Matka

Temat dostępny też na forum: Matka
Opinie do spektaklu: Matka.
Matka
Stanisław Ignacy Witkiewicz

Oglądając "Matkę" w reżyserii Grzegorza Wiśniewskiego trzeba przyznać, że Witkacy nie tylko współgra z dyskusjami o współczesności, ale również całkiem sporo może o niej powiedzieć. I to nie tylko z powodu nowoczesnej scenografii oraz muzyki autorstwa Tymona Tymańskiego. Historia Leona (Piotr Jankowski), jego skomplikowanej relacji z Matką (Dorota Kolak), ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

matka

super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

matka witkacego

Wlasnie wrocilma z tej sztuki....jest to awangarda... Strasznie ciezki spektakl "zrobiony" w nowoczesnym stylu... Ogolnie nie bylo najgorzej,ale drugi raz na to bym nie poszla...Musze przyznac ze Matka miala niesamowicie trudna role,ale celujaco sobie z tym poradzila...po prostu zagrac tak niekazdy umie:)

szał

genitalne!!!

gratulacje!!!

Szkoda

W moim przekonaniu niezbyt udana inscenizacja. Szanuję ogromnie Wisniewskiego-eksperymentatora, ale bardziej Witkacego-dramaturga. W tym przypadku hołd i szacunek bym oddał temu drugiemu, czyli poskromił eksperymentatorskie zapędy reżysera, zyskałby na tym kręgosłup dramatyczny Matki jako sztuki. Wspaniała rola Matki, mniej przekonał mnie Leon... Mimo to, jak zawsze, warto obejrzeć.

!!

wspaniałe!!!!!!!!!

mała

Tak jak myślałam..."Matka" Witkacego wyreżyserowana przez Wiśniewskiego jest poprostu świetna. Dojrzała, perfekcyjna gra Pani Kolak, gra świateł, scenografia, dialogi...mogę ująć to tylko słowem - katharsis. Jest to odpowiedzialne stwierdzenie, gdyż wszystko to co działo się na scenie...przytłaczało, obejmowało swym ramieniem..chyba każdego. Widząc reakce publiczności, można było zauważyć wstrząs, przerażenie, a czasami smutek mieszany ze śmiechem...ironicznym, nirwanistycznym.
"Gorąco" polecam !!

czapki z głów

Gdańskie Sceny, to chyba najwazniejszy powód, by chcieć tu mieszkać! Nie uciekać gdzieś, gdzie łatwiej, lepiej, więcej...
Brawo dla wszystkich, Pani Doroto, dla Pani ukłony szczególne. Dzieki, że karmicie głodne dusze, choć strawa to nie najlżejsza!

fenomenalny spektakl

BYŁEM NA TYM SPEKTAKLU I.................... POD KONIEC NIE MOGŁEM WSTAĆ Z FOTELA.......BYŁEM WBITY W SIEDZENIE......PADAM DO STÓP PANI DOROCIE KOLAK I REZYSEROWI GRZEGORZOWI WISNIEWSKIEMU.......SPEKTAKL Z OKROMNYM ROZMACHE.......WIELKIE, NIEPRZERWANE BRAWA DLA NICH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hmmm..

A mnie sie spektakl nie podobal. Nie rozumiem dlaczego rezyserzy maja takie dzikie przekonanie, ze zeby zyskac widza, zwlaszcza mlodego, to trzeba na scenie pluć, rozbierać się i żeby baba całowała babę. To zupelnie niepotrzebne, spektakl bylby duzo lepszy bez tych elementow. A oprocz tego aktor grajacy Leona zupelnie mnie w tej roli nie przekonal... A szkoda.

