Masakra!

Masakra!
Istny kabaret na tym portalu :) uśmiałam się jak nigdy! W naszym kraju same samotne matki, bidulki z coraz to nowszymi chorobami dzieci, nie radzące sobie z życiem, ale drogie Panie mimo że jestem kobietą to szlag mnie trafia takie ofiary losu z Was że nie potraficie sobie dać rady bez faceta, robicie ze swoich dzieci nienormalnych... WSTYD!
Weźcie się jedna z drugą do roboty, bo na komputer stać internet też, a biedne dzieci z pustymi brzuchami biegają, może za mało opieka społeczna się interesuje, jakby jednej z drugą zabrali dzieci to od razu do roboty by się zabrała.
WSTYD MI ŻE TE DZIECI MAJĄ TAKIE MATKI !!!

Zobacz ogłoszenie »
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ha ha

Popieram
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

pewnie tak piszą co nie które osoby i biorą na handel

a najgorsze jest to że jak naprawdę biedna osoba poprosi o pomoc

to nic nie dostanie bo każdy pomyśli że to znowu wyłudzenie

to jest nie normalne co nie którzy tu wypisują powinni nie zaśmiecać tej strony

i dać szanse naprawdę tym co potrzebują
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

.;;;

Ci co naprawdę potrzebują to nie mają kom.i neta.Odwagi tez by im brakło na takie żebractwo.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

...

popieram...dosc juz biednych i "samotnych matek"...do roboty!!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

dosc ? takie zycie jest guwniazu zycze ci bys ty byl w takiej sytuacji glupi gnojku
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

niewszyscy to naciagacze!

ale nie patrzecie tak przez pryzmat tych co rzeczywiscie wyłudzaja....ja prosilam o pomoc lecz jej niedistalam....przeciesz bardzo łatwo sprawdzic sytuacje osoby ktora prosi o pomoc ja mialam wszstko udowodnione lecz nikt niechcial tego nawet zobaczyc i to jest przykre ze jak czlowiek potrzebuje naprawde to nima nikogo dookola.
jedno co mnie w pani slowach boli,,na komputer stac i na internet"-moj przypadek jest taki:kupilam komputer 4 lata temu jak wychodzilam z DD z odprawki,internet-mam zadluzony-bo wole dziecku kupic-umowy zerwac niemoge bo wysoka kara z TP -jak go zakładałam miałam szczesliwa i PEŁNA RODZINE.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

no

najlepsze sa te co niby sa w potrzebie biora za darmo a za chwile sprzedaja.Dlatego szczerze juz nie oddaje bo wole isc wyrzucic na śmietnik,bo skoro sama nie chce czerpac korzysci po dzieciach a ktos zarabia moim kosztem to po co mam sie fatygowac
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

do niuni

jak bys byla tak zadluzona za internet,bo by ci go wylaczyli,takze musisz placic za niego skoro masz.nioe za plac za internet i te piniadze przeznacz na dzieci..a tu nie becz.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

zalegam 2 miesiace i wyobraz sobie ze niewyłonczyli!
acha i ja nieplacze nieprosze tu o pomoc kiedys to zrobilam i to był moj bład

dziwne

Bo mi potrafia wyłaczyc internet z jedno dniowym opóznieniem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

do Justys

Co chwila tu piszesz, ze tez taka biedna jesteś i stale cie tu pelno to widać ze internet to dla ciebie swietosc skoro po 1 dniu po terminie wylaczaja a Ty ani 1 dnia tu nie opuscilas.szczerze to ja tez nie mam zbyt wiele ale tym co mam sie dziele ale nie z "samotnymi mamusiami".wole oddac do tzw pelnej rodziny gdzie bardziej jestem sklonna uwierzyc ze jest ciezko.i tak na marginesie Justynko popracuj troche wiecej ze slownikiem a nie tu.w każdym jednym Twoim wpisie sa jakies bledy nie wiesz,ze jednodniowy pisze sie razem?

yyy

Pomyliłas mnie z tamta Justyna.Ja nie posiadam dzieci i pracuje wraz z mężem

oddaje

ja jak oddaje to oddaje a co ludzie pozniej z tym robia to mnie gowno interesuje a wy wszyscy to po co takie bzdury wypisujecie jesli wam zal to wcale nie wystawiajcie a idzcie i pod smietnik wystawcie.
to jest moje zdanie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

PRAWDA

Inni też maj ą dzieci , pracują . Sama oddawałam dzieci do żłobka teraz do przedszkola, na przedszkole idzie więcej niz połowa pensji. Nie twierdze ,że nie ma potrzebujących, ale dzieci z powietrza się nie biorą . Tylko dlatego,że chcę nie postaram sie o kolejne, bo mnie na to nie stać.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

zastanawiam się jaka to osoba musiała napisać , ty pewnie sobie radę dajesz czyżbyś zarabiała super kasę w sposób niemoralny
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

arek

przyjme jakiegos pieprzonego tatusia na oklep ktory zostawill matke z dziecmi a ona musi prosic o dary dla dzieci bo tatus zaginal w akcji wy sie tych starych dziadow czepiajcie nie matek ktore wychowuja te dzieci jestescie chorym narodem patalachy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Może Ty jesteś patałachem

