MARIETTA MARIAGE

Salony mody ślubnej

Gdynia, Władysława IV 47

Zdecydowanie polecam! (1) Panie w salonie Marietta są życzliwe, pomocne, otwarte na sugestie, jak... Agnieszka Marietta - salon sukien slubnych (1) Polecam serdecznie- wlasnie z przyjaciółką wyszłyśmy z salonu z suknią... Anna Polecam! (1) Przemiła obsługa, duży wybór. Potrzebowałam sukni „na ostatnia minute”. Panie... Joanna
Polecam salon! (1) Polecam! W salonie Marietta znalazłam cudowna suknie, bardzo elegancka, ktora... Maja Musiał Polecam (1) Polecam suknie Marietta! Czułam sie w mojej jedynej, wymarzonej sukni jak... Sylwia Przepiękne suknie! (1) Odwiedziłam salon MARIETTA w kwietniu i to właśnie tam znalazłam swój ideał... Ludmila Najlepszy salon ślubny! (1) Polecam salon Marietta! Wybór sukien ślubnych bardzo duży, piękne koronkowe... Izabela Polecam! (1) Piękne suknie i bardzo mila obsługa! Znalazlam tam wymarzoną suknię ślubną,... Karina Polecam!!! (1) Pojechałam do Gdyni do kilku salonów aby zdecydować się na zakup sukni i... klaudyna1986 AXa - opinia (1) Niestety Panie włascicielki(?) niezbyt miłe, nachalne, szczególnie jedna... AXa klientka - opinia (2) Panie bardzo miłe, momentami aż miało się wrażenie, że za miłe i we wszystkim... klientka tak sobie (1) jak przyjechałam Pani nie miała czasu co rozumiem bo nie byłam umówiona, choć... mg jedyna (1) suknia zamówiona w salonie Marietta przeszła najśmielsze oczekiwania nie... Ania Najlepszy! :) (1) Obsługa z Panią Kierownik na czele pobiła wszystkie salony w trójmieście.... Monika N. super!!! (1) Polecam salon gdzie atmosfera i czas spędzony na wyborze sukni ślubnej przyy... Magda Polecam:) (1) Jestem pod wrażeniem obsługi w salonie - na najwyższym poziomie,każda z Pań... Anna Najlepszy salon w Trójmieście! (1) Oczywiście suknia kupiona w salonie Marietta- najładniejsza! Dużo sukienek do... Marcelina Polecam (1) Swoją suknię ślubną kupiłam w salonie Marietta w Gdyni. Byłam razem z mamą i... Ania Suknie marietta-negatywna opnia (1) Panie są miłe ale niezdecydowane. Strasznie dużo tajmnic... panna młoda rewelacja (1) Do salonu Marietta trafiłam przez przypadek poniewaz koleżanka kazał mi... Iwona