Demony seksu i zła

Wiśniewski snuje dalej swą opowieść rozpoczętą w Mewie Czechowa, lecz tym razem, choć parkiet lśni jak tafla lodowa, snują się po nim rozliczne przeklęte demony, fobie i kompleksy. Widzimy przed sobą obraz upadłej już i do cna zniszczonej, ćpającej narkotyki, żądnej wyuzdanego seksu i zemsty, zdegenerowanej szlachty, sen przeplata się z rzeczywistością. Młodej widowni, dalekiej być może od głębszego spojrzenia ten multimedialny na pozór spektakl może się podobać.

brawo !!

jestem pełna podziwu dla wszystkich aktorów, a w szczególności dla "Matki", plus za pomysł ze zmianą scenografi,a te TV BOMBA !!!!!!!!!!!!!! Muzka na 6 !!!! Oby tak dalej, mały minus za miejsce na deskach :(((((

Polecam, aczkolwiek pewien dystans...

Hmmm... Warto pójść, zobaczyć, ale coś mi się nie podobało. Jestem raczej konserwatystką, jeśli chodzi o adaptacje, i powiedziałabym, że pan Wiśniewski trochę przesadził, dostosowując sztukę do odbiorców 2003 roku. Ta pieśń Ich troje, wspomniane nazwisko Rywina i pan Gzyl w roli Lucyny to nie uaktualnianie, ale jakaś propaganda masowej sztuki, polityki... Ale, przyznać trzeba, Witkacy zawsze stawiał formę ponad treść, a to G. Wiśniewskiemu znakomicie się udało...

szMATKA

Reżyser zgubił klimat Witkacego. Został on zatracony, zupełnie tak, jakby Witkacy został pozbawiony praw do swojej własnej sztuki. Uważam, że jest to straszny błąd reżysera.
Poza tym gra młodych aktorów - żenująca. Zupełnie jakby bali się grać. A przecież rola Zofii Plejtus daje ogromne możliwości! Spektakl ratuje tytułowa matka, czyli Dorota Kolak, która po mistrzowsku "matkuje" całej tej czeredzie.
Poza tym czego nie mogę wybaczyć reżyserowi, to profanacja bębnów! Słów brak...
Co było jednak w sztuce dobre, to element zaszkoczenia. Mam tu na myśli ekrany w ścianach. Sztuka jest dobra, jeśli potrafi zaskoczyć, a to mnie właśnie zaskoczyło. Fajnym motywem była też scena - stół.
Właśnie to zaskoczenie podnosi MATKĘ w moich oczach. Podsumowując 7/10
Ogólnie jednak

Coś niesamowitego!

Spektakl wywarł na mnie piorunujące wrażenie. Pomimo tego, że mam 16 lat i moi rówieśnicy nie za często wybierają się do teartu twierdząc, że jest tam nudno - ja ani razu podczas "Matki" się nie zanudziłam. Bosko grała aktorka odtwarzająca tytułową postać. Nie przeszkadzała mi także skromna scenografia. Jednym słowem - dla mnie rewelacja !

Sztuka dobra - obsługa do kitu!

Co do samej sztuki, to jest bardzo nietypowa i zasługująca na uznanie.P.Dorota Kolak-REWELACYJNA, PRZEŚWIETNA ,PRAWDZIWA!!!!Po prostu super.Zresztą widać było świetną gre aktorską i duże zaangażowanie CAŁEJ grupy aktorów.Ogólnie postać tytułowa na 6,a spektakl na 4,5.Jednakże do tego Teatru zniechęciła mnie obsługa.Kazano nam czekać na korytarzu 1/2 godziny na stojąco,panie wpuszczające wyglądały jakby nie myły włosów z tydzien i wręcz odpychały swym wyglądem od drzwi, a deski twarde i niewygodne do siedzenia.Wszystko to pozostawiło niesmak-jeżeli chodzi o Teatr Wybrzeże:(

EXTRA

Jak dla mnie przebija nawet "Monologi waginy" w swojej doslownosci..

