Jeżeli chodzi o kombinezon to ja kupiłam taki polarkowy. Typowy zimowy mam po starszej córeczce także zobaczymy. Wszystko zależy od tego jaka zima będzie. W tamtym roku w marcu to zima jeszcze była na całego. Chociaż ja mam nadzieję, że może tym razem będzie inaczej i będzie bardziej wiosennie już.
A z ubrankami to ja mnóstwo mam po córce, ale już też trochę kupiłam. Muszę się jeszcze wybrać na wyprzedaże, ale jakoś nie mogę się zebrać. Tym bardziej, że lekarz ostatnio kazał mi ograniczać jazdę samochodem. Dzisiaj pierwszy raz po 2 tygodniach wybrałam się na zakupy samochodem. I potem tego trochę żałowałam bo oczywiście wracając utknęłam w korku... Ale kupiłam w H&M śliczne czapeczki i buciki dla obu córeczek.
Trochę Wam zazdroszczę tych większych zakupów - bo ja wszystko mam po córce. Chodzi mi o wózek, fotelik, łóżeczko, karuzela, mata, itp. Chętnie bym sobie powybierała na nowo. Chociaż już się zastanawiam czy nie dokupić dodatkowego stelaża do wózka. Bo ja mam wózek na dużych kołach pompowanych. I zastanawiam się właśnie czy nie dokupić stelaża ze skrętnymi kołami - oczywiście tej samej firmy. Wówczas mogłabym wpinać gondolę i fotelik, które mam. I tym sposobem miałabym 2 wózki. A właściwie 3, bo jeszcze mam parasolkę po córce. Ale mój mąż oczywiście nie jest przekonany do tego zakupu. Ciągle jeszcze nad nim pracuję...
Ja z większych zakupów to planuję zakup eleketronicznej niani z monitorem oddechu:
http://allegro.pl/angelcare-ac401-monitor-oddechu-niania-kurier-0zl-i1382495211.html