogoś innego trafię ;)
a ten Jedo Fyn to nie za małe kółka jak na zimę?
matko, wybrać wózek to gorzej niż samochód :P

Aga_Kr- świetny wybór z wózkiem ;) ja jestem bardzo zadowolona, nie jest za ciężki, a gondola bardzo długa, więc dzieci do wiosny spokojnie w niej dadzą radę ;)

Ja nie miałam żadnego problemu ze składaniem/rozkładaniem wózka łącznie ze zdejmowaniem przednich kółek, cała akcja nie zajmuje nawet minuty ;) co do miejsca po złożeniu to z gondolą na pewno nie jest jakoś super mało, ale jak już stelaż jest złożony to można gondolę wcisnąć na niego i zajmuje wtedy mniej miejsca. Najlepiej podjechać do mama i ja i sobie przetestować składanie, prowadzenie i oblookać, ile zajmuje miejsca :) obsługa jest zazwyczaj bardzo chętna do pomocy, ja z niej korzystałam przy wyborze i wózka i fotelika :)

Ale piękna pogoda, nic tylko odpoczywać na świeżym powietrzu, co też idę czynić ;)

Mileczka ceny jeansow dlugich ciazowych ceny od 129 do 145 ,ale mowie lepiej kopac w tych wieszakach bo sa nieraz pomieszane i da sie znalezc spodnie przecenione na 60 zl.ostatnio ja tak trafilam:)
Ceny tych krotkich dresowych nie wiem,ale pewnie w granicach 50 zl
Sa tez drsowe dlugie ,legginsy tez chyba widzialam ,ale co do ceny to tez nie chce strzelac ,tylko jak je ogladalam to wydawaly mi sie za drogie.
Sa tez dersowe za kolano,bardO fajne cena okolo 79 zl chyba.
Lepiej idz i sprawdz bo nie chce tutaj podac blednych cen. Co do jeansow dlugich to jestem pewna o takie ceny:)
Ogolnie to nie wiem czemu ubrania ciazowe sa takie drogie:/

Inne tematy z forum

krem nawilżający do twarzy (44 odpowiedzi)

Jaki krem jest dobry bo nie wiem jaki kupić używałam garniera ale mi nie służy i teraz mam taka...

Dobry ortodonta (30 odpowiedzi)

dla osoby dorosłej, wada zgryzu, znacie kogoś?

paznokcie hybrydowe (92 odpowiedzi)

hejka, czy któraś z Was ma może manicure hubrydowy?jeśli tak to napiszcie czy jestescie z tego...