Manpower

Jeżeli ktoś chce pracować w firmie Delphi, to odradzam zatrudnianie się przez agencje Manpower (większość ogłoszeń dotyczy pracy właśnie w tej firmie). Manpower rekrutuje pracowników do pracy w firmie (agencji) CRS dla firmy Delphi. Zagmatwane ? Niestety taka jest prawda, że dwie agencje żerują na Twojej wypłacie. (przez co dostajesz marne grosze) Bezpośrednio przez firmę CRS również odradzam, oferują umowę zlecenie (zero urlopu, chorobowego a do pracy musisz chodzić od pon-pt, często w soboty, a jak chcesz mieć wolne to musisz się tłumaczyć brygadzistce i koordynatorom. Gdy nie ma pracy, dziękują Ci.

Lepiej dostać się tam za pomocą Adecco lub Work Service którzy rekrutują równie często (ostatnio codziennie) Oferują umowę o pracę, dodatkowo dają premie, oraz co ważne masz 100%, 50% płatne nadgodziny z których można naprawdę fajnie sobie dorobić. No i najważniejsze praca w tych agencjach jest zawsze.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Manpower

A co jest w umowie przedmiotem owego "zlecenia" ? Wygląda mi to na próbę obejścia zawarcia stosunku pracy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

PRACA SEZONOWA ZA GRANICĄ (30 odpowiedzi)

Cześć, intersuje mnie praca za granicą. Zbieranie owoców lub warzyw. Gdzie najlepiej szukać...

Wyjazd za granicę za pośrednictwem agencji pracy (3 odpowiedzi)

Szukam sprawdzonej agencji żeby wyjechać za granicę do pracy .myślałam o holandii,anglii . praca...