Mamusie wrześniowo-październikowe 2015 część 2

wrzesień

16.09 - Niulka Zaspa
22.09 - sabinaub Redłowo płeć nieznana
25.09 - inka Zaspa płeć nieznana
25.09 - ewela Kliniczna prawdopodobnie dziewczynka
25.09 - Agnieszka Szpital Wojewódzki czuje że dziewczynka

październik

emi - Wejherowo płeć nieznana
Dziobus - Zaspa płeć nieznana

Dziewczyny dopisujcie się ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Mamusie wrześniowo-październikowe 2015 część 2

Dziewczyny czy Wam gin już próbował określać płeć? Ja byłam wczoraj, był to ostatni dzień 12 tygodnia i Pani dr wstępnie powiedziała, że już coś tam między nóżkami widzi.

zobaczymy jutro idę zanieść na posiew ale bakterii jest 10000,nabłonki płaskie 56,leukocyty 62 ,azotyny dodatnie,

Agnieszka... Jesteś pewna, ze dobrze pobralas mocz do badania? Mi za 1 razem tez wyszly bakterie, ale zrobilam drugie badanie juz z prawidlowym pobraniem i wszystko jest dobrze :)

Coraz nas więcej;)))))

Cześć Dziewczynki !!! Dołączam do Was

sierpień
31.08 - DoR86

wrzesień

12.09 - Sanderka25 Kliniczna płeć nieznana
16.09 - Niulka Zaspa
23.09 - mandalka Zaspa płeć nieznana

październik

1.10 - nalesnik86 Kliniczna płeć nieznana
3-7.10 Gumiś płeć nieznana szpital też nie :) dokładny termin będzie znany 23 marca
6.10 emi - Wejherowo płeć nieznana
10.10.Dziobus - Zaspa płeć nieznana
16.10 winogrona - płeć nieznana
27.10 Zoojaa - Wojewódzki płeć nieznana

Niula,
Ciesze się, że mogłam pomóc. Mam nadzieję, że to tylko niepotrzebna panika z mojej strony, ale sama dużo przeszłam. Lepiej, żebyś wszystko sprawdziła i miała spokojny i bezstresowy przebieg ciąży.
Lubie was czytać, macie tu bardzo sympatyczne forum, mam nadzieje, że mi też się wkońcu udało i niedługo bedę też tak pozytywnie pisać o mojej ciązy.

Pierwszą ciąże prowadziłam w invicta u dr Adam Stencel a teraz prowadzę u dr Ewy Szydłowskiej Szarmach. Jestem bardzo zadowolona. Moja wczorajsza wizyta u dr Szarmach trwała chyba z godzinę

Dzięki, dziewczyny za kontakty. Skorzystam jednak z porady doktora Matkowskiego. On mnie przyjął wtedy na Zaspie :-) nie wiedziałam, że przyjmuje w Medicoverze. Teraz się doczytalam.

Niulka poleciła bym ci moja doktor tylko ze akurat od jutra na urlopie jest.
dr n. med. Małgorzata Januszewska ul. Jeleniogórska 3
tel.: +48 58 320 15 89 , ponoć to bardzo dobra doktor osobiście nie byłam ale moja siostra do niej chodzi i sobie chwali.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja chodzę prywatnie do dr Barbary Frankowskiej - Konopy, przyjmuje na ul. Kartuskiej. Wizyta z USG kosztuje 120 zł. Moim zdaniem bardzo dobry lekarz oraz sympatyczna kobieta. Tu jest link do jej strony:
http://doktorbasia.com.pl/

Może lek. med. Adam Stencel z invicty?

Jeśli chodzi o medicovera, to raz byłam u pani stukan, koleżanka chodzi do Matkowskiego, ale noże pójdź gdzieś poza medicoverem, żeby lekarz niesugerowal się twoja karta..

~Niulka ja na twoim miejscu poszłabym do innego lekarza. U mnie takie bóle brzucha były podejrzeniem poronienia i siedzę w domu na L4. Trzeba chuchać na zimne, a nie zamartwiać się w kółko. Czasem inny lekarz zauważy coś co inny przeoczył. Może potrzebn Ci odpoczynek i brak stresów w pracy.

Tak, to jest ta Niedźwiecka. Kiedyś przyjmowała na Zabim Kruku, teraz nie wiem.

Oczywiście, macie rację, pójdę do innego, niech skontroluje i najwyżej potwierdzę, że wszystko jest ok. A kogoś polecacie konkretnego?

Straszne jest to co piszecie dziewczyny :( Współczuję takich przeżyć...

Cześć Dziewczynki !!! Dołączam do Was

sierpień
31.08 - DoR86

wrzesień

12.09 - Sanderka25 Kliniczna płeć nieznana
16.09 - Niulka Zaspa
23.09 - mandalka Zaspa płeć nieznana

październik

1.10 - nalesnik86 Kliniczna płeć nieznana
6.10 emi - Wejherowo płeć nieznana
10.10.Dziobus - Zaspa płeć nieznana
16.10 winogrona - płeć nieznana
27.10 Zoojaa - Wojewódzki płeć nieznana

Jeżeli to jest ta dr Niedzwiedzka co przyjmuje na zabim kruku w gdańsku to ona zlekceważyła plamienia i bóle w mojej poprzedniej ciąży a 2 dni po wizycie u niej wylądowałam w szpitalu i poroniłam , ---stwierdziła ze ciąża to nie choroba bóle i plamienia to normalne a od pracy nie mam sie migać .....nigdy nie zapomne tych slow bo może gdyby od razu zareagowała to by sie skończyło inaczej no ale cóż ...
A teraz coś pozytywnego właśnie wróciłam od gin.mamy już 5,2 cm wszystko jest w jak najlepszym porządku ,tylko mam jakąś bakterie w moczu

Nie pisze tego bo sugeruje się opiniami innych. Tylko wiem co sama przeszłam dzięki tej pani doktor. I dodatkowo jak wyladowalam na izbie przyjęć na klinicznej to sam lekarz badajacy mnie stwierdził że to nienajleprzy lekarz. Spróbuj iść do kogoś innego, najwyżej potwierdzi jej zdanie, a odpukac jeśli coś będzie nie tak i to przenosisz to potem sobie tego niewybaczysz. Mam nadzieję że będzie dobrze

Jestem pacjentka Niedźwieckiej od ponad 15 lat. Wg mnie to jest dobry lekarz, mojej mamie wykryła raka szyjki, czego inni lekarze początkowo nie widzieli. Mam do niej zaufanie. Pewnie tych złych opinii jest sporo, bo ona się nie cacka ;-) po prostu ma taki charakter i wiele kobiet tego nie toleruje. Sama pracowała w ciąży do samego końca, więc nie widzi potrzeby wystawiania zwolnień bez szczególnego powodu . Niby dobre podejście, wiele przyszłych matek niepotrzebnie rozczula się nad sobą, a powinny być twarde, ale ja na czas ciąży też wcale nie chcę być twarda. To jest mój czas, sorry, jestem w ciąży i nie będę się w imię niczego zaharowywac i męczyć. Dlatego teraz sama mam mieszane uczucia. Nie wiem. Pomyślę jeszcze. Coś tam w środku mówi mi, że będzie wszystko ok, że to tylko maluszek się rozpycha, bo już duży jest :-) a mama zniesie dla niego wszystko

Niulka ja tak jak dziewczyny mówią na pewno w sprawie tych bóli brzucha skonsultowałabym się z lekarzem. A tym bardziej po plamieniach. Różnie bywa, a lepiej jedna wizyta za dużo niż później żałować...