Manitou

Czy w 3-city ktoś serwisuje /robi przeglądy/ widelce i dumpery Manitou?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Manitou

Także mnie nurtuje to pytanie bo nie widzi mi się wysyłanie do wigwam.

Wysepka w Gdańsku. Od tego roku wyłącznym dystrybutorem, a także serwisantem wraz z wigwamem jest VELO

wysepka nie umie, nie ma czesci i niechce im sie. Wiecznie nosem kreca :/ a moj manitu wciaz nie taki jak przed serwisem. Kicha. Lubie manitu, ale z racji srewisu w najblizszej okolicy, to mega porazka.

Jak MK w sopocie byl, to tam sobie jeszcze chlopaki dawali rade, ba uszczelki od reki mieli. Na wysepce... TO WIELKIE NIE PO RO ZU MIE NIE ! i mam nadzieje ze ktorys z serwisantow/wlascicieli to przeczyta i sobie wezmie do serca.

Przecież MK Bike jest, tyko na Morenie

Po telefonie do MK. Dwie istotne informacje: 1 - serwis amorów nieczynny przez ok 4 tygodnie, 2 - serwis Manitou oczywiście ale do momentu kiedy trzeba będzie coś wymienić (nawet uszczelkę), wtedy pan uprzejmie zaprasza do wysłania do wigwamu ;]

Po kilku telefonach do sklepów współpracujących z Velo, wiem na pewno że sklep Cyklo ul. Wojta Radtkego 49 A (58) 661-77-97oferuje serwis Manitou nie wyłączając wymiany części bo mają dostęp. Niestety inne sklepy z listy nie oferują wcale serwisu Manitou albo tylko wymianę oleju itp, bez wymiany nawet uszczelki.

nie wiem jak z Manitou, ja swojego Bombera oraz koła oddałem do serwisu na Morskiej - tuż za Żuchem. Wszystko szybciutko, ładniutko a co najważniejsze taniutko ;) Bardzo w porządku kolo tam działa! Polecam!

zadzwoń do serwisrowerowy.net Serwisowałem tam amorka...

Inne tematy z forum

Zabezpieczenia i drzwi do piwnicy (21 odpowiedzi)

Hej. Na wstępie zaznaczam, że jestem w pełni świadomy tego, iż w piwnicy rowerów się nie...

trening interwałowy (25 odpowiedzi)

witam! mam pytanie co do treningu interwałowego, czy ktoś z forumowiczów jeździ może w ten...