Masakra

Wybralismy się dzisiaj na kręgle ze znajomymi.

Od razy zapłaciliśmy za 2 godz. z góry. Po wejsciu na sale okazało sie ze jest jedna "loża" ( tzn stolik + obskurne plastikowe krzesła ) na 2 tunele.

Naszymi sasiadami byli zgraja dresiarstwa , ktorzy odpalali peta za petem.

Dojscie do toru graniczy z cudem , bo jest tak ciasno.Duchota , smród i brud.Sam kumpel , ktory przyjechał do nas z Plocka powiedział , ze straszna patologia.

Poszłam do "recepcji" i poprosiłam o zwrot pieniedzy za nastepna godzine, bo nie chcemy tu zostac. Negocjacje były żmudne. Na poczatku wmawiano nam , ze sie nie da lecz znam sie na obsłudze programu GASTRO jak rowniez kasa fiskalna tez nie jest mi obca i wytlumaczyłam , ze sie da i mi tego nie wmówią. Nastepnym krokiem była propozycja jakis karnetów do wykorzystania w U7 w Gdynii - KPINA!!!! Po okolo 15 minutach udało sie oddali pieniądze , ale ogólna s****A.Ponadto "barmanka" robiła takie miny , ze specjalnie chcialam zapłacic karta, zeby uniknąc mozliwości zostawienia napiwku. Wiecej tam nie pojdziemy. W centrum powinno byc wiecej takich miejsc, zeby konkurencja mobilizowała sie wzajemnie .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu

Szanowna Pani,

Cenimy sobie każdą opinię, również tę niepochlebną. Dzięki tym ocenom nieustannie udoskonalamy klub oraz obsługę i dokładamy wszelkich starań, aby każdy klient wyszedł zadowolony.

Jednakże z częścią Pani wypowiedzi zgodzić się nie możemy...

Stoliki i krzesła są celowo poustawiane w taki sposób, aby dostęp do nich mieli gracze na obu torach. W każdym innym wypadku samo wejście na tor byłoby niemożliwe. Pisze Pani, że dojście na tor graniczyło z cudem. A my odpowiadamy, że wszystkie szerokości przejść są ścisłe z zaleceniami producentów kręgielni i przepisów przeciwpożarowych. Zapach papierosów to niestety specyfika nie tylko naszego klubu.

Co do innych zarzutów odnośnie brudu, syfu, niemiłej obsługi i „ogólnej s****” - pozwoli Pani, iż tego nie skomentujemy z przyczyn rozbieżności poziomów komunikacji.

No i na zakończenie informuję, że w naszych klubach nie obowiązują stroje wieczorowe oraz proponuję Pani, aby kolejnym razem sprawdziła przed zapłatą, czy standard usługi spełni Pani oczekiwania.

Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0