Mąż mnie zdradził, co robić??

Znalazłam u męża wizytówkę pani z towarzystwa... Jesteśmy małżeństwem 4 miesiące!!
pomysłałam, że zza szyby wziął i nie wyrzucił. Ale!! Kiedyś jak wrócił później nie chciał się kochać i pachniał inaczej a w telefonie zobaczyłam że oglądał sobie dziwki!!!! Sprawdziłam nry z miejscowości gdzie bywa i okazało się że jeden z nich - władek k. (taki bydlak miał opis) to jedna z nich!!!!!!! Jestem w ciązy, co robić?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: Mąż mnie zdradził, co robić??

Dokładnie, zgadzam się z Mikro
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

taaa serca... chyba tego w kroku ? ;D
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 7

Jak można nie mieć świadomości? Świadomość jest, tylko wtedy nie słucha się rozumu, a serca.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Majko, zgadzam się z Tobą, nie ma usprawiedliwienia, czasem człowiek jest tak zakochany, że nie ma do końca świadomości że robi krzywdę.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

@Graszka - oczywiście. Ja tu jednak nie piszę o tym kto zdradza, tylko o tym z kim zdradza. Chociaż nikogo nie usprawiedliwiam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jeżeli ktoś, będąc w związku zakocha się w innej osobie, to powinien postąpić fair wobec swojej żony/ męża i nie zdradzać, nie prowadzić podwójnego życia, nie okłamywać, tylko powiedzieć prawdę bolesną, przedstawić sprawę jasno i się rozstać.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

"Winne są obie osoby, jeśli wiedzą, co robią."
Zgadzam się, zawsze winne są obie strony. Jednak zdrada zdradzie nierówna, jak kochanka kochance, a kochanek kochankowi.
Zdarza się, że taki kochanek/a nie robi tego dla chwilowej przyjemności, czy z wyrachowania. Czasami po prostu się zakocha, w grę wchodzą uczucia. Oczywiście, i do tego nie powinno się dopuścić, ale nikt nie jest doskonały. Taka osoba, tak naprawdę, sama siebie skazuje na samotność, ciężko zaangażować się w związek z nową osobą, gdy czujesz coś do kogoś innego. Codziennie wieczorem kładzie się spać sama, ze świadomością, że osoba, którą kocha zasypia u boku kogoś innego. W najważniejszych i najtrudniejszych chwilach swojego życia jest sama....
Dla jasności, absolutnie zdrady nie usprawiedliwiam. Uważam ją za coś złego i coś co nie powinno mieć miejsca. Jednak w życiu nie wszystko jest tylko czarne i białe.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Wszystko o storczykach

Ilonko, szałwia zmniejsza ilość pokarmu, przy nawale możne 1-max 2 szklanki wypić, tak powiedziała mi położna laktacyjna. Niestety na Twoją dolegliwość sposobu nie ma. Też kiedyś tak miałam, trzeba przecierpieć, ale to tylko kilka dni:) nie mogłam odpisać, bo padłam i usnęłam wczoraj.

Mikro dokładnie tak :-/ :-/
Ilonko , wolałam wyjaśnić od razu , lubię jasne sytuacje :))

Oj tekst o ironii był pisany z przymrużeniem oczka ;)
Spokojnej nocy wszystkim życzę :)

Wszystko o storczykach

To całkiem proste :)

Ruda - znikasz z powodu ręki?

Re: Naturalne metody na choroby

Ilonko, z mojej strony żadnej ironii nie było , absolutnie. Jeśli tak odebrałas to przepraszam ;) ;)
Dziewczyny, dzięki za pogaduchy i do "zobaczenia " za kilka dni :)))

Zmienił, ale dopiero od 23.41 :D

Też widziałam, ale jakoś nie lubię sama sobie kupować, poczekam na imieniny albo na dzień dziecka ;)))

Nie ma ironii, naprawdę :). Będziesz mądrzejsza o tę wiedzę, jak przyjdzie Ci z niej skorzystać :)
Nie doczekałaś się niebieskiego? Widziałam ostatnio znowu (niebieskie) w jakimś Lidlu czy innym dużym sklepie.

Dopiero zauważyłam, że tytuł wątku uległ zmianie :D

Odczytałam ból jako ból, nie roztrząchając się nad jego przyczyną ;)
A i zazdrość nad jego brakiem trąca ironią, ale rozumiem i obiecuję czytywać Was uważniej ;)))

Btw, Mimo, iż już po urodzinach, storczyków nadal jestem żądna :)

I nie mylisz się, Sissel, kwitną ciągiem :). Jak przekwitają, to już mają nowe pędy z pąkami :D. Nie mogę ich przesadzić, bo nie robią sobie przerwy, a w doniczkach już same korzenie ;)

Odnoszę wrażenie, Mikro, że Twoje zawsze kwitną ;) Moje... dwa kwitną, dwa już mają pączki, trzy kolejne przycinałam, ostatni nie może się zdecydować. Żadnego nie wykończyłam :D
Wiosna nadchodzi, znów mam pęd do ogrodnictwa- także bądź czujna :)

Całe szczęście, że bolesność piersi przy miesiaczce to nie mój problem :D

na bolesność piersi przy miesiączce męski masaż jak najbardziej wskazany, szczególnie, że potem i macica sie rozkurczy;)) to zupełnie inny rodzaj bólu niż ten od pokarmu :)

Ale my pisałyśmy o stanie zapalnym spowodowanym nawałem pokarmu po urodzeniu dziecka... A nie o bólu przed okresem. To nieporównywalne.
I skąd pomysł o zawiść? Chociaż w sumie można pozazdrościć, żeś nie musiała tak cierpieć ;)

Inne tematy z forum

Kupujcie może naturalne kosmetyki? (85 odpowiedzi)

Cześć. Kupujcie może naturalne kosmetyki? Możecie polecić mi jakiś dobry sklep oferujący szeroki...

dobry adwokat rozwód gdańsk (79 odpowiedzi)

Szukam dobrego adwokata, który przeprowadzi mnie przez rozwód z orzeczeniem o winie w Gdańsku....

Top treningowy damski (3 odpowiedzi)

Hej! Szukam idealnego topu treningowego damskiego, który będzie wygodny i dobrze trzyma podczas...