Każdy broni tych "biednych, samotnych mamusiek", które nie dosyć, że dupy dawały byle komu i to po więcej niż jedno dziecko urodziły, czyli NICZEGO się nie nauczyły na swoich błędach, na facetach psy wieszacie, ale one to święte krowy tak? Bo jak się dziecko urodzi to już jakby się było świetym?????????????! Co z Wami ludzie? jeszcze te wielce pokrzywdzone (przez własną głupotę) mamuśki, chcą kłaść łapy na wszystkim co facet ma!!!! Nie chce Im się ani pracowac, ani nic porzytecznego robic, tylko uwazaja, ze jak maja dziecko to kazdy ma dac!!!! A wezcie sie za myslenie i za robotre a nie za sypianie z byle kim i rodzenie masy dzieci, na ktorych utrzymanie Was nie stac, ktorym porzadniej rodziny nie zapewnicie, bo myslicie dupami, bo mozgow to Wy nie macie!!!!!! Ja pitole, zal mi takich kobiet i tych, ktorzy je bronia. Ciekawe, czy sami chcielibyscie miec tak tępe zony?!

*pozytecznego - błąd mi się wkradł

.....

Gamoniu!

nikt nie uprawnił Cię do takiego osądzania ludzi! skąd wiesz czy te obecnie samotne matki nie straciły swoich mężów w waypadku samochodowym? ćzy dorobku życia nie strawił pożar? zajmij się lepiej soba a skoro tak denerwują cie te ogłosenia to po co tu wchodzisz? rozrywke sobie znalazłeś? może poszukaj innej bo to co robisz jest nie na miejscu. aha i nie jestem złośliwa ale życzę Ci byś znalazł się w takiej sytuacji jak te kobiety- może wtedy zrozumiesz jaką krzywdę swoimi tekstami im ich dzieciom wyrządzasz
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

a ja sie z Toba zgadzam

poniewaz mój brat wziął kobiete z dwójka dzieci a ta mu po 2 tygodniach potrafiła powiedziec ze za mało zarabia i to była kobieta dorosła bo miała 30 lat.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Komentarze pożal sie B.....

Ciekawe kto z was pomyślał że nie każdy to samotna matka w wieku 20 lat która dużo może.Tak wysyłacie do pracy to proszę o propozycję dla 52-letniej kobiety z dwójką dzieci i chorą leżącą matką albo dla jej faceta który stracił pracę 2 m-c temu,lat 40 po zawodówce nie zna obcego języka.Ja byłam dwa dni temu w pracy"sprzątanie od 18 do 22,za 8 zł/h brutto dojazd 6 zł ale ok,niestety na drugi dzień miałam jechać w inne miejsce koszt dojazdu 10 zł no niestety z brzeźna na przymorz ok ale na orunie porażka.A co do oddawani czy proszenia sama oddaje różne rzeczy i nie pytam po co i jak czasami potrzebuję pomocy to proszę tylko o trochę zrozumienia.A jeśli ktoś wątpi lub chce się przekonać osobiście to zapraszam na maila mogę podać kontakt. foto_zg@gazeta.pl

Nie oceniaj ludzi jak ich nie znasz i nie złapiesz za rękę na wyłudzaniu

nie koniecznie kobiety które mają tu ogłoszenia mają internet- równie dobrze mogą umieścić ogłoszenie u koleżanki ,ale tego nie przewidziałaś bo po co skoro możesz kogoś oskarżyć? Do pracy żeby poszły? Kobieto czy Ty nie widzisz w jakim kraju żyjemy? Co te biedne samotne matki mają zrobić z dziećmi? wiesz ze nie każdego stać na przedszkole a wiekowo te dzieci nie zawsze spełniają wymogi przedszkola? aha i powiedz kto tak z otwartymi ramionami przyjmie do pracy samotną matke - która jako jedyna będzie brać zwolnienie lakarskie jak zachoruje dziecko? Ja na 3 rozmowach kwalifikacyjnych miałam taki warunek, że jak będę miałą chore dziecko nie pójdę na zwolnienie. Nie wiem czy wogóle wiesz, ale u nas w tym popi*** jest ogólnie ciężko o pracę, a samotne matki to na dzien dobry w większości przypadkó są skreślone.

yyy

Jak ktoś nie doznał biedy to nie wie jak to jest. Ja też byłam w takiej sytuacji ale jakoś dałam sobie rade.A ci co nie chcą pomagać to niech nie wchodzą na ten dział .