Maski do włosów Kallos - gdzie kupię w Pruszczu?

Witam,
Wie ktoś może, czy jest możliwość zakupu masek firmy Kallos do włosów w Pruszczu Gdański ??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Maski do włosów KAllos

W Gdyni jest hurtownia fryzjerska, wystawiają sie na allegro http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=610503&order=m&string=Kallos&search_scope=userItems-610503&bmatch=seng-ps-mp-p-sm-isqm-2-moda-0610

Myślę, że z przesyłka wyjdzie Ci i tak taniej niż w jakimś sklepie, można też u nich kupić i odebrać osobiście w Gdyni. W fashion house widziałam szampon kallos za 17 zł, a oni tu mają za 8,99. Ja kupuję od nich szampony i odżywki firmy scandic są super i super tanie.

Re: Maski do włosów Kallos - gdzie kupię w Pruszczu?

Też chciałabym to wiedzieć :) Kupuję w Hebe , niestety trochę mi tam nie po drodze.

A jest hebe w Pruszczu "??

No właśnie nie ma, dlatego też chciałabym wiedzieć czy są gdzieś bliżej. Najbliższe Hebe chyba na Zaspie.

Inne tematy z forum

Sikorskiego 36 (76 odpowiedzi)

Inwestycja powstaje w zielonym otoczeniu, we wschodniej części Pruszcza Gdańskiego. Niewielka...

Zarządca nieruchomości Prestiż - prośba o opinie (23 odpowiedzi)

Szukamy administratora dla nasze Wspólnoty Mieszkaniowej w jednym z kandydatów jest Prestiż. Czy...

PruszczPark (21 odpowiedzi)

Inwestycja powstaje w lokalizacji, która w ostatnich latach wyrosła na jedno z najważniejszych...