Marsz Równości Bojano

️Kochani️
niedługo pierwszy Marsz Równości w Bojanie. Nie chowamy się do szafy i idziemy dalej ️

Widzimy się niedługo!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 21

Re: Marsz Równości Bojano

Stop tęczowym i rowerowym!
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 6

proszę zatrzymać homofobiczne komentarze dla siebie. Nikogo nie wykluczamy, zapraszamy wszystkich do wspólnej pozytywnej akcji.

więcej szczegółów na:
https://mnw.org.pl/marsze2022/
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 14

Mam wśród znajomych i ze strony męskiej i żeńskiej. bardzo pozytywni ludzie, spotykamy się zupełnie normalnie na co dzień.
Po co jakieś marsze ? Parady ? Obnoszenie się z tym . Tego nie jestem w stanie zrozumieć . Sami sobie szkodzicie wywołując właśnie takie komentarze .
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 4

a po co się ideologia katolicka obnosi ulicami? ja nic do nich nie mam ale wystarczy, że my wyjdziemy i nagle wszystkim to przeszkadza. Pozdrów znajomych, nie zapomnij pochwalić się jakim homofobem jesteś wypisując tutaj takie rzeczy
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 21

Tylko po co wychodzicie ? I widzisz, nie wiem nawet ja Cię nazwać , bo z tego wynika , że dla Ciebie , każdy mający inne zdanie , nie na temat kim i jacy jesteście , ale co robicie, jest homofobem . Przystopuj trochę i ogarnij się człowieku a świat stanie się piękniejszy .
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 6

Może chodzą po to, żeby mieć równe prawa i móc np dziedziczyć po swoich partnerach? Albo po to, żeby uświadomić polskich kato-oszołomów, że statystycznie na świecie kilka procent ludzi jest homo. W tym i dzieci katolików, dlatego ważne jest uświadamianie w celu zapobieżenia depresjom i samobójstwom. M. in. właśnie przez takich siewców nienawiści jak wasz biskup Jędraszewski.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

"Nikogo nie wykluczamy" ale głosy sprzeciwu są dla "siebie". hipokryzja, poziom mistrzowski.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

"Nikogo nie wykluczamy" ale głosy sprzeciwu są dla "siebie". hipokryzja, poziom mistrzowski.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ale Równości czego ?? Coś jest nierówne ? Drogi w Bojanie nie należą do zbyt równych ale żeby aż marsze ??
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 3

Do czego to dochodzi. Czyli ci którzy idą uczą się równo chodzić czy jak. A strzałki będą.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Proszę idźcie pod dom wójta w Kielnie. Tam będziecie mieli większy rozgłos
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 0

Macie problem. Jeden post a kilkanascie komentarzy przeciwników. Ludzie im właśnie o to chodzi, olac niech sobie chodzą aż dostana odcisków na stopach.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 3

Żal tych dawnych lat, gdy Bojano było oaza ciszy i kultury.Teraz jest zamieszkane przez różnych dziwaków i koniec sielanki.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 6

Prosze o podanie terminu
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 9

Nam nie potrzeba marszu rownosci tylko trzeba wyjsc w calej Polsce na ulice i roz... ten rzad i jego rzady
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 7

Jak się pisze źle na tym forum o tęczowych psychopatach to komentarze od razu są kasowane, ale za to jak się obraża kosciol katolicki to juz jest to ok. Masakra, co za zdziczenie
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 4

Wychodźcie, wychodźcie.... tylko pojedynczo, żeby któryś z was nie dostał nadprogramowe wpie... .
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 5

Przykro patrzeć na te komentarze, świadczy to tylko o braku podstawowej wiedzy i jakiejkolwiek empatii. Dużo pracy jeszcze przed nami ale po to tu jesteśmy i będziemy walczyć o swoje równe prawa.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 14

Równe prawa, ale się uśmiałem.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3

To takie cosie mieszkają w bojanie haha
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

Kiedyś byłem też przeciwny i nie tolerował odmienności. Od czasu jak rządzi pis i doprowadza mój kraj do ruiny troszkę mi się spojrzenie odmieniło. Prawdziwe zło którego nie można wypędzić żadnymi egzorcyzmami drzemie w pazernych głowach działaczy pis-u. Oni są złem a nie kilku chłopców i dziewczyn którzy kochają się inaczej. pis dzieli ludzi i skłóca (stalinowskie i putinowskie metody rządzenia) i również w tej kwestii wyrządza Nam wszystkim dużo zła przedstawiając homoseksualizm jako straszne zło z którym trzeba walczyć.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 6

Bolek idź się przewietrzyć bo piszesz takie pierdy ,że czytać nie idzie.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 10

Bolek jak ci tak źle to wy......aj z tego kraju.
Za zachodnią granicą w ramionach jakiegoś ciapatego znajdziesz sobie ukojenie. A wracając do polityki to nie wyobrażam sobie, żeby rządziła ta banda liberalna z chyżym rujem na czele!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 12

Normalny, właśnie pokazałeś typowy przykład wyborcy pis-u. Trochę mi Cię żal, masz wypruty umysł przez tvp, rząd cię dyma przez cały czas a Tobie to nie przeszkadza. Ustaw się w kolejce po kolejny zasiłek węglowy który doprowadza do jeszcze większej inflacji i przepij go. Kiedyś pis przestanie rządzić i wróci normalność, wole ośmiorniczki i zegarek Nowaka niż 100 afer pis.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 4

Tobie się tylko wydaje, że jesteś Normalny ..;-)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Normalny to ty nie jesteś. Normalny to dba o swoją godność, nie odpowiada mu poziom chłopa pańszczyźnianego, któremu paniska rzucają ochłapy, sami żrą bez ograniczeń, a na wszystko muszą zapracować uczciwi ludzie.
Wakacje kredytowe, jak leci, bogatym, biednym, a oprocentowanie na koncie oszczędnościowym, tego co pracuje i oszczędza- 0,01%. Temu "czysta", temu 3 tysiące, parę nastek emerytur. Zobaczycie rauchnki za prąd, i gaz i czynsz, to się ockniecie.,
"Pięcset+" i można siedzieć w chałupie, żadnej roboty, żreć bez końca, jak ta dama z Poznania, 3 dzieci -- 1500 zł/mc, bmw,i smatfon do nagrywania gwałtu i paznokcie na kilometry białe, zielone,,, partner wytatuowany. To się dzieje w katolickiej Polsce . Jeszcze jakieś karty dużej rodziny, a w koszach kipi od wszystkiego, co można ściągnąć z półek. Demoralizacja totalna.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4

Normalny, ty się normalnie boisz gejów i ludzi, którzy mają pełne prawo do odmienności?
Ale nie przeszkadza ci, że rząd dyma cię codziennie ?
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 4

Neonówki się naoglądał chyba ze 4 razy.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

Inne tematy z forum

Jechowi przy ul. Św. Józefa (83 odpowiedzi)

Słyszałam że znajduje się tam jakaś sekta jechowych którzy notorycznie śpiewają na pół bojana co...

Plan ogólny Gminy (4 odpowiedzi)

Jak obstawiacie. Wejście w życie Planu ogólnego Gminy, który ma zastąpić MPZP spowoduje, że...

Równanie i utwardzanie dróg (10 odpowiedzi)

Dziękuję bardzo zarządcy drogi Na Dambnik za wyrównanie i "utwardzenie" jej piaskiem z plaży. Po...