Marzena - opinia
Firmy DPD nie polecam!!! Upewniałam się przed dostarczeniem przesyłki co do poprawności adresu doręczenia, kurier określił czas doręczenia do godz. 15.00. O godz. 16.00 okazało się, że jest z przesyłką w innym mieście i zamiast wykonać telefon do mnie w celu uzgodnienia dostawy opisał przesyłkę jako wysłaną na zły adres. Co niestety skutkuje zwróceniem jej na magazyn i dostarczeniem w dniu następnym. Wykonałam trzy telefony na infolinię, telefon do nadawcy, telefon do kuriera i ....niestety nic!!! Kurier powiedział, bezczelnym tonem, ignorując moje prośby i uzasadnienie jak ważna jest dla mnie przesyłka, że tu cytuję"dostarczenie jej dzisiaj kompletnie mi się nie opłaca". Skandal, że takich ludzi się zatrudnia. A wystarczyłoby zjechać do mnie 1km w drodze powrotnej do bazy i załatwić sprawę lub uzgodnić ze mną punkt odbioru przesyłki. Zadzwoniłam więc na infolinię z prośbą o podanie numeru telefonu gdzie mogę złożyć skargę na tego pracownika lub połączenie mnie z osobą kierowniczą i decyzyjną w tej sprawie. I tu szok! Nie uwierzycie co usłyszałam od pana na infolinii, że on ma listę spraw które może załatwić a ta sprawa do tych nie należy. zdecydowanie nie polecam dpd!