Mc Donald's

Ktoś pracował? Warto chociaż na chwilę?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Mc Donald's

Chłopie, Mc Donal's-ów jest sporo w Trójmieście i pewnie co knajpa, to inne klimaty. Na stronie Gowork na pewno znajdziesz jakieś opinie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Teraz szukają do Mc Donald's w Gdyni Orłowie (koło SKM). Głównie na weekendy. Słyszałem, że duża rotacja tam jest - ciekawe skąd ?? Ja mam postanowienie, że w Mc Shit nie będę pracował bo oferują śmieciowe jedzenie i taką samą 'prawdziwą' umowę o pracę za 9,60 brutto jak widnieje w ogłoszeniu, o tu: http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/mcdonalds-ogl7236924.html
No i te godziny - do 23.15, więc jak ktos mieszka na drugim końcu 3 city lub w jego okolicy (wtedy jeszcze gorzej), to korzystając z publicznego transportu jest grubo po 1 w domu i parę godz. snu do następnej zmiany jeżeli mu taka wypadnie (grafik nie jest ruchomy - tylko w ogłoszeinu tak piszą, a raczej nikt nie lubi nagłych zmian swej pracy). Wiem to od koleżanki, która pracowała w Macu przy Dworcu Głównym Gdańsk PKP przez ok. 2 lata.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

A ja mysle ze warto. przez McDonalds kazdy musi w zyciu przejsc ;-) Sam tam kiedys pracowalem. Przede wszystkim jest dobra atmosfera i poznaje sie wspanialych ludzi, niektorzy faceci znajduja tam laski i tworza zwiazki :p Ale to glownie fucha dla mlodziakow 18-25 lat. Ja osobiscie bardzo dobrze wspominam czasy McDonalds w Gdyni. Jak se przypomne to az lezka z oczu leci...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Praca jest... takie spostrzeżenia. (40 odpowiedzi)

Przeglądając oferty na naszym rynku, widać jedno. Praca jest, ale za grosze. Dominują stawki od...

AI w pracy i nauce ktoś jeszcze się wciągnął? (4 odpowiedzi)

Cześć! Zastanawiam się, czy tylko ja tak mam, że odkąd odkryłem narzędzia AI, to coraz częściej...

Uważajcie na GTS (Gruppo Trade Service)! (55 odpowiedzi)

Co jakiś czas pojawiają się ogłoszenia o wykładaniu towaru w sklepach Carrefour (zatrudnia firma...