Manifestacja pod domem Donalda Tuska

Opinie do artykułu: Manifestacja pod domem Donalda Tuska.

W poniedziałek kilkanaście osób przez pół godziny protestowało pod domem premiera Donalda Tuska. Zarzucali mu, że nie robi nic, by wyjaśnić kulisy katastrofy smoleńskiej.Manifestacja "Sopot przeprasza za Tuska" nie zgromadziła wielu uczestników. I można powiedzieć, że wyszło im to na szczęście, bo sopoccy urzędnicy twierdzą, iż nie otrzymali o niej żadnego zawiadomienia. W takim wypadku zgromadzenie byłoby nielegalne, ale wzięło w nim udziału mniej niż 15 osób.Manifestacja odbyła się przy ...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

jechałem do pracy...cały Sopot zakorkowany

ludzie, jak żyć? tłumy, tłumy i jeszcze raz kilkanaście niezadowolonych osób. Z czego 6 przechodniów, 3 kamery, no i Klub z Wejherowa...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

P.......e głupoty aż głowa boi, a Polska nadal podzielona 50%/50%. Takim społeczenstwem sie bardzo łatwo manipuluje.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Kpina a nie wierna kopia

Te ,lotnik- skoro wierna to gdzie został ukryty TAWS 38,HM???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

pod pałac flaszki głodzia!!!

pod pałac flaszki głodzia,on zaraz by wysłał na was rydzotalibów
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nowak ktoś ci płaci za komentowanie? ;p
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Kaczynski=Kartofel

Kto bedzie jutro protestowal z kartoflem - pijaczkowie,menelstwo i nic nie kumajace babcie oraz lesne dziadki!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 6

do Naeutralna:

Pani bredzi. Korwin Mikke jest liberałem gospodarczym a konserwatystą światopoglądowym. Troszkę czuć od pani lewactwem bo jak można dawać prawa grupom o wszystkich orientacjach ? Jeśli pani ma taka wspaniała nowoczesną wizje to proszę dać prawa pedofilom, gwałcicielom i innym zboczeńcom. Wolny rynek i niskie podatki (15% najniższy wskaźnik UE) to podstawa.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

nie jestem ani katolikiem, ani pseudokatolikiem, w czterech literach mam jezusa, maryje i ta cala hebrajska rodzinke.

a ty jestes typowy leming.
kto przeciwko wam ten odrazu z pisu, a w d**ie mam pis, i smolensk i wasze slonce peru.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Facet do roboty!!!

Tusk=obiecanki cacanki
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Podziękuj za to, ale preziowi vel Choremu Goleniowi.

już wtedy cierpiał na chorobę filipińską.

A może to przez tą jarmułkę tak bredził ? Kto wie ?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ogniem i Żelazem to my Patrioci wyplenimy całą żydo-UBecką hołotę.

Z tobą na czele idioto bez szkoły.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

2003 ? To lata władzy SLD kretynie bez szkoły.

I to są koledzy Donalda. I to bardzo dobrzy.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

co to znaczy typowa katolicka miłość ?

A kogo tu interesuje kto w co wierzy ? Mnie nikt nie pyta o wiarę i nikt tym bardziej nie przystawia mi broni do głowy i nie karze chodzić do Kościoła więc skąd ta psychoza z jakimś państwem Kościelnym ?

Toć nawet kraje Ameryki Południowej nie mają takich tytułów, a tam 99 % to katolicy.

Coś macie z głowami ludzie.

Czy to dla was lewaków oznacza : wypnij się i nadstaw tyłek następny raz bo inaczej nazwę cię katolem ?

To jest wasza typowa miłość do człowieka. Gadacie tak jakbyście zapomnieli, że bez względu na wiarę trzeba szanować drugiego człowieka.

A twój wpis ''Przypominam wszystkim że Polska to kraj świecki a nie katolicki'' co miał na celu ? To jest najbardziej ciekawe.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Manifa

Zobaczycie bałwany jutro co będzie się działo w Warszawie !!! Pisiory znowu będą kłapać dziobami , wraz ze swoimi przydupasami Błaszczykiem, i porąbanym Macierewiczem !
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 6

Jak można mówić o odwadze osób które mają coś z głową?

Nasz Prezydent Karnowski powinien ich wszystkich pozbawić możliwości zamieszkania w tak szacownym mieście. A dokąd ich przenieść? Do Moniek pod Białymstokiem. Tam jest dobra atmosfera na takie imprezy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1