Marek C - ocena
Z usług Nawrocki Clinic korzystam od wielu lat,zawsze byłem bardzo zadowolony. Moje zęby niestety były bardzo starte i nierówne a i kolor był daleki od ideału. Dwa lata temu zdecydowałem się coś z tym zrobić. Wszystkim kierowała doktor Marta Czerwińska - abosultna perfekcjonistka, wspaniały fachowiec a do tego po prostu przemiła osoba. Najpierw było prostowanie zębów Invisalign - serdeczne podziękowania dla doktor Aleksandry Lamentowicz Klechy dzięki której przebiegało to bezproblemowo i super profesjonalnie. Do tego fizjoterapia szczęki u nieocenionej Pani Darii Borowy dzięki czemu mój szczekościsk zelżał i mogę szerzej otwierać usta. Następnie było kilka długich wizyt u doktor Marty w celu spiłowania zębów i założenia koronek - najpierw na pół roku tymczasowych kompozytowych a następnie docelowych cyrkonowych. Dzięki wyjątkowemu podejściu doktor Marty nawet kilkugodzinne sesje na fotelu dentystycznym nie były problemem :) Z efektu końcowego jestem bardzo zadowolony - zęby wyglądają fantastycznie,mają piękny,nieprzerysowany biały kolor,zgryz jest idealny - po prostu super! Serdecznie polecam Nawrocki Clinic i oczywiście absolutnie najlepszą doktor Czerwińską!