Mąż mnie zdradził, co robić??

Znalazłam u męża wizytówkę pani z towarzystwa... Jesteśmy małżeństwem 4 miesiące!!
pomysłałam, że zza szyby wziął i nie wyrzucił. Ale!! Kiedyś jak wrócił później nie chciał się kochać i pachniał inaczej a w telefonie zobaczyłam że oglądał sobie dziwki!!!! Sprawdziłam nry z miejscowości gdzie bywa i okazało się że jeden z nich - władek k. (taki bydlak miał opis) to jedna z nich!!!!!!! Jestem w ciązy, co robić?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: Mąż mnie zdradził, co robić??

Ej no bez jaj. Facet nie pójdzie do innej, bo "o mam dobry dzień, żonka mi dziś zrobiła dobrze, ale pójdem sem jom zdradzić, taki bedem cham" - to się po prostu nie dzieje :P
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

> ja nie wierzę, że facet zdradza sam z siebie, z własnej zachcianki.

Ruda.. to pojechałaś... ;)
Ja wierzę.
Nic nie wiemy o wieku autorki wątku i jej męża.
Na moje: idiotka związała się z chłopcem, myśląc, że to mężczyzna.

O ile oczywiście cały wątek nie jest fake'iem.. bo letko tym zalatywa ;)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Sadyl, to pojechałeś :D

A ja nie wierzę, że facet zdradza sam z siebie, z własnej zachcianki. Zdrada to wina obu osób będących w związku.

No i rozmowa przede wszystkim - a nie rady na forum..

@zdradzona:

> Jestem w ciązy, co robić?

Donosić i oddać do adopcji zaraz po urodzeniu :D

Wyszłaś za faceta którego nie znasz i któremu nie ufasz. W dodatku jesteś z nim (chyba, bo tego nie piszesz) w ciąży.
Jesteś po prostu idiotką. Nie powinnaś się rozmnażać. A skoro juz tak wyszło.. adopcja będzie zdrowsza dla dziecka i społeczeństwa.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 7

> i nawet jesli bedzie chciał byc tancerzem albo fryzjerem --to co?
to juz nie prawdziwy mezczyzna?

Nieco się Isia zagalopowałaś. Facet-tancerz.. jeszcze ujdzie. Tolerancyjny jestem, choć mijam prawie codziennie zdjęcie wiszące na Operze Bałtyckiej. Scenka z jakiegoś baletu I. Weiss.. tytułu niestety nie pamiętam. Kobieta w centrum i 5-6 "mężczyzn" wokół niej. Z pewnością większość zna ten obrazek ;) No ale.. od biedy można ich za facetów uznać :D

Ale facet-fryzjer?
Musi być ci*ta! :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Facet ma szansę być jeszcze dobrym ojcem, jeśli tylko zechce.
Fakt że nie sprawdził się jako mąż nie oznacza automatycznie że będzie też złym ojcem. Aczkolwiek czego może nauczyć dziecko taki wątły moralnie człowiek?
Czasem osobno znaczy trochę trudniej ale za to dużo spokojniej.
Na pewno bardzo ważny jest powód takiego zachowania. Ale jeśli są świeżo po ślubie to co dopiero będzie za parę lat! Nie wyobrażam sobie budować życia opartego na kłamstwie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Cyt. ""To taki Ktoś, kto umie stawić czoło problemom, które napotyka w dorosłym życiu i nie tylko potrafi zadbać o siebie ale i o swoją rodzinę w chwili potrzeby." Co generalnie jest domeną kobiet a powinno być przypisywane do obu płci..Problemem jest to że wielu kandydatów na ojców tego nie potrafi.. Gdy rzeczywistość nie pokrywa się z oczekiwaniami (niepełnosprawne dziecko chociażby)on się ulatnia a ona walczy.. Kobiety często mają większe jaja od facetów"

To czemu tak się dzieje, że wielu kandydatów na Ojców tego nie potrafi? Może dlatego, że w domu podczas wychowania widział Syn jak to mama prowadzi dom a nie Ojciec! i w dorosłym życiu liczy na żonę a nie na samego siebie?

Domyślam się, że taka interpretacja Cię nie satysfakcjonuje? Mikronezji również?

Ja dzisiaj pasuję.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Po prostu wierzę własnym obserwacjom, a są one takie a nie inne. Prawda jest też taka że dzieci się wychowują same, poprzez to z czym się stykają, jaką literaturę czytają.. W wielu domach ojciec jest, ale zarabia i na tym się jego rola kończy. A taki wzorzec ojca jest wart w wychowaniu tyle co pokazywanie dziecku kwitu wypłaty. Czasem ojciec jest tyranem też zły wzór. Bo robi z dziecka albo agresora albo osobę skrajnie uległą. Żeby gadać o potrzebie przekazywania przez ojców wzorców, trzeba najpierw pogadać o nauce tych wzorców przez samych nauczycieli..
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wyszło na to, że jestem PRAWDZIWYM mężczyzną :P

Erudyta, coraz bardziej Cię lubię ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Idę spać. Bo tydzień miałem ciężki a jutro mam szorowanie powierzchni płaskich - konkretnie płytek, a jeszcze konkretnej "fug" pomiędzy nimi;-)

Dobrze, że mam do tego urządzenia ale i tak szacuję, że zejdzie mi z 4h.

Idą święta!

