Maszyny w sklepie na Różanym Stoku

Właścicielka zainstalowała maszyny do gry w sklepie, to dopiero oznacza patologię i "pseudo nocne życie" teraz to można spodziewać się wszystkiego
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 8

Re: Maszyny w sklepie na Różanym Stoku

Macie tam coraz lepiej.... powodzenia życzę. .
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 15

Też myślę że będzie kiepsko. Dla właścicielki to myślę strzał w kolano. Zostanie sam alkohol, papierosy i menele... Doprowadzi to do tego że straci "normalnych" klientów a przy maszynach pojawią się burdy i będzie trzeba zamknąć sklep... Szkoda, dobre piwka mieli...
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 4

Kebab by się przydał i zapiekanki a nie jakieś maszyny dla graczy po pijaku.
popieram tę opinię 25 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kebab jest u Pani Burger a maszyn nie ma w okolicy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 26

MYŚLĘ ŻE KTOŚ MA PROBLEM ZE SŁOWEM PATOLOGIA WSZĘDZIE WIDZI PATOLOGIE TO SIĘ LECZY . WSZYSTKO PRZESZKADZA MASZYNY NA RÓŻANYM DO GRANIA TEŻ PRZESZKADZAJĄ ŻABKA TEŻ ZAWADZA TO ŻE PAWILNOY NIE SĄ JESZCZE OTWARTE TEŻ PRZESZKADZA A JAK OTWORZĄ TEŻ BEDZIE WADZIĆ . A WŁAŚCIELKA NA RÓŻANYM NIECH ROBI CO CHCE JEJ SPRAWA I POMYSŁ NA BIZNES . KTO BĘDZIE CHCIAŁ TO BĘDZIE CHODZIĆ SOBIE GRAĆ ,ALE CZEMU ZARAZ PATOLOGIA .
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 14

No przepraszam. Syn mój poszedł i na dzień dobry przegrał około 70 złoty. No to chyba patologia.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 28

Ktoś jego zmusił do gry?
popieram tę opinię 29 nie zgadzam się z tą opinią 13

A ja wczoraj wygrałam 35 pln... i nie mam zamiaru mu tej kasy oddawać, wręcz przeciwnie czekam, aż jeszcze coś dołoży do interesu...
popieram tę opinię 27 nie zgadzam się z tą opinią 14

Dzisiaj widzialem ze chyba zamkneli sklep. widzialem ze towaru brak drzwi zamkniete.czyzby plajta?
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 2

Dopiero dziś zamknęli a zgłaszałam we środę żeby sprawdzili tą lichwę. Nie dość że mało było wygranych i to jeszcze wątpliwej wysokości, praktycznie większość przegranych to jeszcze palili papierosy w środku a w gry grali też nieletni. Strasznie to wszystko było podejrzane. Słyszałam też że przenosi te maszyny do grania na Ujeścisko i tam nikt nie będzie na górze mieszkał. Ponoć tym co mieszkali nad sklepem przeszkadzał też dźwięk monet wysypujących się podczas wygranych do metalowego pojemnika szczególnie po 22-giej. Na nowym miejscu ma być też ruletka, bilardy i stół do pokera. Babka zorganizowała sobie większe lokum i ma dość tej udręki z okolicznym sąsiedztwem i żabką która zrobiła ceny dampingowe na niektóre produkty żeby wszyscy pozwijali interesy dookoła i nie pootwierali za szybko pawilonów. Widać każdy oże jek może.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 21

do 123
Twoje oże wymaga chyba słownika!!!Od słowa orka powinno być RZ!!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 27

Czy faktycznie mowa o lokalu po sklepiku osiedlowym na Różanym Stoku? Jeśli tak to piszesz jakieś nie sprawdzone bzdury. Te maszyny nie mają nic wspólnego z byłą właścicielką sklepu. Ponadto skąd masz dane że, komuś przeszkadzały jakieś monety wysypujące się do metalowych pojemników. To jakaś totalna bzdura - maszyn tych (póki co) nie słychać.
Przed lokalem jakoś nie widziałem meneli, dzieci też nie. Co do dymu papierosowego to fakt, zakopcony cały pion. Niestety taka jest wentylacja grawitacyjna - szczególnie wadliwie wykonana.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

nareszcie zamknęli tą budę do spędu patologi i moczymord :)
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3

Stracic 70zl na maszynach. To jest prawdziwa patologia!;-)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Patologia to tu sama mieszka.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

Maszyny w sklepie sa i maja się dobrze, w dodatku będzie tam PUB i mecze. Pewne info ;)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5

Jakoś mi się nie wydaje aby ktokolwiek wydał zgodę na Pub.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Masz złego informatora

Ściema. Lokal aktualnie jest do wynajęcia
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nazywanie własnego syna patologią, to patologia do kwadratu. A może myślisz (a przynajmniej ci się wydaje, że myślisz), że zabawa w hazard to wina maszyny, nie twojego? A może mamy zrozumieć, że gdyby syn wygrał, to już by to nie była patologia?
Zrozumcie ludziska, że to prywatna sprawa właściciela co robi ze swoim lokalem... robi sklep ma sklep, wstawia maszyny ma maszyny.. Nic wam do tego.. Przeszkadza? To śmiało, proszę wynająć lokal od właściciela i sobie tam kapliczkę zrobić... Póki co, to żyjemy jeszcze w wolnym kraju...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

taaaaa.... tylko gdzie zaczyna się wolność jednych - tam kończy się wolność innych...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Mam rozumieć, że jak weganom będzie przeszkadzał sklep mięsny i zechcą żeby go zlikwidować, to będzie ok? Albo kiedy ateiści zechcą zamknięcia Kościoła, to też nikt oponować nie będzie?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Nie, nie to masz rozumieć. Ale przekonany jestem, że to dla ciebie zbyt skomplikowane, więc szkoda czasu na ciebie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nikt tam na pub koncesji nie dostanie.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

O JA I CO TERAZ A MOŻE DOSTANIE A MOŻE NIE DOSTANIE O TO JEST PYTANIE
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7

Ja wiem. Ale nie powiem.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum

dobry stomatolog - kogo polecacie? (131 odpowiedzi)

jak wyżej, zależy mi na dobrym stomatologu (dobrym pod względem jakości usług i ceny), najlepiej...

W co inwestować w XXI wieku? (25 odpowiedzi)

Witam, Dział dotyczy deweloperki i nieruchomości są oczywiście dobrym kapitałem, lecz nie każdy...

Psy bez smyczy mam juz dość! (240 odpowiedzi)

Codziennie wracam z dzieckiem z pozytywnej szkoły na Kokoszki i nie ma dnia abym nie musiała...