Smutek

Na tyle na ile rozumiem to, co Witkacy pisał do czytelników, to wydaje mi się, że chodziło mu (ogólnie w całej swojej twórczości) o przekazanie przede wszystkim dwóch rzeczy:

1. FILOZOFII (przemycając ją gdzie i ile się da "niemytym duszom"), 2. CZYSTEJ FORMY (poprzez ekspresję i "malarskość" dzieła).
Efekt: Ad.1 Wycięte 90% tekstów filozoficznych, które i tak w połączeniu z tym, że Leon był muzykiem stawały się bełkotem, Ad.2 Zatracenie całego efektu, który był świetnym pomysłem Witkacego z czarno-białym wystrojem i pojedynczymi elementami kolorowymi.

Ogólnie nadal to beznadziejne podejście do widza, który przecież jest głupi i nic nie zrozumie, a więc trza ciąć wszystko, co zbyt "górnolotne".
Poza tym akt 3... a nie chce mi się już pisać.
Trzymajcie się ludzie i nie poddawajcie się !
p.s. jeżeli reżyser chce przyciągnąć publikę gołym biustem, transwestytą, i rapującym muzykiem, to świadczy tylko o nim

Matka

Bardzo nowatorska inscenizacja. Niezwylka rola głównej bohaterki, bardzo dobrze zagrana.

matka witkacego..

juz jakis czas temu bylem na matce i jest naprawde dobra sztuka a nawet duzo wiecej rewelacyja naprade goraco polecam wszystkim bo warto...........

Witkacy może "spać"spokojnie...

Dopóki Pani Dorota Kolak będzie grać,obawy p.Witkiewicza dotyczące zaniku prawdziwej sztuki(czystej formy)nie sprawdzą się!!! Pozdrawiam Panią Dorotę;]

MATKA TO PRAWDZIWY KWAS

NMATKA TO WYBITNE PRZEDSTAWIENIE KTORE MOZNA OGLADAC WIELE RAZY IZ AWSZE MA SIE GESIA SKORKE PO WYJSCIU Z TEATRU.................

WITKACY :)

OH CÓŻ TO BYŁ ZA WIECZÓR .SPEKTAKL REWELACJA >AKTORZY WSPANIALI SŁOWEM DUCH WITKACEGO UNOSIŁ SIĘ W POWIETRZU CUDO ...

Brawa dla Matki

Brawa dla pani Doroty Kolak! Aktorstwo najwyższych lotów. Kreacja na długo pozostająca w pamięci. Wszystkim polecam gorąco.

matka

Brawa dla pani Doroty Kolak.Genialna kreacja, jak z reszta wszystkie tej aktorki.Brawa rowniez dla Piotra Jankowskiego,utalentowanego i przystojnego aktora:)Zgadzam sie,ze wiele dialogow zostalo wycietych.Mysle jednak,ze duch Witkacego zostal zachowany.Rzeczywiscie troche za duzo nagosci,ale to juz stalo sie typowe dla Wybrzeza.Swietny pomysl ze stolem.Nie zaluje i polecam innym:)

średnio na jeża

hmm lubie Witkacego, jednakże uważam, że jeszcze wiekszy niż w jego dziele przerost formy nad trescia nie wplywnal pozytywnie na "Matke". Zgadzam sie z poprzednikami i nie uwazam za konieczne wprowadzanie jakby "na sile" nagosci, "modnej" ostatnio homoseksualnosci czy tez elementow kazirodztwa :P niech teatr szokuje-pewnie! telewiozory "Wielki Brat Michalski patrzy" zszokowały, ultrafiolety tez... ale po co ta nagosc? jestem zniesmaczona i zniesmaczone miny widnialy na twarzach,co niektorrych widzow. tak samo jak w "fantasym" gole piersi nie byly konieczne (acz,nie az tak niesmaczne jak w "Matce") ;] hm... a jesli o ocene calosci... to 6/10,mozna obejrzec

Nie przesadzacie troche z ta nagoscia? Gdzie ta przesadna nagosc? Budzila niesmak na twarzach widzow? No coz... Dla mnie - pani Dorota rewelacyjna, Piotr Jankowski niestety mniej. Dynamika, swietny warsztat, ale zagrane troche bez ducha...

