Marco Paixao: Nie dotknąłem piłki ręką

Opinie do artykułu: Marco Paixao: Nie dotknąłem piłki ręką.

Nie było to śmieszne, ale żałosne. Tradycją się stało, że tutaj są gwizdane przeciwko nam rzuty karne, szczególnie w ostatnich sekundach meczu, który powinien się dawno skończyć - mówił Piotr Nowak po przegranej Lechii Gdańsk na wyjeździe z Bruk-Bet Termaliką Nieciecza 1:2. - Nie dotknąłem piłki ręką. Trafiła mnie w tylną cześć barku, w okolice łopatki - zapewniał Marco Paixao, po którego zagraniu podyktowana została jedenastka, która ustaliła końcowy wynik.

TERMALICA - LECHIA 2:1. ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

dopłacić po 5 zł, dołżyć popcorn i zapiekanke

a na każdym kołowrotku, panie toples rozdające piwo za darmo.

Ale i tym będzie ciężko skusić kibiców żeby się stawili na stadionie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Cała Polska to widziała.

Płaczek pajszo pinokio.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dziadostwo

Jaka gra takie wyniki
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ciekawe kiedy z klubu pozbędą się dziadostwa.

Jak ugrają w następnych trzech meczach chociaż punkt, to będzie cud na Motławą lub Wisłą.

przewiduję 2x pewne bęcki i jeden wymęczony remis
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

porażka - stało się
jeżeli lechia przegra trzy najbliższe mecze to dopiero będzie tragedia
błędy w obronie (brak wyciągniętych lekcji - podobnie stracone bramki)
w ataku sam marco - brak drugiego napastnika , no i może trzeba świeżości na ławce trenerskiej?
szkoda mi lechii a wiem że są ludzie (szczególnie arkowcy) którzy życzą sobie wręcz żeby lechia spadła
trzeba ostro zabrać się do roboty i zacząć wygrywać mecze!

Jak to mówią " W europejskich pucharach dobrze znani silnej gdańskiej lechii chuligani"
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Grajcie d*pki

a nie szukajcie winnych
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Karny nie słuszny-

Ogladałem ten mecz na C+ Widać wyrażnie nastrzelony bark - tak jak to opisał Marco
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 8

Pajksiao przecwaniakował

trzymał ręce z tyłu ale na piłkę poszedł barkiem świadomie. to nie było nastrzelone tylko ruch żeby zablokować strzał
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Kilka uwag do Ciebie kolego...

Przede wszystkim wychwalając idelogię neonazistowską przeczysz sam sobie, gdyż gloryfikujesz ludzi, którzy właśnie Polaków zabijali. Znaczy to jednej z kilku rzeczy: albo nie znasz historii Polski, albo jesteś ignoratem, albo tłumokiem. To po pierwsze.

Po drugie: znam takich jak ty. Patrioci od siedmiu boleści. Potraficie jedynie 11 listopada będąc w tłumie (no bo za tłumem łatwiej się schować) nałożyć burki na ryje i pokrzyczeć "raz sierpem, raz młotem...". Aha, jeszcze powrzeszczycie "przecz z islamem", z potem idziecie na kebaba do Turasa. Wielcy obrońcy ojczyzny.

Po trzecie: lepiej być kodziarzem, niż zapryszczonym neonazistowskim wypierdkiem, który nic nie wie o życiu. Podrośnij troszkę, przeżyj to i owo i potem się wymądrzaj.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Lechia powinna mieć nakaz gry w poniedziałek.

Przynajmniej nie będę chodził wk........y w weekend.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

Siemaszko się przynajmniej przyznał

A nie kłamał bezczelnie w żywe oczy i płakał w prasie, że to nie jego ręka...
Widzisz różnicę?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Meine Damen und Herren.

Jest dobrze, bez paniki, w ekstraklasie są dwie drużyny jeszcze słabsze od Lechii.

Poczucie krzywdy to możemy mieć my kibice. Słaba gra, brak koncepcji i bardzo słabi rzemieślnicy (poza kilkoma wyjatkami) obrona - szkoda komentować. Niektórzy "trenują" po kilkanaście lat a nie potrafią podać piłki. Kopia bezmyślnie byle od siebie. Słabe słabe słabe.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dać podwyzki !

Dać podwyżki 100% A Mila powinien zarabiać 300000tyś za siedzenie na ławeczce :-)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Oglądam tą powtórkę na okrągło i dochodzę do wniosku że Paxiao ma dziwną anatomię

Ręka ewidentna ale na osłodę dodam że z Jagieloni nikt nie płakał jak Augustyn wskoczył i trzymał ręką Sheridnana przy pierwszej bramce. Poprostu trzeba pamiętać że te same zasady mogą sie obrócić przeciwko. Co do trenera to żenujące jest że zespół nic nie gra ale pretensje ma się do arbitra. Jeżeli techniczny doliczył 4 minuty a prowadzona jest akcja z której coś może się wydażyć to sędzia może ale nie musi kończyć meczu. Tak się stało że zawiązała się akcja na polu lechii, strzał, ręka płaczliwej panienki, no i karny. Nie ma co płakać tylko trzeba wyciągać wnioski, bo jak rana będzie rozdrapywana to się nigdy nie zagoi.