Marvin

Temat dostępny też na forum: Marvin
Opinie do spektaklu: Marvin.
"Marvin" Marta Guśniowska

To niezwykła filozoficzna opowieść, która będzie Was na przemian wzruszać, bawić, rozczulać, rozśmieszać, wyciskać łzy...

Pewnego dnia dinozaur Marvin dowiaduje się od lekarza, że czeka go wyginięcie. Ta wiadomość odbiera mu wszelką radość życia. Uświadamia też sobie, że nie ma nikogo, komu mógłby się pożalić. Wysyła więc anons do gazety, w celu odnalezienia ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wspaniały spektakl

Być może jako jedna z niewielu osób czytałam wcześniej książkę i przyznam, że miałam spore obawy, czy spektakl nie będzie nudny. Pozytywnie zaskoczył mnie nie tylko scenariusz, ale przede wszystkim rewelacyjna gra aktorska i scenografia. Być może za bardzo do serca wzięłam sobie słowo "amatorska", a okazało się, że to profesjonalnie przygotowany i zagrany spektakl. Byłam z dziećmi, ale można spokojnie pójść też bez, nudy nie ma ;)
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Imię (3 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Imię . Imię Matthieu Delaporte i Alexandre de la Patteliere Przekład:...

Zmiana (3 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Zmiana . ZMIANA Porzucić biedę, małe miasteczko i zaściankowe myślenie....

Romeo i Julia is not dead (19 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Romeo i Julia is not dead . ROMEO I JULIA IS NOT DEAD na motywach dramatu...