Manifestacja pod domem Donalda Tuska

Opinie do artykułu: Manifestacja pod domem Donalda Tuska.

W poniedziałek kilkanaście osób przez pół godziny protestowało pod domem premiera Donalda Tuska. Zarzucali mu, że nie robi nic, by wyjaśnić kulisy katastrofy smoleńskiej.Manifestacja "Sopot przeprasza za Tuska" nie zgromadziła wielu uczestników. I można powiedzieć, że wyszło im to na szczęście, bo sopoccy urzędnicy twierdzą, iż nie otrzymali o niej żadnego zawiadomienia. W takim wypadku zgromadzenie byłoby nielegalne, ale wzięło w nim udziału mniej niż 15 osób.Manifestacja odbyła się przy ...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Baja bongo!

Pozdrawiam protestujących!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Serdecznie polecam...

przeczytanie książki wszystkim pt. Anatomia paranoi.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Rozpędzić tą sekte na cztery wiatry!!!

Dość bredni o zamachu!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 6

Kto tego Struzyka tam wpuscil?Sopot murem za TUSKIEM!!! a Strozyk do roboty!!!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 7

prawda o smolensku: brat zabil brata, by kosztem jego smierci mogl zrobic kariere premiera

myslal ze narod zlituje sie nad jego zalosna osoba i go wybierze, by ten mogl wprowadzic katolicki szariat.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 12

Szaleńcy z PiS-u

olać ich, bo tylko na to zasługują ci wichrzyciele.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 7

.

Za każdym razem, gdy czytam takie opinię to mocno się dziwie. Zyjemy w kraju, w którym do lekarza czekasz 3-4 m-ce, zarabiasz psie pieniądze i jesteś typowym cebulakiem. A dlaczego ? A dlatego, że przecietny Polak nie był w wielu krajach, nie widział, że da się zyć normalnie. Na siłe wmawaia się nam, że jest lepiej, że autostrady, że reforma. Bzdura. Nasi sąsiedzi mają autostrady od 60 lat, u nas jak zwykle - narodowy festyn bo 30 km "jedynki" otworzyli - z czym do ludzi, kpina. Jeżeli Pan Premier Tusk wg. Ciebie działa dobrze to gratuluję światopoglądu.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 5

Te kombatant....

wal się.
Wojownik z rocznika 55 też napier.....ł mymycjantów i strajkował tylko nie rwał się do stołkow tak jak szczyl Jaworski Kurski,i inne żłoby z podobnych roczników.!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7

"manifestanci"!

...."wzięło w nim udział mniej niż 15 osób.?!
Trzeba było poprosić Jaworskiego,Arciszewską i "actimelka" Głódzia,to na pewno było by was "sieroty" wwięcej.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

Miszkańcy Sopotu nie życzą sobie Strózyka Jaworskiego i pisowskiego motłochu

Stróżyk to kitas ,który nigdy w Sopocie nie mieszkał.To on był jednym z inicjatorów pomnika który chcialy pisdzielce nam pobudować a na ,który mieszkancy sie nie zgadzali.Szkoda że my młodzi mieszkańcy Sopotu nie wiedzieliśmy o tej akcji ,wyreczylibysmy policje i słuzby a ten gnój dostał by taki wp..... na jnaki zasługuje od lat!!!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

idiota

jakim prawem ten plastuś wypowiada się w moim imieniu Sopocianki ? ja nie przepraszam - niech on sobie robi politykę szukając innych argumentów , a nie miesza w to ludzi , którzy go nie popierają - co za chamstwo
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

Mnie nie nazywają lemingiem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Obudź się Polsko

a Ja wole człowieka, który chcę zlikwidować ten chory przymus płacenia na różne składki i daje mi wolność prosperowania własnymi pieniędzmi tworząc przy tym wolny rynek tym ktoś jest Korwin-Mikke.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jak zwykle, PiS ...

Jak zwykle, za wszystkim stoi Kaczyński, znów nasyła fanatyków Pis-u na rozsądnych i porządnych ludzi. Ludzie pomyślcie, czy wolicie chorego umysłowo Kaczyńskiego, czy wstawiającego mandaty Tuska. Ja osobiście z dwojga złego wole od czasu do czasu zapłacic, niż wstydzic się za chorego prezydenta.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 7

Korwin? Ten śmieszny ekscentryk od lat śniący ten sam sen o władzy?

Nie rozśmieszaj mnie. Tylko liberalizm w sferze gospodarczej i społeczno-obyczajowej może przynieść wymierne profity w zakresie poprawy warunków życia, dla WSZYSTKICH OBYWATELI naszego kraju, bez podziałów na najprawdziwszych i nieprawdziwych, onych i naszych, prawych i lewych, bez względu na pochodzenie, orientację czy wyznawaną religię.Inaczej znowuż będzie to tylko przywilej kolejnej wąskiej grupy - tyle , że innej. Nie rozumiesz? Open your mind !
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Bzdura

Kasi W. w TV już nie ma.. o kibolach raczej spokojnie bo nie rozrabiają i jest nowy prezio którego kochają.
Skończyłeś szkołę i nie masz pracy ? Bezrobocie faktycznie wysokie ale nie tylko u nas. Nie wiem o co Ci chodzi z drogami, bo na własne oczy widzę mnóstwo dróg wybudowanych nie tylko u nas w trójmieście. Służba zdrowia faktycznie nie zachwyca, ale tak szczerze - nigdy jeszcze nie zachwycała.. Kiedy było lepiej ? Wszystko co złe to przez Tuska ?

Weż człowieku się do roboty. Naucz się czegoś. Jak będziesz potrafił coś zrobić to będziesz zarabiał. Co możesz zaoferować pracodawcy ? Komuna upadła się dawno temu..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2