Zeskanowana mapka dzięki użytkownikowi yoochas jest dostępna na bikebrothers.pl i możesz bezpośrednio podstawić ją pod swego traka. Próbuję wystartować nasze tracki w playerze, lecz niestety Twój track ma przesunięty czas i nie da się je wystartować razem (szkoda). Może uda Ci się go poprawić?
Dzieki uprzejmosci Jarka zamiescilem moja trase na bikeBrother
http://www.bikebrother.com/ride/wigor-h34
Tracka robilem recznie w ozim, tak wiec czas jest z mojego kompa i nic tu sie nie da porawic malym nakladem pracy.
Dodatkowo mapa wreczona uczestnikom posiada znieksztalkenie we wschodnim krancu (prawdopodobnie odchylenie papieru przy kserowaniu) przez co moj track przy PK17 i PK2 jest lekko odsuniety na polnoc (mapa przesunieta na poludnie).
> na liczniku mialem 203km, te 196 to jest nie uwzgledniajac
> zadnych pomylem, a niestety bylo ich kilka
>
>
Czy to znaczy że 196 jest obliczone przez GPS. Bo patrząc na ślad nie widać właśnie żadnych wahań, czy pomyłek.
Andrzej
tak te 196km jest obliczone ze wspolrzednych na mapie, co z mojego doswiadczenia w pracy na Ozim bardzo dokladnie odzwierciedla stan rzeczywisty w terenie. Przy robieniu sladu pominalem wszelkie wtopy i pomylki tak wiec wyszlo o te 7km mniej niz na liczniku.