Super

Spektakl ogólnie był bardzo udany. Bardzo dużo zabawnych scen, zaśmiewałam się do łez. Podobnie inni widzowie. Nie bardzo skumałam końcówkę, ale to detal. Polecam, pozdrawiam, papa.

Ciekawe

Ciekawe, Dorota Kolak rewelacyjna!!! Za dużo jak dla mnie scen związanych z homoseksualizmem pocałunek przyszłej synowej kompletnie niepotrzebny, sceny z kaziroztwem też, eksponowanie nagich piersi i (jakże przekonywyto chyba po to aby zaspokoic plytkie rządze :), czasmi przerost formy nad treścią . Jednakze świetna muzyka, scenografia genialna (zwlaszcza omamy matki) scena po śmierci (?)

Dziwne opinie dajecie

Bylem na spektaklu i w zadnym wypadku nie uwazam aby byl on za bardzo "nagi", wiekszosc widzow jest przyzwyczajona do "zmanierowania"na scenie, nie dopuszczaja do siebie mysli cyt." jak to mozna sie rozbierac na scenie i pokazywac"cycki"(przepraszam za kolokwializm ale slow takich uzyl pan,ktory wygladal na powaznego). Nagosc wprowadza do spektaklu duza dawke emocji, gdyz nie pokazuje sie prostytutki jako pani w czerwonej sukni,a tak jak naprawde wyglada, chodzi przeciez o dotarcie do mlodych, ktorych zjada telewizja wypaczajac zarazem, wiekszosc mlodych nawet nie wie kto to jest Witkacy,a moze to jest sposob na dotarcie do nich i wtloczenie choc troche duszy do ich biednych cial. Gratulacje dla pani Dorotyi reszty aktorow

Matka

A ja się zgadzam, spektakl ciekawy, ale rozbieranie aktorki ZUPEŁNIE NIECIEKAWE i bez szkody dla spektaklu można by z tego zrezygnować. Nie wiadomo, czemu ma to służyć: mojemu oglądaniu tych scen towarzyszyło uczucie zażenowania i po prostu współczucia dla wiadomej aktorki.

ok!

Bylam w zesżłym roku na tym spektaklu i bardzo sobie chwalę. zaskakujące "efekty specjalne" Ciekawy plan widowni i seny. polecam!

Prawdziwa uczta!

Bardzo bardzo bardzo dziekuje wszystkim aktorom,a zwlaszcza pani Dorocie Kolak!To aktorka , ktora JEST , a nie GRA na scenie.Jabky 5 cm nad ziemia......uwierzylem,gdy plakala, ze oslepla, ze umarla.Na szczescie tylko w spektaklu:)Swietne przedstawienie.Naprawde!Kawal prawdziwego teatru.Wyroznie jeszcze panstwa Marta Kalmus,Piotr Jankowski,Grzegorz Gzyl!
Dziekuje....

erotyzm

Dorota Kolak zawsze jest genialna, wiec jej swietna gra tutaj az tak mnie nie poruszyla.
Porusza mnie za to wasza pruderyjnosc. Seks, erotyzm, nagosc byl, jest i bedzie wazny w teatrze oraz innych sztukach. Tez ten seks tam nie jest bez sensu-zazwyczaj sluzy albo metaforze albo dotknieciu spraw powaznych (w erotyce czai sie jakas namiastka sacrum), albo prowokacji.
zachowujecie sie jak satruszkowie o ciasnych umyslach, a fee! ;)

dotarcie do młodych poprzez nagość jest dość krzywdząca. jestem młodą osobą, pewnie nawet bardzo, ale nie ciągną mnie na sztuki (tym bardziej Witkacego) "gołe cycki". smutne, że tak postrzegana jest młodzież. spektakl wedłuf mnie dobry, ale bez względu na atrakcyjność utrzymuje, że zbyt dużo niepotrzebnej (jak dla mnie) nagości.

