Wrócimy tam na pewno (1) Przesympatyczna obsługa i klimatyczny wystrój! Joasia Świetna robota (1) Wciąż bije tu serce legendarnego klubu, ale w całkowicie nowym, świetnym... Gość Świetny lokal z "tradycjami". (1) Uczęszczam do Mechanika od wielu lat. W zasadzie jestem tam stałym bywalcem.... Stały klient
cink - opinia (1) Co tu duzo pisac :) Bardzo ok cink Świetne imprezy, niezwykły klimat (1) Polecam klub wszystkim. Przystępne ceny miła obsługa, niezwykły oldschoolowy... Anna em. M Polecam! (1) Najlepszy klub w Trójmieście!! Klimatyczny wystrój, świetna obsługa, tanie... Kasia Święty - opinia (1) Mechanik stał się moim drugim domem z drugą rodziną :) Chyba w żadnym klubie... Święty Bardzo Polecam (1) Jestem w tym klubie DJ'em. Polecam jako super miejsce do pracy, a także jako... Shaggy Pan Tadeusz - opinia (1) Ekstra klub, ekstra muzyka, ekstra klimat - 3x razy tak :D Pan Tadeusz very very gooood (1) W samym centrum Wrzeszcza - super! Ale w całym Gdańsku nie znajdziecie... LosSolos Krzysiek - opinia (1) Dobry klimat, luzna atmosfera, normalne ceny. Krzysiek SUPER (1) Super klub , super ceny i super litewski chlebek do piwa !!! stud Polecam (2) Tanie wejścia na fajne imprezy, niskie ceny na barze, polecam! Ornet Beata - opinia (1) Kiedyś bardzo lubiłam tu chodzić ale ostatnio wprowadzili zakaz wychodzenia.... Beata piotr - opinia (1) Straszny bałagan i pełno małolatów, zamieszanie przy szatni, która oczywiście... piotr Wspaniałe miejsce (2) Byłam tam już kilka razy. Bardzo miła atmosfera, świetny wystrój i fajna... Night Genialnie! (1) Mechanik to naprawdę najlepszy klub studencki w trójmieście...Nieporównywalny... Aśka:) Super klub studencki :) (1) Wielkie podziękowania dla obsługi klubu za pomoc i uczciwość! Zgubiłam... Ala Najlepszy klub;) (1) Super klub i najlepsza obsługa w Trójmieście!!!Polecam gorąco! Natalia Super klub (1) Długo tam nie bywałem, a tymczasem miła niespodzianka :-) Super klimat, fajna... Aruś