Mamy z Karczemek/Kokoszek pomóżcie. Gdzie najbliższe przedszkole?

Właśnie wprowadziłam sie do nowego domu na Irysowej. Mój synek skończył 3 lata i od września chcę go wysłać do przedszkola. Tutaj w okolicy same kluby malucha, gdzie wozicie dzieci?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Mamy z Karczemek/Kokoszek pomóżcie. Gdzie najbliższe przedszkole?

Zajrzyj http://www.cudownakraina.pl.Pole

Polecam przedszkole w Jasieniu - Niepubliczne Przedszkole Artystyczno językowe. Rewelacja !!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

ile biora za dziecko i co dostajemy w zamian?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

polecam Punkt Przedszkolny Olusia przy ul Borówkowej 10 w Gdańsku Karczemki!Super
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

hefalump w kiełpinie górnym.

ile biorą od 1 dziecka i co dostajemy w zamian?

nie mam pojęcia w sumie ile biorą "od dziecka", prowadziłam tam rytmikę i jest to jedyne miejsce w pobliżu które znam oprócz przedszkola w kokoszkach. Jest bardzo kolorowe i nie jest tanie. Ale jest super klimat i dzieciaki mają non stop zajęcia z ludźmi z poza przedszkola.. przychodzą ludzie z leśniczówki itp.

Jeżeli chodzi o opłaty za przedszkole w Jasieniu to czesne wynosi 380 zł (w tym jest opłata stała i zajęcia dodatkowe - rytmika, tańce, zajęcia teatralne, gimnastyka korekcyjna, plastyka i j.hiszpański) dodatkowo istnieje możliwość zapisania dziecka do grupy angielskiej (dodatkowe 120 zł) - oprócz wychowawczyń jest lektorka przez 5h/dziennie, która mówi do dzieci tylko po angielsku. Posiłki kosztują 9zł/dzień - w tym jest I i II śniadanie, obiad z II dań i podwieczorek - własna kuchnia. Raz w m-cu przyjeżdża teatrzyk i raz organizowany jest koncert dla dzieci - przedstawienie plus instrumenty. Raz w roku organizowana jest wycieczka autokarem w okolicach Trójmiasta. Opieka od 6.30 - 17.15. Duży plac zabaw, sala gimnastyczna i sala teatralna. Moja córka chodzi do grupy angielskiej i jestem bardzo zadowolona. Polecam !!!

Punkt Przedszkolny Olusia ul. Borówkowa 10 Karczemki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

powstało nowe przedszkole Olusia na ul. Borówkowej 10 w Kokoszkach, kameralne miejsce, miła atmosfera, jesteśmy bardzo zadowoleni!

Borówkowa jest na Karczemkach a nie na Kokoszkach!!!

Polecam przedszkole Olusia ul.Borówkowa na karczemkach,może nie należy do tanich ale godne polecenia.Na stronie internetowej są wszystkie informacje,zawsze można przyjsc i zobaczyc..

ja mam dziecko w cudownej krainie na Złotej Karczmie. Wiele innych mam też. Polecam - ciepła atmosfera, wszechstronny rozwój dziecka, świetna opieka - przejrzyj opinie.

moja chodzi na Borówkową do Olusi, bardzo blisko i super fajnie:) przede wszystkim cudowna Pani Ania:) moje dziecko marudzi w weekend, że nie może iść do przedszkola:)

też polecam olusie.moje dziecko kocha pania Anie i Dorotke.sa super ,dzieci sa grzeczniejsze po przeczkolu .Taki wpływ maja ciocie

Ja też chciałam zapisać córkę do Olusi. Zniechęciło mnie to, że odpowiedź na maila dostałam po 3 dniach a przez telefon usłyszałam, że Pani jest teraz na wakacjach i mam zadzwonić za kilka dni.
Za takie zainteresowanie potencjalnym przedszkolakiem - dziękuję.

O innych sprawach nie piszę, bo nie wiem. Pani nie była zainteresowana, aby mi co nie co opowiedzieć, pokazać.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja też nie polecam. Moje dziecko było tam trzy miesiące i wystarczy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Domyślam sie ze rozmawiała pani z dyrektorka... Która na szczęście bywa w przedszkolu baaaaardzo rzadko i niestety swoją postawa czasami zniechęca do przedszkola, dobrze, ze bywa na miejscu tylko kilka razy w roku,. zarówno moje dziecko jak i my rodzicie byliśmy bardzo zadowoleni z pracy przedszkola, szczególne podziękowania dla cudownej pani Ani. Bezpośrednio w przedszkolu uzyska pani dokładniejsze informacje niż tel. Od dyrektorki, a opinie wsród rodziców zawsze bedą podzielone

Inne tematy z forum

Psy bez smyczy mam juz dość! (240 odpowiedzi)

Codziennie wracam z dzieckiem z pozytywnej szkoły na Kokoszki i nie ma dnia abym nie musiała...

dobry stomatolog - kogo polecacie? (131 odpowiedzi)

jak wyżej, zależy mi na dobrym stomatologu (dobrym pod względem jakości usług i ceny), najlepiej...

W co inwestować w XXI wieku? (26 odpowiedzi)

Witam, Dział dotyczy deweloperki i nieruchomości są oczywiście dobrym kapitałem, lecz nie każdy...