Tak bardzo chciałabym obejrzeć tą sztukę.

Żałuję, że nie zainteresowałam się tym w porę. Jak na razie nic chyba nic wskazuje na to, żeby w najbliższym czasie ta sztuka była pokazana. Chyba, że ktoś coś wie na ten temat. Będą ją jeszcze grali?

'Matka' najprawdopodobniej pojawi się w nowym repertuarze Teatru Wybrzeże, więc od września będziemy mogli ją ponownie oglądać!

MATKA

GRAJĄ W GDAŃSKU styczeń 2009r.

Golizna!

Jak reżyserowi brakuje pomysłów to pokazuje gołe cycki. W tym kierunku idzie teatr w Polsce. Koszmar.

Psychodeliczne!

Spektakl bez wątpienia moglibysmy okreslic mianem psychodelicznego...ale przecież właśnie taki był Witkacy i jego dzieła... Spektakl bardzo dobry, uboga scenografia skupia uwagę widza przede wszystkim na grze aktorów, a ta w tym przypaku jest wyśmienita! Byłam na tym spektaklu jakies 5 lat temu i wlasnie po jego obejrzeniu zostałam wierną fanką Pani
Doroty Kolak

Bardzo proszę

W Teatrze Wybrzeże- nie wystawiajcie już spektakli na scence z tyłu za normalną Dużą Sceną. Tam jest brudno, duszno, nieprzyjemnie, pająki chodzą po podłodze, brrrr . Teatr nowoczesny ? Owszem, ale ludzie wolą siedzieć w normalnych warunkach, jeśli takie są dostępne. Zraziło mnie to do T. Wybrzeże, chodzę do T.Miejskiego w Gdyni. Ale chętnie wrócę jesli...

czytanie ze zrozumieniem

przecież wszystko napisane...!

Plotka glosi ze po raz ostatni

matka ma zniknac z repertuaru

strajk!

a gdyby tak "nie zdejmować" "Matki"...?

STRAJK!

Nie zdejmujmy Matki! Prawda jest jednak taka, że Pan Orzechowski robi teatr dla siebie, a nie dla widzów i ich opinie ma głęboko w nosie.

Nie róbcie tego...

Spektakl jest bardzo wartościowy, szkoda byłoby stracić taką pozycję.

Pożegnanie?

Witam serdecznie wszyystkich! oglądałem wczoraj ten spektakl i uważam że rzeczywiscie jest fenomenalny, jednak Teatr bynamniej zadecydował by zdjąć spektakl z repertuaru... sporo moich znajomych nie widziało tego arcydzieła i do niedzieli nie bedzie miało okazji? czy to znaczy że mamy pozbawić ich przyjemności przezycia takiej historii?? Jesli jest na coś zapotrzebowanie to po cóż to uśmiercać?

Ja się także przyłączam do tej opinii i próśb!!!

ludzie

to ma byc pozegnanie ? nie sciagajcie matki!

Matko, wróć...

Mam głęboką nadzieję, że spektakl powróci na deski Teatru. Wierze w to, że władze Teatru zobaczyły wczorajszy tłum, który nie pozostaje obojętny. To jedno z niewielu przedstawień, które chciałbym widzieć wielokrotnie.

nie zdejmujcie "Matki" !

Sprzeciwiam się zdejmowaniu tego spektaklu, decyzję o jego zdjęciu uważam za idiotyczną.

Nie ściągajcie MATKI!

Byłam wczoraj i w środę... Jej! Co to jest za spektakl! Co za emocje, co za przeżycia! Najlepszy jaki jest grany na deskach TW i ... mają go ściągnąć? To jakiś absurd! Przecież tylu osobom chciałabym go jeszcze pokazać! I co? I już nie da rady?

