Co do ośrodka - raczej mieszane uczucia. Z początku porządny, później pojawiły się problemy. Kurs robiłem na Żabim Kruku, atmosfera nawet miła. Jeśli chodzi o siedzibę we Wrzeszczu - porażka. Przede wszystkim pamiętam bardzo nieprofesjonalne zachowanie właścicieli ośrodka - skończyłem jazdy, a zależało mi na czasie, aby odebrać papiery, lecz muszą one zostać podpisane przez upoważnione osoby (w D. Śmiarowskim byli to właściciele). Niestety pojechali oni niefortunnie na wakacje do Afryki nie zostawiając nikomukolwiek upoważnienia do podpisywania papierów. Oprócz tego pani sekretarka z Wrzeszcza źle wypisała kartę, przez co musiałem jechac do PORDu 2 razy... Godny pochwały natomiast jest instruktor Sebastian z Żabiego Kruku - bardzo profesjonalne podejście do nauki jazdy, uczy zarówno zagadnień wymaganych na egzaminie, jak i kultury jazdy i umiejętności przydatnych w poruszaniu się w ruchu miejskim na co dzień. 30 godzin w zupełności wystarczyło na zdanie egzaminu za pierwszym podejściem. Oprócz tego bardzo miły i sympatyczny. Ogólnie ośrodek raczej przeciętny, chociaż poziom nauczania wysoki, co widac po zdawalności.