Marian Grzyb - opinia
Jako długoletni klient polecam korzystanie z usług Firmy Dom & House zarówno jezeli chodzi o zakup nieruchomości jak też dalszą współpracę przy ewentualnym wynajmie. Dzięki profesjonalnej pomocy Pani Urszuli Kempskiej zakup nieruchomości przebiegł w sposób bardzo sprawny, bez żadnych zbędnych biurokratycznych procedur a co rownież ważne w miłej atmosferze. Dobre wrażenia jakie odniosłem przy zakupie nieruchomości wpłynęło na moją pózniejsza decyzje co do skorzystania z pomocy przy wynajmie. Była to bardzo trafna decyzja gdyz Pani Urszula Kempska w któtkim czasie znalazła godnych zaufania najemców którzy dbali o nieruchomość i dokonywali płatności na czas. Współpraca z Pania Urszulą od lat układa się w sposób więcej niż wzorowy. Podczas mojego pobytu za granicą konieczna była pomoc podczas awarii w mieszkaniu i pomimo, że nie było to w zakresie obowiązków Pani Urszula rozwiazała problem w krótkim czasie komunikując sie biegle w jezyku angielskim z najemcami a także firmą remontową. Wiele razy korzystałem też z telefonicznych porad dotyczących wynajmowanej nieruchomości. Jestem pod duzym wrażeniem profesjonalizmu, wiedzy i indywidualnego podejscia do każdego klienta. M.Grzyb