zdecydowanie nie polecam!

Zdecydowalismy się na wspołpracę z Deska Design z polecenia naszego architekta, który kilka lat temu współpracował z ta firmą.

Niestety jesteśmy bardzo niezadowoleni ze wspołpracy z Deska Design w Gdańsku. Ceny bardzo wysokie, a usługa fatalna. zaczęło sie od tego, ze pomiary zostały źle wykonane. O ile po drugim podejściu udało się obliczyć poprawnie powierzchnię podłogi, o tyle w dniu montażu zabrakło z kolei listew. Cały montaż wykonany niechlujnie: odstające panele, niestarannie ułożone panele, żle przykrojone brzegi. W wielu miejscach konieczne były poprawki. Wykonawcy nie sprzątneli po sobie zostawiając ścinki podłogi i śmieci w całym mieszkaniu.

Kiedy próbowałam wyjaśnić sprawę z handlowcem, to dowiedziałam się, że to ja jestem odpowiedzialna za niepowodzenie montażu. Szef odmówił rozmowy.

Na szczęście przy remoncie mieszkania udało nam się skorzystać z usług innych wykonawców (elektryk, stolarz, instalator drzwi), ktorzy stanęli na wysokości zadania.

Zatem szukajcie podłogi gdzie indziej. Deska Design w Gdańsku to porażka na całej linii.