Mamy marcowe i kwietniowe 2011 *5*

Zapraszam do nowego

1. lucy80 02.03.2011 Synek - Jaś :)
2. ninkaa 02.03.2011
3. ivvka 05-03-2011 CÓRECZKA:)
4. monmie 06.03.2011 CÓRECZKA:))
5. Basia7 08.03.2011- CÓRECZKA :)
6. ulka26 09.03.2011 SYN! :)
7. Asia 12.03.2011 - CÓRECZKA :)
8. nacia173 12.03.2011- SYNEK :)))
9. KasiaKoziołek 12.03.2011
10. walerka 18.03.2011 - Córeczka - Julka
11. margos 18.03.2011 - SYNEK - Staś
12. Madzik 19.03.2011 -Córeczka ;D
13. nati 01.04.2011
14. sonia85 02.04.2011 - SYNEK!!!
15. Mlenia 02.04.2011
16. kasiek01 09.04.2011
17. tea18 09.04.2011
18. enjoy 10.04.2011 SYNEK!
19. Martus_pl 11.04.2011 SYN:)
20. compaq7 15.04.2011 - SYNEK !!! Kubuś :)
21. Manieczka0 18.04.2011
22. paskudka 22.04.2011 - Córeczka
23. Adziabu 22.04.2011
24. Janka2 29.04.2011 - Córeczka :)
25. Mała Me 30.04.2011
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Mamy marcowe i kwietniowe 2011 *5*

Ja byłam u Doeringa. Jeżeli nie zależy Ci na 3D to chyba 160 zł kosztuje 2D, a pomiary te same robi i przepływy też bada.

przepraszam PASKUDKA ;)

paskuda a ile kasuje? JA mieszkam w Pucku i mam troszkę drogi..
Moze w gdyni przyjmuje ktos?
Dziękuje z góry za odpowiedzi!

mnie glukoza dopiero czeka i wsuwam slodycze jakby co,nie jest to madre podejscie ale nie moge sie opanowac tak mi sie chce. atu ta cala czekolada przed swietami az gada do mnie.
my mamy z mezem sesje codziennie - czucie kopniakow, za kazdym razem jak mala kopnie on sie cieszy jak dziecko, zastanawiam sie kto sie bardziej cieszy na to dziecko,ja czy on.
ja dzis pol dnia wolnego,i de na zakupy, lunch i do kina z kolezanka.

Polecam dr Jacek Sztramski. Ja chodzę do niego do Medicovera, ale prywatnie też przyjmuje. Świetny, cierpliwy, poświęci tyle czasu ile trzeba.

hej!
Przepraszam ze sie tak wtrącam ale mam pytanko.
Zbliża mi sie juz osg połowkowe i szukam opini gdzie pójsc..
Moja gin poleciła mi dr.Leszczyńska..
A wy kogo polecanie?Oczywiście kogos tańczego niż Preiss :/ ale tez równie dobrego

tea18 gratuluję wyniku! :):):)

Ja do SR chcę się zapisać jak najszybciej się da, zobaczymy jak wyjdzie w praktyce!

no to kto się wybiera do szkoły rodzenia na zaspie w styczniu lub lutym?:) Ja się jutro dowiem od lekarza kiedy dokładnie mogę:)
A wynik glukozy mam dobry :D no chyba bo 124 a powyżej 140 zaczynają się dopiero schody:D

hej hej!
Ciągle pada! ;)Jest tak bajkowo hihi, ciekawe czy do Świąt będzie śnieg!
Udało mi się w końcu dodzwonić do SR. Bardzo niestety niemiła pani odebrała :/
No cóż...
Czyli dla porządku, dla zainteresowanych: zapisy osobiście od pon-pt 15-15.50 na Zaspie.
Potrzebne skierowanie od lekarza, książeczka RUM i karta ciąży(pani powiedziała pretensjonalnym tonem, że bez skierowania to mogę sobie szukać innej szkoły...ha!) tylko uwaga do Świąt zapisują tylko do 20.12. potem mają przerwę.
Miłego dnia!
Lucy80 -zazdroszczę wolnego!! :):):)

Hej
Jutro wolne bo wizyta u połoznej, juz się nie moge doczekac aby posłuchac serduszka:) Męzowi wkońcu udało się po długim czasie poczuc ruchy i nawet zobaczył jak mi brzuch faluje. Teraz bez przerwy wpatruje się w mój brzuch, bo chce więcej :)

