Marco Paixao: Nie dotknąłem piłki ręką

Opinie do artykułu: Marco Paixao: Nie dotknąłem piłki ręką.

Nie było to śmieszne, ale żałosne. Tradycją się stało, że tutaj są gwizdane przeciwko nam rzuty karne, szczególnie w ostatnich sekundach meczu, który powinien się dawno skończyć - mówił Piotr Nowak po przegranej Lechii Gdańsk na wyjeździe z Bruk-Bet Termaliką Nieciecza 1:2. - Nie dotknąłem piłki ręką. Trafiła mnie w tylną cześć barku, w okolice łopatki - zapewniał Marco Paixao, po którego zagraniu podyktowana została jedenastka, która ustaliła końcowy wynik.

TERMALICA - LECHIA 2:1. ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Poziom gry jak w szkole na boisku. Trzeba grać, żeby wygrać a nie czekać przez 50 minut na zakończenie spotkania
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Karnety

Zostali okradzeni.... Z remisu? Dobre sobie. Wasza obrona jest jak ser szwajcarski. A piłkarze nie znają aktualnych przepisów. Ot cała prawda. Akcja " walka o utzymanie" uważam za otwartą!
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tylko czasami Janusze i Sebixy nie pojawiajcie się na stadionie w sobotę.

Zapytajcie kogoś starszego co to honor.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3

Doliczony czas.

Kończy się wtedy gdy skończy go sędzia. Może doliczyć 5 minut a zakończyć mecz po dziesięciu, ponieważ w doliczonym czasie ponownie były dłuższe przerwy w grze.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mieli wygrac z latarnia

W 96 minucie z takim zespolem powinno byc min 0:2 I nie byloby problemu, a tak to placza do kamer
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kłamał.

I to przed kamerami.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

Sędzia MUSIAŁ musiał odgwizdac karnego bo nu kazali. .......Juz kiedyś też karny w 96min wtedy był remis POLSKA PIŁKA TO JEDEN WIELKI PRZEKRĘT I MAFIA mecze po cichu są ustawiane i nie chodzi o wyniki tylko żółte karki czerwone kartki karne rzuty roźneTen kto gra u buka wie o co chodzi
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 10

A jednak

Sędziowie w Polsce to nadzwyczajna kasta.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

Bzdury

Nie ściemnia bo dzięki tej ręce się utrzymała. Lechia przegrała. Logika !
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 8

To przypomnij sę dlaczego Arka jest w ekstraklasie , wy macie czelność wypowiadać sie na temat czy była ręka czy nie , kupujecie całe sezony , utrzymujecie sie po golach strzelonych ręką wiec zamknijcie mord...
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 17

ale jak gwizdał karne dla lechi to było ok no nie ?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ten sędzia to co najwyżej mecze szachowe może sędziować żałosny typ
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 14

Jaki los? Co zgotowaliscie? Czy myślisz, że tam ktoś się czymś przejmuje? Kolejka z głowy, kasa na koncie. Wszystko się zgadza. I pewnie jak wielu myślisz, że od teraz już będzie dobrze i warto pójść na stadion? Koń by się usmial.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

ręka ewidentna i niema co tu dyskutować ! ręka "przy ciele" ale wykonany ruch w kierunku piłki !
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

Biorąc pod uwagę klasę obydwu klubów to LG powinna spuścić lanie Słoniom. Ręka czy była czy jej nie było nie powinna mieć wpływu na wygraną. Jednak statystyki nie grają ale piłkarze.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

Baltyk gra?

W piatek?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Chcę w końcu zobaczyć

Zwycięską drużynę.
Dlatego w piątek melduję się na Olimpijskiej.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 3