Wow ale szybciutko Ci się obrocil - moja mala jest uparta i ciagle glowke ma w okolicach mojego zebra - ktore tez juz ledwo zipie od rozciagania hehe. Zreszta nasza niunia to tez urodzona gimnastyczka ciagle trzyma nóżki przy glowce a na usg 4D mamy nagrany film jak drapie sie stopką po glowce - naprawde ubaw po pachy hehe.
Teraz musisz wypoczywać Iza - skoro szyjka Ci sie skraca to nie ma zartow - 3mam kciuki abys jak najdluzej utrzymala malenstwo pod serduszkiem:))
Dzis moja mamusia byla taka kochana ze odebrala moje wyniki z laboratorium - i dzięki Bogu nie mamy paciorkowca ani żadnych innych bakterii:)) caly wynik ujemny - takze glowka zrobila sie spokojniejsza. Wam tez zycze samych ujemnych wynikow!! im blizej porodu tym lepiej unikac wszelkiego paskudztwa ktore moze przyspieszyc badz zaszkodzic w trakcie porodu.
Chyba dzisiaj znowu zaaplikuje sobie dzien lezakowania i odpoczynku, taka smutna pogoda na dworze - a w sumie nie mam juz co robic bo wszystko juz poprane i poprasowane... no chyba ze sterta ubran meza do prasowania:P ale na to mam strasznego lenia heheh:))
Milego dzionka dziewczynki !!
Ps. Iza moja mala wazyla 27 grudnia 1700gram jak twoj synek a rowne 3 tygodnie potem 2470 w 35tygodniu takze podobne wyniki mamy - ale gin powiedziala ze to calkowita norma - nie jest ani duza ani mala poprstu prawidlowo normalna:)