Marysia Sadowska, Ricardo & Tenessee

Temat dostępny też na forum: Marysia Sadowska, Ricardo & Tenessee
Wokalistka, aranżer, kompozytor, producent i lider w jednej osobie... Maria Sadowska związana jest z muzyką od zawsze... Jako dziecko znana była szerokiej publiczności z takich programów jak "TĘCZOWY MUSIC BOX" czy "CO JEST GRANE".
Pierwszą solową płytę nagrała mając 14 lat, kolejną trzy lata pózniej. Wydała dwa albumy w Japonii.
W lutym 2004 roku, ukazała się jej pierwsza polska "dorosła ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

WOW

Super,ze Marysia zagra!!Genialna wokalistka!Pierwsza Dama Muzyki Klubowej w Polsce!

PETARDA!

byłam na koncercie Marysi latem w Chałupach, nie da się opisac jaki stworzyla tam klimat i w jak dobrym nastroju pozostawila bawiący się tam tłum... polecam gorąco Jej występ w ulubionym moim klubiku :)

POWER

Jeśli ktoś ma ochotę zostać wciśnięty w podłoge wokalem Marii to niech się nie zastanawia.Byłem już na kilku koncertach-były genialne!Nikt wPolsce nie ma takiego poweru w głosie!No i ta muza...

hmmm

czy wstep na ten koncert jest na prawde wolny?

WSTĘP WOLNY

no właśnie... dobre pytanie. nawet jak będzie wolny, to zapewne ta nieznośna, kapryśna panna "selekcjonerka", "kasjerka" czy, kim ona tam jest, popsuje skutecznie wielu chęć zabawy...

wstep

moze i wstep jest wolny, ale wielka mi pani obcinająca selekcjonerka, wybiera takich ludzi, ktorzy wg niej tam pasują. nikt normalny tam nie chodzi

Re: nikt normalny tam nie chodzi...

do: ja
A jacy ludzie wg ciebie tam chodza?

O co kaman?

Może mi ktoś wytłumaczyć o co chodzi z tą selekcjonerką?
Chcę się wybrać na ten koncert bo byłam już na dwóch koncertach Marii na Helu i wiem,że na scenie klubowej nie ma sobie równych.Mam zamiar przeżyć emocje,które towarzyszą tym koncertom ponownie i wybieram się do Soho.Mam nadzieję,że nie będzie problemów z wejsciem!

t

pamiętajcie o 2 dj-ach bez ktorych nie byłoby takiego efektu

:)

Na bank idę!Marysia gra świetne koncerty!

Bosko

z*******y koncert!

Inne tematy z forum

Spotkanie (nie)zwykłych Kobiet (3 odpowiedzi)

Spotkania (Nie)zwykłych Kobiet to inicjatywa, która powstała z myślą o kobietach mierzących się z...

PowerConnect Energy Summit (4 odpowiedzi)

Gdańsk, marzec 2026 - Druga edycja targów PowerConnect, zaplanowana na 18-20 marca 2026 roku,...

Polska - Holandia (21 odpowiedzi)

Po historycznym awansie na mistrzostwa Europy reprezentacja Polski kobiet obiera kolejny cel -...