Mąż mnie zdradził, co robić??

Znalazłam u męża wizytówkę pani z towarzystwa... Jesteśmy małżeństwem 4 miesiące!!
pomysłałam, że zza szyby wziął i nie wyrzucił. Ale!! Kiedyś jak wrócił później nie chciał się kochać i pachniał inaczej a w telefonie zobaczyłam że oglądał sobie dziwki!!!! Sprawdziłam nry z miejscowości gdzie bywa i okazało się że jeden z nich - władek k. (taki bydlak miał opis) to jedna z nich!!!!!!! Jestem w ciązy, co robić?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: Mąż mnie zdradził, co robić??

Zależy , gdzie dla kogo leży granica uczciwości , chyba...
Sam , rozwaliłeś mnie :))))))))))))))))))
K.a. pojawiły się także plotki o zawodzie miłosnym pilota.. i co ? Lepiej nie mieć serca ..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

K.a, widzisz...pilot samolotu ktory się rozbił, uważany był za zrównoważonego...:-(
Jednak niewiadomo, jak życie sie potoczy każdego z nas.
Dziś człowiek jest, a jutro?
Sam, sprawdzałeś łobuzie????

O tej porze to najwyżej Inkę :)))

hahahah sam ! :D))))))))))))))))))))

W trakcie podduszania wszystko na jaw wychodzi :)))
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

no to już nie mam argumentów :D)))
kawę rób ;)

@Jestem niepoważny;-) Wygrałeś.

To Ty powiedziałeś :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

G. prawda, tylko jak rozpoznać kto uczciwy ?:)

Nie zbieram śmieci, to po co miałbym się jeszcze uczyć ich na pamięć? :)))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

@sam;

Jestem niepoważny;-) Wygrałeś.

K.a to temat rzeka do rozmowy , wiec nie wpychaj biednego R.N. na minę , bo do rana byśmy dyskutowali :)) I przekonałby się , że faktycznie mój brak serca jest stały.. ;)

R.N, ludzie są różni, manipulanci i oszuści są wszedzie.Nikogo człowiek nie może być pewien, aczkolwiek wierzę w dobrych ludzi, dla mniej godnych uwagi, nie należy sobie zaprzątać głowy, a tym bardziej serca.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

@ sam " nie lubię zaśmiecać go zbędnymi wpisami " aaaa czyli uczysz się na pamięć ;D))))))))))))))))

To kto ile ma kontaktów w telefonie jest nieistotne. Istotne jest to, co kto robi z ulotkami agencji towarzyskich. Poważny człowiek nigdy nie pozwoliłby sobie, żeby zatrzymywać przy sobie coś takiego.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

a widzisz R.N. czyli taka historia może Cię zaskoczyć :) masz kolejną do rozmowy z Rudą ;)
znam parę, która pobrała się po to żeby dostać (wyłudzić) mieszkanie od miasta. Jak dziewczyna zażądała żeby facet się wyprowadził to jej odpowiedział, że nie po to się z nia żenił, żeby teraz nie miał gdzie mieszkać :)

Ty to tylko Ty.. Ludzi są różni, są tacy co pobierają się by mieć mieszkanie i łatwiejszy start a potem jak się ustabilizują to nagle się okazuje że mają niezgodny charakter z partnerem/ką. Są ludzie i są socjopaci podchodzący do związków jak do inwestycji. Tak długo jak się opłaca to jest dobrze, jak jest źle to się wycofuje z inwestycji..
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

@R.N. "Każdy zapewnia!" - najlepszy taki, który nie zapewnia!, niczego nie obiecuje, a jednocześnie nie robi niczego, co może zranić.

A wniosek taki z tego, że najlepiej udawać się pieszo wszędzie tam, gdzie tylko to możliwe ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

To jak dla mnie to trochę mało;-)

Ja mam niemal 5 tys. kontaktów a z tych 5 tys. co najmniej do regularnego kontaktowania się jest wykorzystywanych ok. 3 tys. Kontaktów, z pozostałymi kontaktuję się rzadziej niż raz w roku.

z Drugiej strony jak się jest Prezesem to i jedna wizytówka wystarczy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ale ja nie kolekcjonuje numerów telefonów i nie lubię zaśmiecać go zbędnymi wpisami :)))

Inne tematy z forum

Grupa wsparcia dla rozwiedzionych (27 odpowiedzi)

Witam. Czy obecnie w trojmiescie działa jakas grupa wsparcia dla osob borykajacych sie z...

Co robić? (5 odpowiedzi)

Witam, właśnie się dowiedziałam, że partner miał konto na portalu randkowym. Założył jakiś czas...

Jak poderwać dziewczynę. (61 odpowiedzi)

Witam, Mam 20lat i jak do tej pory nie mam dziewczyny. Nie chciał bym zostać starym kawalerem....