Mebus

Warsztaty samochodowe Wulkanizacja

Gdańsk, Wicentego Pola 10

Polecam (1) Pełen profesjonalizm .Szyna i sprawna naprawa. piach1987 Solidny warsztat z klimatem (1) Na początku czerwca umówiłem się na wymianę zestawu paska rozrządu w moim... Rafał Nie polecam (1) Nie polecam. Sam dojazd do warsztatu może narazić samochód na uszkodzenia.... Sly
dobra firma duża fachowść i fajna atmosfera (1) Miałem okazje skorzystać z usług firmy i wiem że będzie to "mój" warsztat.... damian Super (1) Polecam firmę Mebus.Robią rzeczy nie możliwe ,ktore inne warsztaty nie... zadowolony klient Budowa wydechu (1) Budowa wydechu do sportu - cena kosmiczna w stosunku do tego co zostało... A Fe ! ODRADZAM! UNIKAJCIE TEGO MIEJSCA! (2) NIE POLECAM! Do wymiany było złącze elastyczne(plecionka) w układzie... Anonimowy dramat (1) moja noga więcej w tym miejscu nie stanie. Miał być profesjonalny wydech do... W. Super :) (1) Miła obsługa, auto naprawione :) Krzysztof Wymiana tłumika (1) Zajęło to panom z godzinę, cena super, wykonanie profesjonalne. Nic tylko... BM POLECAM (1) Byłem na planowaniu głowicy,silnik złożony jak należy.Profesjonalna... kris gożej niż w prl-u (3) byłem skoda na wymianie tłumika wsadzili mi śruby nie oprginalne jeździłem... kris Polecam (1) Tak jak oceny. Kilkakrotnie już korzystałem z ich usług. Opinia się nie... chris bardzo niemiła obsługa, bardzo drogo (2) Przyjechałem na wymianę z ulicy, znałem inne ceny, Pan zerknął i powiedział... Tomek Mechanicy 5+, doradztwo i biuro 3- (1) Polecam osobom, które wiedzą co dolega autku w przeciwnym wypadku w biurze... staly ale nieco zniechęcony po o luki - opinia (1) Wszystko ok. Tłumik wymienione, samochód jest cichy. Polecam. luki Takich warsztatów więcej (1) W sumie bardzo dobrze.Mechanicy znający się na rzemiośle.Wiedzą co robią.Miła... Darek porządny warsztat (1) Kilka razy korzystałem z usług. Można się umówić czasami z dnia na dzień. Nie... Paweł polecam (1) Wymieniam tam tlumiki od dosc dlugiego czasu. Zawsze dobrze zrobione, bez... M. Zdecydowanie polecam (1) Fachowość bardzo wysoka,konkretni.rzeczowi,części w cenach dogodnych dla... jarek