Medycyna rodzinna - pomorska. Kto korzystał? jakie są Wasze opinie?

Witajcie- miałem tam ostatnio kilka przykrości, z recepcją i indywidualnie z lekarzami, jesteśmy tam zapisani cała rodziną- waham się,czy nie przepisać sie gdzie indzie, ale jak mówia - wszędzie dobrze gdzie nas nie ma. Proszę o opinie- jak wygląda ta opieka medyczna w porównaniu z innymi przychodniami
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Medycyna rodzinna - pomorska. Kto korzystał? jakie są Wasze opinie?

jestem zadowolona z przychodni przy pomorskiej :)
racja - dość trudno się dodzwonić, kolejki do laboratorium są długaśne, ale - jak jestem umówiona na godzinę do pediatry czy lekarza ogólnego to nie udało mi się czekać na wejście dłużej niż 4 minuty (co w przychodni przy gdyńskiej jest ewenementem - a przynajmniej było jakiś czas temu, być może już się to zmieniło na lepsze)
ludzie w recepcji - czasami człowiek ma zły dzień... owszem, popełniają błędy - ale kto ich nie popełnia? dlatego im wybaczam ;)
więcej mogę powiedzieć o pediatrze - dr Kosno - wg mnie bomba :) ma super podejście do moich chłopaków, nie aplikuje bez konieczności antybiotyków (co czyniła pewna pani z gdyńskiej)
do lekarza ogólnego chadzam niezwykle rzadko (jakoś tak raz na dwa lata) i za każdym razem trafiam na innego... podobno bardzo dobrym lekarzem jest dr Sokołowski
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

gdzie chodzicie do stomatologa? (11 odpowiedzi)

Gdzie chodzicie do stomatologa częściowo refundowanego przez NFZ? proszę o rady i namiary na...