Mapa trojmieskich szlakow

Czy ma ktos pojecie gdzie moge kupic mape szlakow trojmiejskich lasow? Ostatnio dostalem darmowa mape sopockich szlakow spacerowych ale bardzo chcialbym dostac mape calego trojmiasta...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Mapa trojmieskich szlakow

W księgarni na rogu do studzienki i grunwaldzkiej(po zejsciu w dol) masz spory wybor map, ja sie tam zaopatruje na harpagan, moze cos ci sie trafi

Polecam Ci mapę tego samego wydawnictwa, które wydało Sopockie Szlaki Spacerowe (niestety nie pamiętam jego nazwy) - Trójmiejski Park Krajobrazowy - mapa dwustronna (południowa - okolice Gdańska i Sopotu
i dalej na wschód w kierunku Kartuz i na drugiej stronie północna - okolice
Gdyni, Rumi) obie w skali (o ile pamiętam) 1:25000 - są bardzo dokładne, jak dotychczas się na nich nie zawiodłem. Podejrzewam że dostać ją można
w rzeczonej księgarni na Miszewskiego (ja kupiłem w księgarni w centrum Witawa na gdyńskim Witominie).

ww wymienione mapy (tr. park krajobrazowy i inne) mozna kupic w wymienionej ksiegaeni na miszewskiego, ino nie szukac tam gdzie wszystkie mapy w pojemnikach tylko na stojakach

Inne tematy z forum

rowerek treningowy stacjonarny - gdzie kupię? (14 odpowiedzi)

Gdzie mogę kupić w Trójmieście rowerek treningowy stacjonarny w cenie ok. 200 zł? Decathlon,...

Z Kościerzyny do Kościerzyny (3 odpowiedzi)

W najbliższą niedzielę, tj. 9 czerwca wybieram się na spokojną wycieczkę szosówką na trasie jak w...

Jaki rower dla wysokiej kobiety? (129 odpowiedzi)

Przymierzam się do zakupu roweru, ale nie mam pojęcia jaki wybrać. Czy ktoś bardziej obeznany w...