NIE ZDEJMUJCIE "MATKI"

Nie zdejmujcie prosze tej sztuki z repertuaru. To jedna z najlepszych sztuk jakie widzialem w Teatrze Wybrzeze. Wiele znaczy dla mnie i dla wielu osob ktore znam.

zostawice ten spektaktl

nie zdejmujcie ze sceny tego przedstawienia!!! spektakt wazny i niezwykle pouczajacy... opamietajcie sie!!

Przyłączam się do apelu kolegów i koleżanek.

Ale to głupie jest...

że ściągają najlepsze spektakle, a zostawiają jakieś gówna...

ja tez sie sprzeciwiam wycofaniu tego spektaklu.. nie mialam okazji go zobaczyc a slyszalam bardzo duzo dobrych opini na jego temat..jesli wycofaja to nawet nie bede miala szansy sie o tym przekonac

Zdziczeliście??? Zostawcie spektakl!

Doszyły mnie słuchy, że chcecie zdjąć ten mega fantastyczny spektakl... Toż to objaw uwstecznienia i totalnego zdziczenia... Może zastanówcie się głęboko zanim cokolwiek z nim zrobicie...

Nie zdejmujcie "Matki"

Nie zgadzam się z decyzją o zdjęciu tego przedstawienia!! Porusza niezwykle poważne problemy, dotyka naszych "ciemnych stron duszy", odziera z masek!!! zmusza do zastanowienia się nad relacjami, związkami... nad sobą!

Pozwólcie "Matce" dalej żyć na deskach teatru!!

VETO!

VETO!

Matka powinna zostać

są rzeczy ważne i ważniejsze, a to jest bardzo ważne aby spektakl był na deskach teatru !!

Jeśli musicie to dajcie 'Matce' odpocząć..

Ale nie żegnajcie jej na stałe - wyrzucenie z repertuaru takiego spektaklu to duży błąd.
Pozdrawiam

Zgadza się!

Nie powinni zdejmować tego spektaklu!
Ja wczoraj siedząc na spektaklu poczułam się jakbym dostała w twarz tym spektaklem. Niesamowite przeżycie. Naprawdę warto zobaczyć. Szkoda tylko, że dyrektor Wam na to nie pozwoli.

Sprzeciwiam sie zdjecia, tego spektaklu
a decyzja o jego zdjeciu jest idiotyczna
i tylko idiota ma taki pomysl

VETO!

ja tez sie sprzeciwiam wycofaniu tego spektaklu..

Proszę nie wyzywać nikogo od idiotów.

Proszę nie wyzywać nikogo od idiotów.Spektakl zostanie zdjęty,ponieważ powstał za dyrekcji Macieja Nowaka.Jest jednym z wielu z dobrych spektakli z tego okresu,które zostały zdjęte(Tytus Andronikus,Czułostki,ten o żonach żołnierzy w Iraku czy Wałęsa-na marginesie,nie granie Wałęsy w gorącym okresie oskarżeń o Bolka,było marketingowym samobójstwem) i wiele innych dobrych spektakli pokazuje- na tle obecnych produkcji Teatru Wybrzeże-przepaść między teatrem w którym o coś chodziło,a teatrem obecnym w którym chodzi o to ,że o nic nie chodzi,byle chodziło iluś tam widzów, było cicho i władzy nie zaczepiać.Dlatego to nie idiota decyduje o zdejmowaniu dobrych spektakli,tylko bardzo zaprawiony w ściemnianiu,inteligentny podmiot dokonujący wyboru ostatecznego wariantu decyzji.

Zostawcie Matkę w spokoju !!!

Nie zdejmujcie Matki na Boga !!!

Nie zdjemujcie Matki!

Ja właśnie wróciłam. Owacje były dziś na stojąco. Pan Orzechowski to widział i mam nadzieję, że się OPAMIĘTA! Na foyer najczęściej zadawanym pytaniem było dlaczego ściągają ten spektakl

proszę nie

nie zdejmujcie Matki!!!

