Medea, moja sympatia

Temat dostępny też na forum: Medea, moja sympatia
Opinie do spektaklu: Medea, moja sympatia.
Medea. Moja sympatia.
Jeremi Przybora

Teatr na Plaży, zaprasza na premierę nowej sztuki, która powstała w ramach sceny musicalowo-kabaretowej teatru, w ramach której w ubiegłym roku została zrealizowana "Balladyna '68" na podstawie twórczości Kabaretu Starszych Panów.

Jak wiadomo wszyscy klasycy pisali za długie przedstawienia, dlatego Jeremi Przybora w oparciu o dzieło Eurypidesa ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

bawmy się słowem

Już zapomniałem jak można bawić się słowem i konwencją. To fantastyczne, że młode pokolenie aktorów sięga po teksty i muzykę Kabaretu Starszych Panów. Dykcja aktorów pozwala na swobodne poruszanie się i odnajdywanie sensu całości spektaklu. Mistrzowskie wykonania wszystkich piosenek, odpowiadająca konwencji gra aktorów, to jest to! Wspaniałe, niezapomniane 60 minut. Jeszcze jedno:bałem się, że poseł wyzionie ducha podczas wykonywania swego utworu. Reżyserowwi gratuluję pomysłu, a aktorowi kondycji i profesjonalizmu wykonania. Jeszcze raz brawa dla wszystkich
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Polecam :)

Bardzo fajny i ciekawy spektakl! Przezabawny. Zresztą co się dziwić - w końcu Starsi Panowie. Wszystkie smaczki zostały wysycone, aż miło i popatrzeć i posłuchać. Wokale bardzo ciekawe, szczególnie główna rola kobieca. Ale jej synowie skradli cały spektakl :) Polecam jak najbardziej! Przyznam, że coraz ciekawiej się zaczyna robić w Trójmieście... ;)

WIELKIE BRAWA

Wspaniały spektakl! Korzystam z komputera córki i niechcący kliknęłam jedynkę....... a spektakl na piątkę!!! Bardzo mi się podobało. Świetni młodzi aktorzy! BRAWA
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

znakomite!

polecam! Młode talenty błyszczą na scenie :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: znakomite!

Rewelacja - byłam już dwa razy - polecam!!!

znów byłam!

Byłam już kolejny raz na tym spektaklu - rewelacja pod każdym względem! Moim idolem pozostaje Pan Piotr KosewskI - brawo! Szkoda, że tak rzadko można Go oglądać i słuchać! Ale oczywiście doceniam cały zespół!

Inne tematy z forum

Dziewczyna, która podeptała chleb (7 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Dziewczyna, która podeptała chleb . PIERWSZE PRÓBY DO SPEKTAKLU...

Zemsta nietoperza (27 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Zemsta nietoperza . "Zemsta nietoperza" Fundacja KULTURA.TERAZ! planuje...

Ciemności kryją ziemię (3 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Ciemności kryją ziemię . CIEMNOŚCI KRYJĄ ZIEMIĘ Na podstawie powieści...