Marlena - ocena
Trafiłam do pana Mariusza bardzo przypadkowo, zrezygnowana już tym, że znajdę kompetentnego Doradcę, który wytłumaczy mi dokładnie jaką drogę muszę przejść aby w końcu dostać kredyt. Wszyscy, których miałam (a miałam ich sporo) byli mało zaangażowani, kiedy potrzebowałam uzyskać jakąś informację nie odbierali, albo tak mi wytłumaczyli, że i tak nie rozumiałam. Miałam dwa podejścia w banku, które zakończyły się klapą. W końcu przypadkowo zrezygnowana i poddana dostałam namiar na Pana Mariusza!
Pan Mariusz od początku umówił się ze mną na rozmowę, wytłumaczył krok po kroku co zrobić, co zmienić aby dostać po tak długiej drodze kredyt. Dzwonił, był zaangażowany, wyrozumiały na moją niewiedzę i masę pytań i bardzo kompetentny w tym co robi. Dzis cieszę się sukcesem. Wyczekanym długo mieszkaniem, ale to zasługa pana Mariusza, bo to właśnie pan Mariusz po tych dwóch nieudanych próbach przez innego Doradcę doprowadził mój kredyt do końca aż się udało:)
Będę polecać każdemu ! Dziękuję panie Mariuszu i zapraszam na parapetówkę !
Pan Mariusz od początku umówił się ze mną na rozmowę, wytłumaczył krok po kroku co zrobić, co zmienić aby dostać po tak długiej drodze kredyt. Dzwonił, był zaangażowany, wyrozumiały na moją niewiedzę i masę pytań i bardzo kompetentny w tym co robi. Dzis cieszę się sukcesem. Wyczekanym długo mieszkaniem, ale to zasługa pana Mariusza, bo to właśnie pan Mariusz po tych dwóch nieudanych próbach przez innego Doradcę doprowadził mój kredyt do końca aż się udało:)
Będę polecać każdemu ! Dziękuję panie Mariuszu i zapraszam na parapetówkę !