"To taki Ktoś, kto umie stawić czoło problemom, które napotyka w dorosłym życiu i nie tylko potrafi zadbać o siebie ale i o swoją rodzinę w chwili potrzeby."
Co generalnie jest domeną kobiet a powinno być przypisywane do obu płci..Problemem jest to że wielu kandydatów na ojców tego nie potrafi.. Gdy rzeczywistość nie pokrywa się z oczekiwaniami (niepełnosprawne dziecko chociażby)on się ulatnia a ona walczy.. Kobiety często mają większe jaja od facetów
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

R.N nie śpisz??

ludzie---co wy ?
czy wychowanie człowieka nie zalezy od wileu czynnikow?
co znaczy -poglad --nie wychowa na prawdziwego mezczyzne???

jak mu mamusia nie bedzie kazała bawic sie lalkami
i ubierac sukienek to juz jest na drobrej drodze-

reszty dokonaja geny,srodowisko szkolne ,kolezenskie, innych dorosłych mezczyzn,w rodzinie i z ktorymi sie bedzie stykał,
przezycia z sympatiami...pan google i te "inne" strony...
obozy,zajecia sportowe...zainteresowania itd

asekurowac ..dac rozwijac sie
i wspomagac uzdolnienia--pasje---meskie!
nie swoje niespełnione ambicje

i nawet jesli bedzie chciał byc tancerzem albo fryzjerem --to co?
to juz nie prawdziwy mezczyzna?
jak swiat swiatem--byli i beda i kobiety i mezczyni odbiegajacy od normy rozumienia ogólnego--"kobiecosci","meskosci","normalnosci"

uczciwy,dobry,spełniony,szczesliwy dorosły dzieciak---jest normalny?
taki,który utrzymuje ..niekoniecznie sam rodzine--dba o nia...o dzieci , o swoich rodziców,nie jest chamem,swiania,egoista,wie jak cieszyc sie zyciem nie szkodzac sobie i innym----czy takiktos jest "prawdziwym facetem"???
dla mnie tak!
i ja takich ---wychowanych przez matki znam

ojciec ,który potrafi pokazac dziecku tylko swoje wady--bedzie dobrym ojcem?
ojciec ,który nie kocha matki swych dzieci jest dobrym ojcem???
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Prawdziwy mężczyzna:

To taki Ktoś, kto umie stawić czoło problemom, które napotyka w dorosłym życiu i nie tylko potrafi zadbać o siebie ale i o swoją rodzinę w chwili potrzeby.

To taki, ktoś, kto swoim zachowaniem potrafi wziąć odpowiedzialność za swoje czyny ale też taki Ktoś, kto potrafi uderzyć pięścią w stół by postawić na swoim i mieć odwagę powiedzieć najbliższej osobie "nie masz racji".

To taki Ktoś, kto potrafi jednoczyć rodzinę w imię najwyższych wartości mając zawsze na uwadze fakt, że czasem warto stać w cieniu.

mogę dalej przytaczać. Tylko po co?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

R.N.
Z tym linczem to nie przesadzaj ;))))
Fakt , sytuacja okropna , tym bardziej , że jeśli nawet jakimś cudem wszystko okaże się nieporozumieniem , to cień wątpliwości w autorce wątku pozostanie na długo ...

Mikronezjo, Brakowało mi Ciebie tutaj bo o włos a by mnie tu Ktoś zlinczował!

a wracając do wątku:

Nie napisałem, że tego Syna ma wychowywać Ojciec, który chodzi na dziwki;-) Tylko również powinien w tym uczestniczyć mężczyzna.

Zresztą wszystkie te odpowiedzi to pisanie po wodzie i te wszystkie rady autorka ma w Nosie a nawet nie jest w stanie skupić się na tym co Kto tu napisał.

Nie zazdroszczę sytuacji. Pewnie w domu jest ogromna Kłótnia dzisiejszego wieczoru!

Wszystko być może przez jeden skos w boku po którym obudził się chudszy o kilka złotych i z potwornym kacem moralnym!

Nikomu nie zazdroszczę takiej sytuacji.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Hmm.. Historia zna różne przypadki I zdefiniuj prawdziwego mężczyznę bo słyszałem wiele definicji..

>Kobieta nigdy nie wychowa sama Syna na prawdziwego mężczyznę

A skąd ta pewność? Czy autorka wątku ma zdecydować się na upokarzające życie u boku faceta chodzącego na dziwki tylko dlatego, żeby wychować syna na PRAWDZIWEGO mężczyznę? Może takiego, jak jego ojciec???
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

R.N, nie do końca się zgodzę, bo są mężczyźni, co mimo iż są w związku z matkami swoich dzieci, to nie interesują się swoją latoroślą, a czasem dają bardzo złe przykłady. Dla syna, to żaden autorytet
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nieprawda!,

Jeśli miałby to być Syn, to lepiej jak w wychowaniu dziecka będzie uczestniczył mężczyzna! Od samego początku!

Kobieta nigdy nie wychowa sama Syna na prawdziwego mężczyznę ale zgadzam się, że Kobieta sama może wychować Syna na mężczyznę.

Inne tematy z forum

Tabletki powiększające piersi (6 odpowiedzi)

Czy są jakieś? Takie które działaja? Mam niewielki biust, powoduje to u mnie kompleksy ale...

Top treningowy damski (3 odpowiedzi)

Hej! Szukam idealnego topu treningowego damskiego, który będzie wygodny i dobrze trzyma podczas...

Gadżety erotyczne na rocznicę z żoną (35 odpowiedzi)

Dzień dobry! W niedalekiej przyszłości będę wraz z (teraz już) żoną obchodzić okrągłą rocznicę...