Masakra jak za KOMUNY

To co sie dzieje w tej przychodni jest tragiczne jak za KOMUNY dość że trzeba byc rano przed 7 by stanać w kolejce przed przychodnią by potem biegiem leciec do okienka by sie zarejestrować na poranna wizyte (bo oczywiście telefonicznie nie ma szans na dodzwonienie sie) to panie zarejestrują 3 osoby i już nie ma miejsc albo dopiero jakieś 1 czy 2 miejsca późnym popołudniem. Mało tego jak już uda sie zarejestrować idzie sie do Pani doktor to pacjent wiecej wie o swojej chorobie niż Pani doktor która wyciąga książkę na biurko i szuka choroby i co zalecić, kurde niech rozdają takie książki to ludzie do lekarzy nie bedą musieli chodzić. Wiecej wiedziałem o tym co mi dolega siedzac 5 min w sieci niż Pani doktor.... Proszę nie sugerować sie tym że ładnie przychodnia bo tylko wygląda reszta to samo dno.... Pozdrawiam Tomasz
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 9

Re: Masakra jak za KOMUNY

jakiej KOMUNY? komuna była i jest w CHRL, a w PRL- BYŁ Socjalizm. Teraz w RP jest KAPITALIZM - skargi i żale na system świadczeń usług zdrowotnych i wszelakie niedogodności z tym związane słać do jedynej i słusznej władzy - Ministra d/s zdrowia i NFZ, co do Pani doktor zaś to na diabła< kurde> głowę jej zawracać skoro wszystko W SIECI wyjaśnią i doradzą jak leczyć siebie,rodzinę ,psa i kota.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3

Nie wiem ile liczy Pan wiosen, Panie Tomaszu, ale sądzę, że "za komuny", to Pana nie leczono. Za komuny -jak pan powiada- to ja zawsze miałem udzieloną pomoc medyczną i zawsze dostałem się do specjalisty. Natomiast teraz za "nie za komuny" mam kłopot, aby zapisać się do rodzinnego konowała, nie wspominając o jakimkolwiek specjaliście. Co jak co, ale za "komuny" mógł Pan leczyć się i uczyć do woli, aby zostać chociażby lekarzem
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1

Kolejny problem, wczoraj żona poszła po pracy popołudniu do lekarza nastała sie w kolejce, ludzie ją przepuścili by tylko udało jej sie dostać i szanowna Pani doktor inna niż poprzednio powiedziała że absolutnie jej nie przyjmie bo ma tylko 2 godzinki na przyjmowanie pacjentów.... hmmm.... piszę to dla dla ludzi, by wiedzieli jak tam sie dzieje ze to nie sa jednorazowe przypadki tylko notoryczne problemy. Oczywiście zaraz ktoś z pracowników owej przychodni skomentuje że nie możliwe lub coś w tym rodzaju.

Do przedmówcy, pisząc KOMUNA miałem na myśli kolejki jak za papierem toaletowym....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

To nie tylko w NCM w Gdańsku, w Gdyni również. Stałam ostatnio od 6.50 w kolejce przez 50 min (z powodu alergii skórnej), zapisałam się na 12.00, w międzyczasie jakaś niekulturalna nastolatka "chrychała"na całą przychodnie i kolejnego dnia obudziłam się z silnym bólem gardła...dziękuję
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0