Marco Paixao: Nie dotknąłem piłki ręką

Opinie do artykułu: Marco Paixao: Nie dotknąłem piłki ręką.

Nie było to śmieszne, ale żałosne. Tradycją się stało, że tutaj są gwizdane przeciwko nam rzuty karne, szczególnie w ostatnich sekundach meczu, który powinien się dawno skończyć - mówił Piotr Nowak po przegranej Lechii Gdańsk na wyjeździe z Bruk-Bet Termaliką Nieciecza 1:2. - Nie dotknąłem piłki ręką. Trafiła mnie w tylną cześć barku, w okolice łopatki - zapewniał Marco Paixao, po którego zagraniu podyktowana została jedenastka, która ustaliła końcowy wynik.

TERMALICA - LECHIA 2:1. ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Szkoda czasu na oglądanie tej nędzy . Irytujący trener i cieńki zespół

Arka bije Lechię na głowę a Lechia kompletnie bez pomysłu przegrywa ze wszystkimi w kompromitującym stylu
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 7

Lechia zależy wyłącznie na ilości podań reszta nieważna .....

Beznadziejna gra , beznadziejny trener . Nowak szuka zawodników zbliżonych do niego wiekiem wolnych i podających do tylu
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ż E N A D A......Przy tak dziadowskiej grze i tak im się udało przegrać w ostatniej minucie

Legia dała przykład jak się powinno potraktować trenera nieudacznika
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 0

Faktycznie jej nie dotknął

To piłka była stroną aktywną, on tylko nadstawił ramię i to piłka dotknęła jego xD
Trzeba było strzelić tą bramkę na samym początku jak gospodarze słabo grali a potem pilnować przewagi a nie teraz się tłumaczyć bez sensu.
I Blade chyba coś wywąchał, bo mistrzowsko się wymigał od gry - teraz będzie brylował w klubach muzycznych i se zrobi wakacje w 3city na koszt klubu :)
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 2

Pooooczucieee.... grać a nie gadać!
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 1

Poczucie krzywdy?

A co mają powiedzieć ci ktorzy wykupili karnety na te żenujące widowiska jakie nam fundują piłkarzyki z wielkim i jakże cenionym trenerem na czele
popieram tę opinię 27 nie zgadzam się z tą opinią 2

Hipokryci

Co za uczciwy człowiek z tego paixao a lehistki mają pretensje do Siemaszki
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 10

stiv

jestem z wm lecz obiektywnie patrzac Lechia jest slaba i tyle .karny-ewidentnie gra szablonowa,wrzutki na paxo ,i to ma byc extraklasa -wstyd.Bardzo ladna bramka Wolskiego,ktory szybko zgasl,gra Lechi to piach.
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ogłaszał akcję! !!

Tylko frajer idzie na mecz z Zagłębiem aby wspomóc finansowo wkłady do koszulek i ferajne z prezesem na czele
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 2

"nie dotknąłem piłki ręką"

Ja mu wierzę !
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 8

jak to było? mosze mi się śniło?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

trzy szybkie wsady
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

oranżenada!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

jak to było ??? po tej kolejce nad wami ? hahahahahah
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 5

trzeba bylo strzelić 3 bramki termalice a nie teraz biadolić.
takie rzeczy sie zdarzają !
popieram tę opinię 32 nie zgadzam się z tą opinią 1

żenada ?

Może jak wielki Marco obejrzy sobie powtórkę to zobaczy że zrobił ruch ręki do piłki. Miał czas i możliwość wybić nogą.

A tak na poważnie...... Musi poćwiczyć anatomie człowieka bo cyt: " Ruszyłem się, by zablokować piłkę, ale trafiła mnie w tylną cześć barku, w okolice łopatki "

Jak sama nazwa wskazuje znajduje się z tyłu a nie z przodu i jakby tam trafiła piłka
to by nie było karnego :)
popieram tę opinię 28 nie zgadzam się z tą opinią 4

hańba

rzuciłes na mnie ! ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

poczucie, powonienie ...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Chyba się zrycze...

Grać ku...wa, a nie biadolic.
Karny prawidłowy. Takiej padaki jak grają nie da się oglądać. Szacunek dla tych którzy jeszcze chodzą na mecze.
popieram tę opinię 36 nie zgadzam się z tą opinią 6

Wstyd i hanba

Kopia sie po głowach a pózniej sędzia winien.Pilkarzyki musicie wiedzieć ze to nie A klasa. Chodząc cały mecz w oczekiwaniu na wypłatę nie można zrobić wyniku. Swoją droga zblazowany trener chyba z zespołem balował zamiast przygotować zespół do sezonu.Lechia to wielki klub i na pewno lada moment nastąpi samooczyszczenie
popieram tę opinię 27 nie zgadzam się z tą opinią 4