Masaż z dojazdem do klientki/aGdańsk Sopot. Sprawdzony -Centrum Kond-Wyszczuplajacym Krynica
Masaż i terapia manualna, terapia dozwolona dla kobiet w ciązy oraz po ciązy.
Pozwala na szybkie usuwanie PRZYCZYN bolu kregoslupa -nie tylko liwidacji objawow(na krotki czas).
Masaże wyszczuplające, kondycyjne, zwiekszajace objetośc mięśni, podtrzymujące, klasyczny, głęboki, leczniczy i.....
Czas od 20 do 90min -w zależnosci od potrzeby.
Jestem instruktorem masazu i zabiegow fizykoterapeutycznych.
Terapeuta malnualnym. Skonczylem gdański AWF.
Posiadam kilkuset godzinna praktykę z osobami chcacymi zmniejszyc swoje obwody ciala czy tez poprawic kondycje -= Centrum Zdrowia i Urody -Krynica Morska.
(Podejscie całościowe- masaż i terapia manualna, zajecia w terenie, na sali , dieta ..... )
wiecej na www.ego-centrum.pl
Ceny od 40zł !!!!! To ty decydujesz czy chcesz profesjonalne podejscie czy tez tylko "kosmetyczne" zmiany wierzchniej skórki ;)
Zaufali mi PZT PROKOM oraz Speedway Lotos,
lukasz 503 711 000
Pozwala na szybkie usuwanie PRZYCZYN bolu kregoslupa -nie tylko liwidacji objawow(na krotki czas).
Masaże wyszczuplające, kondycyjne, zwiekszajace objetośc mięśni, podtrzymujące, klasyczny, głęboki, leczniczy i.....
Czas od 20 do 90min -w zależnosci od potrzeby.
Jestem instruktorem masazu i zabiegow fizykoterapeutycznych.
Terapeuta malnualnym. Skonczylem gdański AWF.
Posiadam kilkuset godzinna praktykę z osobami chcacymi zmniejszyc swoje obwody ciala czy tez poprawic kondycje -= Centrum Zdrowia i Urody -Krynica Morska.
(Podejscie całościowe- masaż i terapia manualna, zajecia w terenie, na sali , dieta ..... )
wiecej na www.ego-centrum.pl
Ceny od 40zł !!!!! To ty decydujesz czy chcesz profesjonalne podejscie czy tez tylko "kosmetyczne" zmiany wierzchniej skórki ;)
Zaufali mi PZT PROKOM oraz Speedway Lotos,
lukasz 503 711 000