MARIETTA MARIAGE

Salony mody ślubnej

Gdynia, Władysława IV 47

Gorąco polecam! (1) Fantastyczne suknie! Bardzo duży wybór a każda sukienka inna = każda Panna... _Sosi_ Piękne koronki! (1) Był to drugi salon, który odwiedziłam w poszukiwaniach sukienki. Gdy tylko... Kamila D. Najpiękniejsze suknie (1) Polecam jak najbardziej! Pierwszy salon, pierwsza suknia, a myślałam, ze będę... Nata W.
Polecam ;) (1) Salon Marietta przebił wszelkie moje oczekiwania,co do sukni moich marzeń!... Karolina Najcudowniejszy salon! (1) W Salonie Marrietta Mariage zostałam potraktowana jak najważniejsza panna... Agnieszka O. Bardzo dobry salon (1) Biorę ślub w maju i ostatnio kupowałam suknię w salonie Marietta. Jestem... Anna wymarzona sukni (1) Suknia przepiekna, taka jaką wymyśliłam coś wspanialego. Obsługa wspaniała. Ania Gorąco polecam! (1) O salonie dowiedziałam się od znajomej, która go bardzo polecała. I nie... Weronika Polecam! (1) Drogie Panie! Ślub to zazwyczaj jedyny taki dzień w całym życiu! Zadbajcie, o... Tamara Marta - opinia (1) Wszystko na bardzo wysokim poziomie. Uważam, że najlepszy prestiżowy salon w... Marta Rewelacja (1) Jestem bardzo zadowolona z sukni jaką wypożyczałam w Salonie Marietta.... Ania