Ulka do SR na Zaspie mozna dzwonic w pn miedzy 15 a 15.50 w innych godzinach i innych dniach sie nie dodzwonisz;/bynajmniej niedawno tak bylo...no chyba,że dzis dzwonilas o tym czasie to nie wiem czemu nikt nie odbiera;/;/
ja jak w ten piatek dostane skierowanie to w pn bede atakawac SR na Zaspie:)

dziewczyny moze bedziecie potrzebowaly laktator elektryczny BABY ONO mam do odsprzedania jest na GWARANCJI byl raz uzyty bo stary zaczal dzialac i nie potrzebje 2 odsprzedam za 100 zł a dałam 132 mam paragon jest wysterylizowany GRATIS dodam butelke nieuzywana i dwa sweterki dla maluszka piszcie na PW

ja jak na razie sie ciesze ze chodze do pracy. obiadow nie bede mrozic, maz bedzie gotowal, a ubrania zdarze zrobic w nowym roku, mam zamiar pojsc na maciezynski od poczatku lub polowy lutego w zaleznosci jak sie bede czula. nudzilo by mi sie w domu ale jezeli nie bede sie czula za dobrze albo lekarz kaze to pojde, nie bede ryzykowac zdrowia dziecka i swojego.

Ja też będę musiała porobić zapasy ;)
Bo mąż to by tylko do MACA jeździł, a po co ma się tyle truć ;)
Ja marzę by mieć siłę i nadrobić zaległości książkowe - to już ostatni moment ;)
Dziewczyny - udało się którejś zapisać już do SR na Zaspie?
Ja się nie mogę dodzwonić :(

ej nie jest tak źle :) zawsze jest coś do zrobienia teraz z młodą to mam non stop zajęcie ale tak jak byłam z nia w ciąży to dwa miesiące przed byłam na zwolnieniu i serio nie nudziłąm się ;) kompletowanie ubranek wyprawka wybieranie łóżczka itp itd... teraz mam jeszcze w planach porobić obiadki i pomrozić bo na gotowanie nie miałam czasu ostatnio ...więc teraz kotlety porobię ...jakieś weki ...warzywa pomrozę na zupki ... żeby moi mieli co jeść oj mam plany ;)

od siedzenia w domu :)
Czas tak szybko leci w domu i w kółko jest coś do zrobienia. Ale mężyk dużo pracuje, rodzice za daleko by codziennie się odwiedzać. A znajomi w ciągu dnia pracują ;)
Choć koleżanki mówią, że tego czasu nikt nie przywróci.
Ech no, zobaczymy! ;)

ulka ale jaką depresję ? od siedzenia w domku? czy poporodową ? bo powiem Ci że z tym pomnikiem za prace to masz rację nie postawią :)

Z toxo nie pomogę bo ja badam co 4 - 5 tyg, ale dlatego, że mam dodatnią i muszę sprawdzać czy się nie reaktywuję.
W ogóle gdyby nie ta moja toxo to spokojnie byłabym w stanie wytrzymać wszelkie niedogodności i bóle ciążowe. A tak to się tym w kółko stresuje :(:(:(

Ja 3D robiłam w 24 tc u Doeringa. Koszt 260,00 :/
Ale nie żałuję! Miałam wahania czy iść i czy do niego, ale naprawdę jestem zadowolona.
Glukozy nie ma co się bać - mi też dodali plasterek cytryny i nie było najgorzej :) Tea18 - ja miałam wynik od razu po godzince z glukometru - Ty miałaś z żyły pobieraną krew? Trzymam kciuki, żeby wszystko było ok!
W takie dni myślę, żeby iść na zwolnienie. Pomnika za pracę mi nie postawią, a jak będą chcieli po macierzyńskim zwolnić, to zwolnią nie patrząc na nic. Boję się tylko trochę depresji ;)
Mam plan by do Świąt pociągnąć a potem zobaczę ;)

3D robiłam w starmedzie w Gdyni dr. Augustyniak trwało to chyba dobre pół godziny jak nie dłużej bardzoe dokładnie badał jest na ich stronce internetowej 250zł.. :/ teraz też mnie czeka glukoza i reszta badań toxo tez sie teraz robi? drugi raz?

Inne tematy z forum

pilnie prawnik (24 odpowiedzi)

Witam...mam pytanie czy wiecie może gdzie jest dobry prawnik w Gdńsku od spraw rodzinnych(a...

szukam opinii o szkole podstawowej nr 85 gdańsk jasień (21 odpowiedzi)

hej, czy którejś z Was dziecko uczęszcza do tej szkoły?możecie coś powiedzieć na temat poziomu...

Jaki piasek do piaskownicy? (39 odpowiedzi)

Kupujecie specjalny, atestowany? Czy zwykły, budowlany? Gdzie kupujecie?