Mane, Tekel, Fares

Temat dostępny też na forum: Mane, Tekel, Fares
Opinie do spektaklu: Mane, Tekel, Fares.
widowisko baletowe do muzyki Petera Gabriela i Pink Floydpomysł, inscenizacja i choreografia: Sławomir Gidelświatło: Piotr Miszkiewiczwykorzystano fragmenty muzyczne z płyt: Peter Gabriel – "Passion", Pink Floyd –"Wish You Where Here", "Greatest Songs"premiera 11 grudnia 1999 rokuczas trwania: 1h 45’ z jedną przerwąoficjalny sponsor: PKO Bank Polski"Mane, tekel, fares" - to ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nigdy w życiu

Moim zdanie ten spektakl to jeden wielki kaszan chciałem z powrotem moje pieniądze ale mi nie oddali. ODradzAM
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Polecam

Wbrew tym którzy krytykują i którym brakuje ogłady w wyrażaniu opinii uważam, że naprawdę warto się wybrać.

Z miłą chęcią wybrałbym się raz jeszcze.

ps.jeśli chodzi o te wulgarne opinie, to właśnie przykład kiedy nieodpowiedzialne dzieci siadają za komputerem i cieszą się że mruga im ekran i widzą to co na nim piszą.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

rewelacja

Widziałam ten balet dwukrotnie i za każdym razem robi na mnie duże wrażenie. Pieniądze to nie wszystko - stara prawda, ale za to jak pokazana. Polecam gorąco.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Avenue Q (26 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Avenue Q . Avenue Q na podstawie oryginalnego pomysłu Roberta Lopeza i...

Chłopi (51 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Chłopi . Chłopi wg powieści Władysława Reymonta Wojciech Kościelniak po...

Musical Kosmos (15 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Musical Kosmos . Musical Kosmos Niepowtarzalna opowieść Wszechświata,...