Masażystka! Czy ktoś wie coś na temat tej pracy?

jak w temacie....zastanawiam się, lecz nie wiem, czy to nie zakamuflowana agenturka...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Masażystka! Czy ktoś wie coś na temat tej pracy?

to zwykły burdel na pewno, ogłaszają się codziennie po kilka razy, do obrzydzenia, zboczeńcy i tyle
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Zależy, co kto uważa za usługę seksualną... Bo zazwyczaj podają w ogłoszeniu, że gabinet nie świadczy tego typu usług. W takim razie czym jest masaż całościowy? I dlaczego klientami mają być tylko mężczyźni, a do pracy gabinety poszukują kobiet?

I co zastanawiające - potencjalna masażystka nie musi mieć żadnych kwalifikacji! Masażem można również zrobić krzywdę, więc jeśli ktoś się na tym nie zna, nie ma kwalifikacji, to nie powinien pracować na takim stanowisku.
Chybal, że nie chodzi tu o profesjonalny masaż, tylko o dziwkarstwo...

Porażka...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

To zwykla agencja nazwali ładnie masażystka a chodzi o co innego pisalam tak kiedys maila w odpowiedzi dostalam ze chodzi o masaz calościowy nie tylko dlonmi heheh
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Ile zajelo Wam znalezienie pracy albo ile juz szukacie:P (59 odpowiedzi)

szukam pracy juz przeszlo miesiac i tak sie zastanawiam, czy ze mnie jest jakas wyjatkowa noga,...

poszukiwania pracy..na jakich stronach jej szukacie? (67 odpowiedzi)

na początek prośba do Admina. o nie kasowanie mojego wpisu,, Pisze tu bo na forum praca mało...

zarobki w Mohito /LPP (13 odpowiedzi)

Witam, orientuje się ktoś jak wyglądają zarobki w sieci Mohito? System premiowania?