NIE!

Nie zabierajcie mi MATKI!

niektórzy chcielby się na nią wybrać...

jakkolwiek to dwuznacznie zabrzmiało;P
bo "matki" nie mieli przyjemości zobaczyć...
nie zdejmujcie!!

seriale

sobie znalazly aktorki to ci zawodowstwo

matka

odgrywa jedynie swoja patologiczna rodzine a Artysta Witkacy to ma byc pochowany ze swoja Matka w jednej mogile

Zostawcie Matke!

Niesamowity spektakl, kompletnie nie rozumiem dlaczego ma to być pożegnanie tytułu... Zostawicie go w spokoju, tym bardziej, że wciąż tłumy przychodzą!!!

nie zdejmucjcie!

jedna z najlepszych

dzień matki

świetny teatr - świetna sztuka , matka dotyka , matka odrywa , matka wciąga , matka sie nie starzeje.
do dzisiejszej dyrekcji TW: nie kastrujcie suxesu !

podziękowania za MATKĘ...

specjalnie podziękowania dla P. Doroty Kolak - za mistrzowską grę aktorską oraz szczery, ludzki uśmiech dla widzów... Jest Pani WIELKA!!

Nie!!

Nie zdejmujcie tego tytułu. Jeszcze nie zdążyłem.

MATKA JEST TYLKO JEDNA!

No ale, że niby jak miałam to zobaczyć, jak było tylko pięć spektakli a bilety zaraz zniknęły? Nie ściągajcie Matki... zostawcie do końca sezonu!

NIE!

Nie sciagajcie Matki!

Zestrzelono Mewę, dałam się nabrać że, była u kresu sił i sama by zdechła. Zabito Matkę, z nieukończoną robótką w ręku! Mam nadzieję że Mąż i Żona dożyją poznej starości...
za podwojne morderstwo, to to to ... można spaść ze stołka. no.

Dziękuję wszystkim, którzy tworzyli Matkę!

Niee nooo, na prawdę tego "Złośnicy" nie da się poskromić?

?

Nie wiem o co chodzi ze znikającymi biletami - zrobiłem rezerwację wczoraj, 3h przed spektaklem. Nie było żadnego problemu.

To może ktoś odwołał rezerwacje, bo kiedy chciałam kupić, nie było na żaden ze spektakli.

W takim razie miałem sporo szczęścia. Życzę pozostałym, żeby mieli wkrótce okazję zobaczyć spektakl.

ZAGRAJĄ!

AAAAA! Zagrają w lutym! 24-tego i 25-tego lutego... :)

nie rozumiem!!!

kompletnie nie rozumiem czym została spowodowana ta decyzja!! jeszcze raz chce podkreslic, że przychodza tłumy ludzi!!

Dziękuję!

Serdeczne podziękowania dla Pana Dyrektora za wysłuchanie głosu tłumu i pozostawienie Matki w repertuarze Teatru.

Złośnica poskromiony?

Hej, trzeba podkreślić że występują jeszcze:

Anna Kociarz, Milena Lisiecka/Maria Robaszkiewicz, Michał Kowalski, Zbigniew Olszewski, Krystian Wieczorek.

a te dwa spektakle w lutym, jeszcze buzi mi nie zamkną...Zobaczymy co będzie dalej :-)

kalmus

to nawet do seriali sie nie nadaje

Inne tematy z forum

Wszystko szwindel (11 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Wszystko szwindel . "Wszystko szwindel" na podstawie libretta Marcellusa...

KONCERT SYLWESTROWY - REWIA 2000+ (3 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: KONCERT SYLWESTROWY - REWIA 2000+ . KONCERT SYLWESTROWY - REWIA 2000+...

Jeden, jeden, dwa (3 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Jeden, jeden, dwa . "Jeden, jeden, dwa" to historia opowiadająca o...