Alan - ocena (1) Bardzo sprawnie, kulturalnie i sympatycznie. Godne polecenia. Alan Tomek - opinia (1) Super obsługa,bardzo profesjonalne podejście do sprawy! Jestem bardzo... Tomek Tomek Sz. - opinia (1) W jedenn dzień wszystkie badania, termin od ręki, miło. Polecam psychotesty Tomek Sz.
Adam - opinia (1) W dalszym Ciągu nic się nie zmieniło nie są zachowane reżimy sanitarne około... Adam Patrycja - opinia (1) Bardzo polecam! :) Szybkie i miłe badanie Patrycja Artur - opinia (1) Polecam w 100% !!! Miło i przyjemnie wszystko zostało załatwione Artur Zawiedziony - opinia (1) Obsługa katastrofa panie w rejestracji jak za karę Zawiedziony Klientka - opinia (1) W Pruszczu Gdańskim jest chaos organizacyjny, czeka się co najmniej do 4... Klientka Psychotesty dla kierowcy w Gdyni. (1) Od lat robię tutaj psychotesty dla kierowcy i zawsze pozytywnie :) Wszystko... Marcin Badania psychologiczne dla kierowcy. (1) Bardzo miła Pani Psycholog, bezstresowo, życzliwie, uprzejmie. Szczerze... Patryk Badania psychologiczne dla kierowcy. (1) Jak zwykle u Pani Joasi wszystko załatwione pozytywnie, sprawnie i bezstresowo. Arek uprzedzony (1) Pan doktor jest bardzo niesympatyczny, szczególnie w stosunku osób trochę... Mariola Zadowolona (2) Jestem bardzo zadowolona z usług tej firmy. Badania można wykonać szybko,... Agnieszka Psychotesty dla kierowcy w Gdyni. (1) Jestem bardzo wdzięczny za pomoc i bez stresową atmosferę podczas badania.... Bartek Badania psychologiczne dla kierowców. (1) Badanie przebiegło bardzo sprawnie, miło i bez stresu. Nic dziwnego, że ten... Tomek Kierowca - badania psychotechniczne. (1) Badanie w komfortowych warunkach, wszystko na spokojnie, bez nerwów. Nigdzie... Marcin Psychotesty na kierowcę. (1) Jak zwykle psychotesty u Pani Joasi zdane bez problemu. Miła i bez stresowa... Konrad Psychotesty na kierowcę. (1) Przyjazna atmosfera, miła obsługa, szybka realizacja. Świetnie zorganizowany... Konrad Badania psychologiczne kat b. (1) Zostałam skierowana przez Wydział Komunikacji na badania psychologiczne,... Edyta Marcin 44 lat (1) Byłem u Pana doktora w sprawie świadectwa zdrowia międzynarodowego dla... Marcin lat 44