Mamusie wrześniowo-październikowe 2015 część 2

wrzesień

16.09 - Niulka Zaspa
22.09 - sabinaub Redłowo płeć nieznana
25.09 - inka Zaspa płeć nieznana
25.09 - ewela Kliniczna prawdopodobnie dziewczynka
25.09 - Agnieszka Szpital Wojewódzki czuje że dziewczynka

październik

emi - Wejherowo płeć nieznana
Dziobus - Zaspa płeć nieznana

Dziewczyny dopisujcie się ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Mamusie wrześniowo-październikowe 2015 część 2

Sanderka25 trzymaj się dzielnie odpoczywaj duuuużo będzie dobrze.

Nastepna wizyta za tydzien w poniedzialek, chyba zwariuje do tego czasu. No ale coz, dalej myślimy pozytywnie. Dzięki dziewczyny :)

Sanderka trzymam kciuki z całej siły

Sanderka trzymam kciuki, na pewno będzie wszystko dobrze.

Sanderka współczuje, wypoczywaj dla dzidziusia, trzymam kciuki. A kiedy kolejna wizyta?

A u nas dziś smutne wieści... Rano obudziłam się z krwawieniem, więc jazda na sor, tam się okazało, że dzięki Bogu dzidziuś żyje, ale mam krwiaka w macicy, dostałam leki i potem od mojego prowadzącego zalecenia że do kolejnej wizyty leżeć, także dzień masakryczny, ale czekamy i trzymamy kciuki, że będzie ok...

Ja idę na te same badania też dr Puzio za 2 tygodnie. Testy pappa mam w komplecie z USG na NFZ.

Cześć dziewczyny! Właśnie wróciłam z badań tzw. genetycznych u dra Puzio, wygląda na to, że wszystko jest w porządku, fasolka ma już 6.33 cm! Dla pewności chcę jeszcze zrobić testy pappa, chociaz na 100% to i tak nie wiadomo.

Dzieci są z gumy :-)

Hej kochane;))) jak się dziś czujecie? wczoraj z bratową wzięłyśmy dzieci i pojechałyśmy do małpiego gaju tak żeby trochę się pobawiły a my chciałyśmy posiedzieć choć Agatka ma 6 lat jakoś tak nie zostawiam jej samą w takich miejscach usiadłam sobie obok obserwowałam obok mnie była ścianka wspinaczkowa Agatka weszła na nie wielką wysokość i skoczyła niefortunnie no i ma wykręcenie stawu skokowego niby nic takiego na pogotowiu Pan Doktor powiedział że robić okłady altacetem i nie chodzić!!!!!! Ach Wam mówię normalnie zamarłam słabo mi się zrobiło myślę Boże no złamana nóżka ale na szczęście nie.

A tak chciałam się wyżalić człowiek chce dobrze urozmaicić dziecku i spacer i małpi gaj i to i tamto dobrze że nie ma gipsu bo bym normalnie załamana była.

Cześć,
u mnie zaczął sie 13-ty tydzień, mdłości i wymioty mam dalej mega. Oprócz tego brak apetytu i ogólnie smaku nie mam. Najlepiej wchodzą mi i służą przeróżne zupy, chyba dzięki temu żyje. W pt byłam u położnej i w 11 dni od ostatniej wizyty schudłam 2 kg. Jutro idę na USG do prof. Preissa.
Pozdrawiam

No może się spotkamy termin ten sam:-)Ja mdłości praktycznie nie miałam (tak samo jak w pierwszej ciąży)ale brak apetytu.Na mięso patrzeć nie mogę jedyne co mi wchodzi to owoce i słodycze.Brzuszek już trochę się powiększył ale nie jest widoczny.

ja to samo! u mnie 12 tydzień, mdłości mniej, więc mam nadzieję, że i spania będzie mniej. Dziewczyny, a zauważyłyście już może puchnięcie brzyszków? Bo ja wczoraj zauważyłam, że spodnie do tej pory dobre zrobiły się jakieś podejrzanie ciasne właśnie w rejonie brzucha. A że apetyt mam bardzo słaby to trudno to powiązać z tyciem pojedzeniowym :)

No i Becik27, może się spotkamy na porodówce ;)

Mnie już nawet spanie przeszło :-) a zasypialam wszędzie, wystarczyło, że usiadłam ;-)

Lenka miałam tak samo i od 2-3 dni prawie nie mam mdłości:-)

Ehhh. 8 tydzień. Dziewczyny czy Was też tak baaaaardzo męczą mdłości i nudności? Prawie nic nie mogę jeść i osłabiona przez to jestem :/. Mam nadzieję, że Maleństwo radzi sobie lepiej ode mnie :p.

Mi w pierwszej ciąży się sprawdził ten kalendarz chiński, jest dziewczynka:-) Teraz wychodzi mi chłopiec i na usg też takie pierwsze podejrzenia mojej gin:-) no zobaczymy

A mi wyszła dziewczynka a wolałbym chłopca, bo już mam dwie córki.

Radocha jak nic z tym kalendarzem, Becik :-P wyszedł mi chłopiec

Hej dziewczyny dopiszcie mnie, witam was wsztstkie.
1.10 plec nieznana Kliniczna
odnośnie płci sprawdzałyscie w kalendarzu chińskim?Mi za pierwszym razem się sprawdziło u całej rodziny i znajomych też.Tym razem też mi wychodzi chłopak a marzyłam o córci.