Mamy Marcowe i Kwietniowe 9*

Z powodu braku snu założyłam nowy wątek :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Mamy Marcowe i Kwietniowe 9*

Walerka ja się nad tym kompletnie nie znam....

a jaki rozmiar kupujecie bo slyszalam ze trzeba o jeden wiekszy niz jest obecnie ale obwod sprzed ciazy czyli jezeli moj normalny obwod to 75, a obecnie mam 80A co odpowiada 75C to mam kupic 75D?

Ivvka a masz jakąś rozpiskę tego co ma być na poszczególnych ćwiczeniach w SR?
Ja niestety 3 pierwsze ominę bo na antybiotyku w domu siedzę i z resztą nie chciała bym pozarażać innych mam...

Super staniczek...chyba też się tam wybiore!
Ja mam dzisiaj kiepski dzień...brzuch mi ciąży jakby mi tam ktoś kamieni naładował....na dodatek co jakiś czas mnie tak dziwnie kuje coś... :/

Ulka26 my mielismy zajecia z kolki i masazu na dole w sali i nie trzeba bylo sie przebierac...ogladalismy tez film:)

Torba do szpitala spakowana:)

Mąż składa szafę i łożeczko, więc już niedługo bedziemy gotowi na przyjęcie maluszka :)

Super stanik :)
Ja chcę zakupić od przyszłej środy, ale już wiem gdzie się kierować :)
Ivvka powiedz mi te zajęcia na SR z masażu na kolki są na sali u góry czy na dole? Trzeba było być w strojach czy nie?
Mnie też dziś łamię, więc się grzeję i popijam herbatkę z sokiem.
A wszystkim ciężarówkom zdrówka życzę!

Ivvka super stanik.
Ja sie wybieram do Kamama we wtorek akurat bede jechała od gina przez Wrzeszcz to sobie zajade.Wole zeby mi tez doradziala,bo jak sama wybiore to bedzie coś nie tak.
Wiecie co ja dzisiaj jakas nie przytomna jestem :(
Tocze sie jak jakaś zmora.

Znalazłam:)

Ma ktoś numer do szkoły rodzenia na zaspie?:)

no tak rozmiar rozmiarowi nierowny ;) lepiej przymierzyc i miec pewnosc :)

85zl - 5% rabatu...drozej niz na allegro ale chcialam zeby Pani mi pomogla dobrac...w sumie moglam nie brac i zamowic przez allegro ale tak mam juz zakup w domku;)

Bardzo ładny:)
Większość tych staników to w bieli a tu jakaś ciekawa odmiana:)

Fajny staniczek:)

oo ;)
ile dalas? ;)

witam,

ja dzis sie wkoncu wybralam do KAMAMA...i zakupilam taki staniczek

http://allegro.pl/biustonosz-do-karmienia-alles-blackwhite-75c-i1403255007.html

groszki niby zawsze w modzie hehehe...

weszlam jeszcze do 2 sklepow i musialam wracac do domu bo czulam sie jak bym przeszla 5km...

ciezkie dla mnie juz takie wyprawy:)

nacia173 powrotu do zdrowka!

Dzień doberek:)
Można powiedziec że się wyspałam:))) 9 godzin snu zaliczone:) Nawet nie muszę wstawac w nocy na siku, nie wiem czy za mało piję czy mały jeszcze nie naciska na pęcherz.
Nacia kuruj się, oby szybko choróbsko przeszło. Iza a Ty leż i nie przemęczaj się. Pamiętam jak moja siostra musiała leżec od 30 tygodnia, szwagier nawewt cegły podstawił pod łóżko aby nogi były wyżej.

moja mala juz dawno glowa wdol.
szyjka bym sie nie martwila,37 tyg to juz w terminie a jak jest taki duzy to moze nawet i lepiej zeby nie doszedl do 40tyg.
iwonka miedzy 34 a 35 tyg jest roznica, dziecko przybiera kolo 250gr na tydzien wiec 2500 w 35 to pewnie gdzies w polowie a w 34 to juz duze dziecko. na pocieszenie moj maz wazyl ponad 5kg a jego mama twierdzi ze to byl najlatwiejszy porod z 4 ktore przechodzila. tylko zeby sie zmiescil przez miednice.
dziewczyny pamietajcie zeby nie rodzic na lezaco, na plecach!!!!

Wow ale szybciutko Ci się obrocil - moja mala jest uparta i ciagle glowke ma w okolicach mojego zebra - ktore tez juz ledwo zipie od rozciagania hehe. Zreszta nasza niunia to tez urodzona gimnastyczka ciagle trzyma nóżki przy glowce a na usg 4D mamy nagrany film jak drapie sie stopką po glowce - naprawde ubaw po pachy hehe.
Teraz musisz wypoczywać Iza - skoro szyjka Ci sie skraca to nie ma zartow - 3mam kciuki abys jak najdluzej utrzymala malenstwo pod serduszkiem:))

Dzis moja mamusia byla taka kochana ze odebrala moje wyniki z laboratorium - i dzięki Bogu nie mamy paciorkowca ani żadnych innych bakterii:)) caly wynik ujemny - takze glowka zrobila sie spokojniejsza. Wam tez zycze samych ujemnych wynikow!! im blizej porodu tym lepiej unikac wszelkiego paskudztwa ktore moze przyspieszyc badz zaszkodzic w trakcie porodu.

Chyba dzisiaj znowu zaaplikuje sobie dzien lezakowania i odpoczynku, taka smutna pogoda na dworze - a w sumie nie mam juz co robic bo wszystko juz poprane i poprasowane... no chyba ze sterta ubran meza do prasowania:P ale na to mam strasznego lenia heheh:))

Milego dzionka dziewczynki !!

Ps. Iza moja mala wazyla 27 grudnia 1700gram jak twoj synek a rowne 3 tygodnie potem 2470 w 35tygodniu takze podobne wyniki mamy - ale gin powiedziala ze to calkowita norma - nie jest ani duza ani mala poprstu prawidlowo normalna:)

image

Inne tematy z forum

Wrzucanie fotek - ktok po kroku ver.2.0 (47 odpowiedzi)

Jako, że imageshack się zepsuło, wersja z innym hostingiem: 1. Wchodzimy na fotoo.pl...

księgowa?? czy warto? (45 odpowiedzi)

post dotyczył będzie pracy.. a właściwie jej zmiany...obecnie pracuję jako powiedzmy pracownik...

Cosinius - ktoś tam się uczy? (6 odpowiedzi)

Witam chciałąbym od lutego iść do szkoły policealnej , terazm mam dylemat do której profil...