Mąż mnie zdradził, co robić??

Znalazłam u męża wizytówkę pani z towarzystwa... Jesteśmy małżeństwem 4 miesiące!!
pomysłałam, że zza szyby wziął i nie wyrzucił. Ale!! Kiedyś jak wrócił później nie chciał się kochać i pachniał inaczej a w telefonie zobaczyłam że oglądał sobie dziwki!!!! Sprawdziłam nry z miejscowości gdzie bywa i okazało się że jeden z nich - władek k. (taki bydlak miał opis) to jedna z nich!!!!!!! Jestem w ciązy, co robić?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: Mąż mnie zdradził, co robić??

R.N trochę przesadzasz. Samochód sprzątany systematycznie nie wybrudzi się tobie w czasie kilkugodzinnej jazdy. Chyba że wyjątkowo masz do tego talent ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

no właśnie o tym mówię - z innych wizytówek tylko numery ;D))))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jedyną wizytówkę jaką posiadam to wizytówka swojego prawnika :)))
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Cyt. "Ludzie czasem się pobierają dla zdolności kredytowej.. Niestety"

To chyba jakaś bzdura na kółkach! Nigdy na coś takiego bym się nie zgodził!

Choć mówią, każdy człowiek ma swoją cenę.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

@R.N.
Jestem pewna , że nie zaskoczyłoby mnie nic , co mógłbyś mi opowiedzieć ;) Chociaż nie , zaskoczyłeś mnie słowami , że nieliczni dotrzymują słowa.. Takie cuda się zdarzają ?? Chociaż , kobiety także nie są święte ..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Rozumiem, że masz bardzo wysoko posuniętą estetykę życia codziennego. Zawsze wydawało mi się, że Ja ją mam.

Tyle tylko, że jeśli parkuję samochód pod Hotelem o 21 czy 22:00 i muszę jeszcze z samochodu wtaszczyć pokaźny bagaż to ostatnim pomysłem jaki by mi przyszedł do głowy jest sprzątanie samochodu.

Zresztą mój dzień pracy nie trwa 8h tylko o wiele dłużej a każda minuta mojej pracy jest skrupulatnie zaplanowana.

Czas na sprzątanie samochodu to inny dzień, w którym jestem nastawiony na sprzątanie a nie wykonywanie innych obowiązków służbowych.

Ludzie czasem się pobierają dla zdolności kredytowej.. Niestety
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

@RudaWredna;

Dobra rada. Mężczyzny nigdy nie możesz być pewna! Każdy zapewnia! a tylko nieliczni dotrzymują słowa!

Opowiedział bym Ci różne historie, różnych mężczyzna. Wszyscy idelani a jednak różni. Miałą byś poważny dylemat, którego wybrać, który jest najlepszy? ale nie jest tu miejsce i pora. Może kiedyś przy innej okazji.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

sam do Ciebie trafiłby tylko nr z wizytówki ;D))))
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Z mojego samochodu korzysta kto inny. Gdybym to ja z niego korzystał czysty byłby codziennie :)

Po pierwsze, kiedy za wycieraczką byłaby ulotka agencji towarzyskiej, to wylądowałaby ona za wycieraczką samochodu obok, a nie w środku mojego ;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

no właśnie R.N. nigdzie nie zapisujesz, a facet zapisuje.
p.s. w Trójmieście też możesz trafić takie wizytówki, szczególnie latem :)

Przykro czytać takie posty... i jak tu mieć serce , skoro ludzie się pobierają , a później skaczą na boki ? Po co wobec tego w ogóle zakładać rodzinę ? :-(
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Cyt. "Czyli że co? Śmieci zbierasz?"

Odpowiedź brzmi TAK! Do czasu wizyty na myjni, która jest regularnie (mycie, odkurzanie) raz w tygodniu.

Poza tym oprócz tego typu wizytówek jest jeszcze wiele innych stricte związanych z moją pracą, tyle tylko, że tamte wizytówki są wpisywane skrupulatnie do Outlooka i zawsze zsynchronizowane z telefonem (w każdy poniedziałek).

Wizytówek z agencji nie synchronizuję i ich nigdzie nie wpisuję. Są wyrzucane!

Bywam w różnym miastach w Polsce i raczej ciężko mi sobie przypomnieć gdzie ostatnio taką wizytówkę postawiono przy samochodzie. Wyjątkiem jest Warszawa - tak nie ma parkingu w śródmieściu bez wizytówki agencji. Czasem sam się zastanawiam jak to jest! Przecież zostawiłem samochód na 10 min. na parkingu!

@sam

a ty jak często sprzątasz samochód?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

R.N nie oceniam Ciebie - nie pomyśl, że coś Ci zarzucam, wiem co masz na myśli pisząc o wizytówkach za wycieraczką - ale jak nr ląduje w telefonie...? to już chyba dalej tłumaczyć nie muszę ? :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Porozmawiaj jak emocje opadną, bez wszczynania awantury, bo awanturą nic nie wskórasz. Może ma jakieś specyficzne potrzeby, o których zwyczajnie boi się Ciebie poinformować? Może jest inny powód?

W każdym bądź razie nie postępuj nierozważnie.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

@Po prostu taka wizytówka ląduje w samochodzie.

Czyli że co? Śmieci zbierasz?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4

więc nie oceniaj, zanim nie zrozumiesz problematyki zagadnienia.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

k.a.

Wyobraź sobie, że mam zaparkowany samochód, podchodzę do niego i wyciągam wizytówkę. Gdzie ją mam rzucić na chodnik? Czy raczej poszukać śmietnika, np. oddalonego o kilkaset metrów?

Po prostu taka wizytówka ląduje w samochodzie. Z czasem jadę na Myjnię Samochodową i tam samochód jest sprzątany gruntowne, również z tego typu wizytówek.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5

Albo pójść razem z nim.... :))))
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 4

BUHAHA R.N. i nr telefonu też zza szyby ? ;)) wizytówki, z których nie zamierza się skorzystać po prostu trafiają do śmietnika :)
pan lubi przygody, albo trzeba to zaakceptować, albo odejść...
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Prezent na dzień kobiet (25 odpowiedzi)

Kochani, potrzebuje podpowiedzi i inspiracji co mogę kupić mojej lubej na dzień kobiet, żeby było...

Hej dziewczyny szukam pomocy (5 odpowiedzi)

Mój przyjaciel domu szuka kobiety do współpracy Trójmiasto i okolice.Wklejam tu jego ogłoszenie....

Świece zapachowe Yankee (13 odpowiedzi)

Cześć, gdzie kupujecie świce Yankee Candle? Gdzie jest najtaniej?