Mayne teg - pieśni żydowskie

Temat dostępny też na forum: Mayne teg - pieśni żydowskie
Opinie do spektaklu: Mayne teg - pieśni żydowskie.
"Mayne teg" - pieśni żydowskie w wykonaniu André Ochodlo & The Jazzish Quintet

Muzyka, aranżacje: Marek Czerniewicz
Kierownik muzyczny: Adam Żuchowski
Scenariusz: André Hübner-Ochodlo, Adam Żuchowski

Zespół w składzie:
Mateusz Smoczyński - skrzypce
Wiesław Wysocki - saksofony/klarnety
Krzysztof Gradziuk - instrumenty perkusyjne
Zdzisław Kalinowski - fortepian
Adam Żuchowski ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nieziemskie!!!!

Boski Andre + mocny jazz,momentami liryczno-marzący.... Mmmmmmmmm :)))) Idę jeszcze raz,w niedzielę na przykład.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

Mmmmmmm...... :))))

Ten koncert tak bardzo zapada w pamięci, iż nie sposób o nim nie myśleć... Andre ma niezwykły dar zaczarowywania ludzi ;) Na mnie rzucił czar już dawno. Idę jeszcze raz już dziś (a w niedzielę też!!). Szkoda, że w sierpniu już nie będzie ;( A kiedy płyta????
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

WIELKIE!

Najlepszy recital Andre Ochodlo, wspaniała muzyka, fantastycznie zaaranżowana, kompletnie nowa jakośc muzyczna wykonana przez znakomitych muzyków naprawdę coś WIELKIEGO!!!gorąco polecam
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

NIESAMOWITE

kto nie był, ten nie zrozumie..
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

:)

Życzę udanej premiery :)))
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

wspaniała świeżość

Naprawdę wspaniały koncert, gdybym mogła być dłużej w Trójmieście też poszłabym jeszcze kilka razy...
Taka świeża interpretacja Andre i świetny pomysł z tym jazzem, wspaniali muzycy, a poezja faktycznie wysokich lotów. Metafizyczne przeżycie. Oby jak najszybciej ukazała się płyta, mam nadzieję, że teksty też będzie można dostać. A kiedy spektakl będzie we Wrocławiu?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dziękuję

Jeszcze chciałam pozdrowić z Wrocławia muzyków i Pana Andre i życzyć nadal takich pieśni aranżacji i spektakli.
Dziękuję za teatr.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Andre, bay mir bistu sheyn.....

Sheynem dank far vunderbar forshtelung haynt bay nakht.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ukłony niskie dla pana Marka Czerniewicza!!!!

Dzieki za koncert w Starogardzie!

Wielkie dzieki za koncert, ktory dal Pan w Starogardzie Gdanskim w ostatni weekend. Wrocilam do domu pod wrazeniem Pana glosu i talentu aktorskiego. Ma Pan wspanialy kontakt z publicznoscia i spojrzenie ktore przyciaga. Mnie Pan w miniona sobote zaczarowal. Wrocilam zaczarowana, a zaraz potem trafilam na "Liste Schindlera" w TV. Wieczor pelen zadowolenia, zamyslenia i fascynacji tajemnicza kultura zydowska. Dziekuje Panu!
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dzieki za koncert w Starogardzie!

Wielkie dzieki za koncert, ktory dal Pan w Starogardzie Gdanskim w ostatni weekend. Wrocilam do domu pod wrazeniem Pana glosu i talentu aktorskiego. Ma Pan wspanialy kontakt z publicznoscia i spojrzenie ktore przyciaga. Mnie Pan w miniona sobote zaczarowal. Wrocilam zaczarowana, a zaraz potem trafilam na "Liste Schindlera" w TV. Wieczor pelen zadowolenia, zamyslenia i fascynacji tajemnicza kultura zydowska. Dziekuje Panu!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

dwie osobowości

Pani Alicjo - Pan Andre to świetny aktor - ma dwie różne osobowości. Umie nieźle czarować, zwłaszcza Panie. Człowiek z niego straszny!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

moje dni..

To był taki piękny koncert, polecam wszystkim.

Spektakl

Piękne i mądre.
A swoją drogą czym przejawia się ta podwójna osobowość?
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

piękne

polecam ludziom poszukującym prawdziwego piękna...
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Gdy w tym samym czasie w rankingu pojawia się dla jednego przedstawienia ocena "jedynka", a dla innego "piątka", to jednak zadaję sobie pytanie o co tu chodzi? (poz. 1 i 2)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

zgadzam się w pełni

ktokolwiek go poznał, potwierdzi
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

osobowości wości

Wszyscy mamy dwie osobowości jedną dla bliskich inną dla dalekich nam bliskich.
Ocenie niech podlega spektakl nie wielość osobowości. Każdego człowieka można publicznie oczerniać jakże lekko gdy nie może się bronić. Może proszę przyjrzeć się sobie a potem pomyśleć o innych.

Przedstawienie "wyborne" tzn klimat, poezja i wykonanie na jak najwyższym poziomie.
Jak byłam wczoraj na komedii to się męczyłam strasznie ziewałam a tu byłam wbita w fotel i mogłabym już tak zostać . Chodzę do tego teatru już 12 lat i wciąż mnie urzeka może dlatego, iż nie dociekam prywatności wykonawcy i to jest nieistotne nie powinno być, ten kto porusza taki afront niech zastanowi się najpierw nad soba to zobaczy może coś czego wcześniej nie widział!

Niesamowity koncert. Bardzo się cieszę że wygrałam bilety :)
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

RE-WE-LA-CJA!!!

Ta muzyka,klimat,różnorodność mnie oczarowały.Najlepszy koncert wTrójmieście na jakim w ciągu roku byłam!!!
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 1

potwierdzam
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wspaniałe

potwierdzam rewelacja !!!
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0

Niesamowity koncert-trzeba to samemu przeżyć!
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

Muzyka
jest porażająca -olbrzymie wrażenie zrobił na mnie ten koncert i właśnie tego oczekuję od sztuki.Zapamiętam to na długo i za to twórcom dziękuję!!!

Inne tematy z forum

Punkt zero (5 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Punkt zero . PUNKT ZERO na Scenie Malarnia W Teatrze Wybrzeże trwają...

Mistrz i Małgorzata (32 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Mistrz i Małgorzata . Michaił Bułhakow "MISTRZ I MAŁGORZATA" Już 11...

Ciemności kryją ziemię (3 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Ciemności kryją ziemię . CIEMNOŚCI KRYJĄ ZIEMIĘ Na podstawie powieści...